Alttaki uyeye soru soralim☺

Azıcık aşım ağrısız başım
Asla barışmam dediğin kin tuttuğun bir arkadaşın var mı?

Kinci diilimdir pek ama hayatimda olmasa cok sevinecegim biri var. Fakat malesef hayatimdan tamamen cikaramiyorum

Anneligin en zor yani ne sence?

Anne değilim ama sanırım sürekli çocuğunun geleceğini, karşılaşabileceği kötülükleri, annesiz kalırsa ne yapacağını, eğitimi,sosyal hayatı herşeyini düşünüp kafayı yerdim diye düşünüyorum.
Balık tuttun mu?

Hiç tutmadım
Öfkeni nasıl kusarsın?

Oluyor bazen
En sevdiğin tatlı?

sütlaçç yaş kaç :)

27
Akşamları kaçta uyuyorsun?

2 veya 3 daha aşağısı hiç olmadı.
Şu an hayatından kim çıksa iyi olur veya çıktığıni farketmezsin yakın çevrenden

2 veya 3 daha aşağısı hiç olmadı.
Şu an hayatından kim çıksa iyi olur veya çıktığıni farketmezsin yakın çevrenden
Hayatımdan tamamen çıksın dediğin kimse yok ama daha az görüşsem iyi olur dediğim kişiler eşimin ailesi
Lütfen bana böyle geç yatmanın formülünü verir misin?

Sabah kaçta uyaniyorsun? Gün içinde yorgun musun ve dikkatin dağınık mi yani bir şeylerle uğraşırken odaklanma sorunu yaşıyor musun ?

Eşinin eski sevgililerine içten içe sinir oluyor musun ?

Sabah kaçta uyaniyorsun? Gün içinde yorgun musun ve dikkatin dağınık mi yani bir şeylerle uğraşırken odaklanma sorunu yaşıyor musun ?

Eşinin eski sevgililerine içten içe sinir oluyor musun ?
olurum ama dışa vurmam...

İsmini değiştirmek zorunda olsan adın ne olsun isterdin?:)

Olmam
Genelde gününü nasıl geçirirsin?

Tum gunlerim ayni geciyor su aralar. Sabah kalk bebelerimle ilgilen okula git. Oglen gel yemek ye bebeklerimle ilgilen. Geri git okula. Ders bitince geri gel. Oyle yani.

Yorgunluktan oluyorken dinc kalabilmenin bi yolu var mi?

Kahve olmaz. Cocuk emziriyorum. Haftasonu hava guzel olursa ailecek gezecez:))

Sen napacaksin?

İlk defa arabayla tek başıma uzun yola gidicem. Babam köyde yalnız. Yarın sabah gidip akşam geri dönmeyi planlıyorum. Yemek yaparım biraz evi temizlerim. Bahçeden otları toplar börek yaparım.Şimdilik planım bu.
Tarla bahçe işlerini sever misin?

Cok seviyorum bahceyle falan ugrasmayi.

En sevdigin cicek?

Rüyamda ilk defa bahçe işi yaptığımı gördüm
Baya böyle Tırpan vs çok net bir rüyaydı ve koydeydim üstelik ne koyde bir tanıdığımız var ne bir bahçeye gitmisligim.
O zaman bu durumdan ilham alarak soruyorum tesaduflere inanır misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…