Alttaki uyeye soru soralim☺

Yağmur yagiyorsa disarsa dolasmak, yagmiyosa evde takilmak.

Insanlara hemen mi guvenirsin, zaman mi alir, hic guvenmez misin?

Başta güvenerek başlarım sonrasında güvenim azalır ya da artar. Ama krediyle başlarım başta sonuç itibariyle.

Bir erkeği ve kadını itici kılabilecek özellikler nelerdir?

Yalan soylemeleri, gereksiz konusmalari, fiziksel olarak da bakimsizliklari.

Sürünerek yataktan çıkıp camı açarımi soğuk su ile abdest alırım, bazen de telefonumda biriken mesajlar yada instagrama girmekte uykumu açar. Zorlarım kendimi

Sabırlımısın?

Bazı konularda sabırlıyım ama bazen de çok sabırsız olabiliyorum
En sevdiğin arkadaşınla aynı erkekten hoşlansanız ve erkek de senden hoşlansa ne yaparsın?

Arkadaşım için kalbime gömerim diyorum teoride praktikte ne olur bilmem ama çok zordur Allah yaşatmasın.

Eşinle / Sevgilinle nasıl tanıştınız?

Ayni okulda calisiyorduk.

Alisveris yapmayi severmisin?

Arkadaşım için kalbime gömerim diyorum teoride praktikte ne olur bilmem ama çok zordur Allah yaşatmasın.

Eşinle / Sevgilinle nasıl tanıştınız?
Ben yaşamıştım ondan sordum, aynen dediğin gibi yapmıştım.Hem de çocuk eşimin sınıfındaydı.
Ayy ne ağlardım çok çok fena bir şey gerçekten. Şimdiyse gülüyorum, hey gidi çocukluk :)

Ayni okulda calisiyorduk.

Alisveris yapmayi severmisin?
Çok severim. Ama öyle saatlerce mağaza mağaza dolaşmayı sevmiyorum,hemen bakıp çıkarım ya da internetten alırım
Yaz tatili için plan var mı?

Karadeniz turu planladık nasipse. Yaz boyu hatta baharla beraber başladı bize gelecek tatilini bizde geçirecek çok eş dost akraba var. Bir de çadır atıp arabaya kıyılardan geze geze ege akdeniz dolaşmak istiyoruz ama çokta ümitli değilim.

Başağrısı için bir çözümün var mı?

Evdeysen çıkıp dolaş derim, hava mis gibi :) Türk kahvesi içebilirsin,çikolata da yedin mi tamamdır.Benim formül bu :)
Dişleri bembeyaz yapacak ürün veya doğal olan önerin var mı?

Toz sodayla,limonsuyunu karistir bununla fircala bembeyaz dislerin olsun

Yemegi yasamak icinmi, yoksa zevk icinmi yersin?

Yil olarak diyemem ama soyle teknolojinin pek gelismedigi zamanlar olsun isterdim.

bi mucit olsan neyi icat etmek isterdin?

Çip icad etmek isterdim , şöyle istediğim kişiye taktığım zaman nerde ne yapıyo bilmek için
Bir günlüğüne hangi ülkede yaşamak isterdin ?

New york sokaklarında dolaşmak isterdim

Fermuarını açık unutup gezdiğin dolaştığın oldumu?

Daha bugun okuldan geldim. Pantolonu cikaracam. Bi baktim fermuarim acik:) ama uzun bluzler giydigim icin karsidan farkedilmesi mumkun diil. O yuzden rahatim:)))

Benimsedigin bir hayat felsefen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…