Alttaki uyeye soru soralim☺

Istemezdim
Kopya çeken öğrenciye nasıl davranıyorsun?

Benim bransim ingilizce oldugu icin cocuklari anlayabiliyorum. Cok gozume sokmadiklari surece bisey yapmiyorum. Gozume gozume sokarlarsada kagitlarini alip o zaman kadar ne yaptilarsa ona puan veriyorum.

Hic kopya cekerken yakalandinmi?

Yakalanmadım
Hiç komşularınla tartıştın mı?

Sahsim olarak tartismadim ama ailemin tartismisligi vardir.

Gozlerin renkli olsun istermiydin?

küçükken isterdim

En sevdiğin saç rengi?

Acik tonlar:)

Kilo sorunun oldugunda ilk neyi kisitlarsin?

Bir suru emek veriyorsun. Bogaz patlatiyorsun sonra ogrencin anladim diyo. Ama aslinda hic bisey anlamiyo. Emeklerin bosa gidiyo. Cektigin gurultu yanina kar kaliyor.

Hostes olmak istermiydin?
isterdım sanıtm desık yerler , kocanızın yada sevgılnızın sevmefınız yonu nedır?

Gerektiginde yardimci olacak bi eleman olsun yeter. Dibimde dolasmalarina sinir oluyorum.

En cok aldigin sey ne?

Bebek bezi :)

Yemegine oldugundan fazla tuz koymussun nasil kurtarirsin yemegini?

Çok yaptığım bişeydir. Eğer yoğurtla tüketilebilen bişeyse yoğurt dökerim. Pilav yada makarna ile yenebilecek bişeyse tuzsuz makarna pilav yapıp karıştırırım.
Haa çok çok daha fazla tuzluysa başıma gelmedi bilmiyorum.
Patates tuzu alır derler pişme aşamasında galiba patates koymak gerekiyor

En sevdiğin ve sık yaptığın çorba?

İkisini de isterim. Şu an bir kedim var ama ileride daha müsait bir yerde yaşarsak kesinlikle köpekte istiyorum.
Ne tarz müzik dinlersin?

Her tarzı da dinlerim valla. Yabancı müzklerle çok aram yoktur sadece
Hayatın film olsa filmin ismi ne olurdu?

sabreden derviş muradına eremeden gebermiş

temizlikte takıntıların var mı?

sabreden derviş muradına eremeden gebermiş

temizlikte takıntıların var mı?
Çamaşır suyuna ayrı gıcıklığım var, zehir gibi geliyor bana. Hatta bir kere kreş görüşmesine gidince yerleri onla silmişlerdi diye direk o kreşi eledim. Diğer konularda rahatımdır,takıntım yok

En sevdiğin erkek ismi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…