Alttaki uyeye soru soralim☺

2 cocugum var. Oglum 2 yasinda. Kizim 5aylik. Emzirdigim icin kafein tukutmemeye calisiyorum ama tatliya hayir demem:))))

Kizmi erkekmi cocugun?

Kız :)
Kardeş düşünüyoruz kısmetse ama bazen korkuyorum, sence zamanı gelmiş midir?

Ne desem yalan olur. Hem zor hem guzel yakin yaslarda olmalari.
Sen hazir hissediyor musun?

İlki kadar değil ama hazır hissediyorum sanırım. 2-3 aydır çoğunlukla korunmuyoruz aslında,olmamasını "demek ki daha zamanı var"a bağlıyorum. Kadercimiyim neyim :)

En zor kısmı nedir? Oğlun kardeşini kıskanıyor mu?

Kiskanmazmi. Cok fena. Cok hircinlasti. Cok yoruyor beni. Ilgilenemiyorum da. Suan kucagimda kizimla oglumla kovalamaca oynuyorum. Dusun yani.

Bi oglunmu olsun yoksa yone bi kizin daha mi olsun istersin?

Gönlüm iki meyveyi de tatmak ister tabi ama Allah sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin,cinsiyet önemsiz
Sezeryan mı oldu normal mi?

Son düzenleme:
Normal :) muhatab alarak sorulmuş aslında ama :)
Ben asla kardeş yapmayı düşünmüyorum... Babasıyla kötü giden ilişkimizden ötürü... Bencillik mi sence?

Nacizane fikrim bencillik değil.
Daha önce mahkeme de, durusma da bulundunuz mu?

Evet bulundum.

Evraklari biyerde saklarmisin yoksa isin bitince atarmisin?

Gönlüm iki meyveyi de tatmak ister tabi ama Allah sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin,cinsiyet önemsiz
Sezeryan mı oldu normal mi?
Bana sormussun canim sanirim. Ikiside normal oldu cok sukur. Sezeryandan cok korkuyom da.

Evet bulundum.

Evraklari biyerde saklarmisin yoksa isin bitince atarmisin?
İşi bitene kadar saklarım. Arada bi döker temizler işi bitenleri atarım.

Pazar günün nasıl geçiyor? Neler yapıyorsun?

Genellikle temizlikle geciyor. Temizlik bitince de ya evde dinleniyorum yada ailecek bag evine gidiyoruz.

Onceleri kitap okumakti ama cocuklarimla oynamak daha buyuk zevk veriyor artik.

Nasil bir dugun hayal ediyorsun. Evliysen istedigin gibi bi dugunle mi evlendin?

Acıkcası şöyle olsun böyle olsun kır düğünü olsun su olsun bu olsun diye hayalim yok..
Tek hayalim o gün benim ve evleniceğim adamın gözlerinden mutluluk,aşk olsun

Kahve mi? Çay mı?

Aslinda ikisiylede aram iyi degildir pek.

Cocuk yetistirirken asla yapmam dedigin birsey var mi?

Dayak ve psikolojik şiddet.
En sevdiğin ayakkabı rengi ve modeli?

Spor olan her ayakkabi olur. Genel anlamda maviyi cok seviyorum ama ayakkabida cok kullanosli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…