Alttaki uyeye soru soralim☺

Canan tanin ah benim karim ah benim kocam kitabini

Yaptigin yada yapmak istedigin bi spor var mi?

Pilates yaptım bir dönem iyi hissediyordum yine yapmak istiyorum ama zaman yok
Ayakkabıları kapının dışında mı çıkarırsınız içeride mi?

Kapinin disinda.

Misafirlige giderken yaninda kendi terligini yada ayakkabini gotururmusun?

hayır götürmem. Ev ayakkabım yok zaten. Ev terliğimde 5 liralık tokalı terliklerden neyini götüreyim

Sen götürür müsün?

günübirlik bir yere gitmişsem hayır, ama bir yerde kalacaksam, kesinlikle ev terliklerimi götürürüm.
vitamin vs. takviyesi kullanıyor musun ?

Evet. Bazen kendimi halsiz hissettigim icin bulundurmam gerekiyor.

Cantanızın icinde tasımanın gereksiz oldugunu dusundugunuz sey nedir ?

Ogrencilerime odul olarak dagittigim stickerlar:)) ama cantamda olmazsa da unuttugum icin mecburen tasiyorum.

Yaninda olmazsa rahat etmedigin bi esya var mi?

Not defteri ve kalem
Artık telefonlar bu görevi üztlense de ben yanımda olmadığında rahatsiz oluyorum. Ha ufak not defretim tertemiz aylardır açmamışım bile ama eminim ki yanımda olmadığı zaman ihtiyacım olacak :)

Kandillerde komşularınla veya arkadaşlarınla hediyeleşirmisin? Helva tatlı vs alıp vermek de olur.

Genelde tatli yada kandil simidi falan oluyo. ( bu arada hayirli kandiller)

Yemek yapmayi seviyor musun?

Hayırlı kandiller.
Evet çok severim. Kurabiye pasta börek yapmayı sevmem çokta güzel yapamam ama yemek yapmak terapidir bana. Misafir gelecekse yemekli gelsin çok rahat ederim.
En sevdiğin yemek nedir?

iyi şeyler düşünmeye çalışarak
Sinirlendiğinde gözün döner mi?

Yok. Hic o kadar sinirlendigimi hatirlamiyorum.

Eskiyen kiyafetlerini atarmisin yoksa degerlendirirmisin?

Atılacak duruma gelene kadar giyerim. Zaten çabuk eskitirim. Çok pahalı markalı kaliteli şeyler almam. Son nefesini verene kadar evde giyerim. En son da toz bezi olur cam bezi olur ne işe yararsa kullanır atarım.
Temiz düzgün kalıp bedeni olmayanları önce kardeşime gösteririm. O işine yarayanları beğendiklerini alır kalanları kadın koordinasyon merkezine yollarım. Onlar ütüleyip butiklerinde ihtiyaç sahiplerine dağıtıyorlar.
Çok çıkmaz zaten alışverişi sevmem.

Sen nasıl değerlendirirsin?

Benzer sekilde degerlendiriyorum aslinda bende. Bende alisverisi sevmedigim icin alirken her zaman giyilebilecek seyler almayi tercih ediyorum.

Vakit kaybi olarak gordugun ama mecburen yaptigin seyler var mi?

Benzer sekilde degerlendiriyorum aslinda bende. Bende alisverisi sevmedigim icin alirken her zaman giyilebilecek seyler almayi tercih ediyorum.

Vakit kaybi olarak gordugun ama mecburen yaptigin seyler var mi?
Temizlik sevemedim gitti.

Çocuğun olamayacağını öğrensen kendini nasıl teselli ederdin?

Evlatlik alirdim sanirim.

Evlenecegin kisinin ölumcül bi hastaligi oldugunu ögrensen yinede o kisiyle evlenirmiydin?

evlenirdim
bahar temizliğini tek başına mı yaptın? yapacaksın?

Ev alır kiraya veririm herhalde.
Günde kaç lt su içiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…