Alttaki uyeye soru soralim☺

Çok unutkanım kabul ama gerçekten hatırlayamıyorum sanırım bu güne kadar kimse bana bir süpriz yapmadı.

Senin var mı anlatabileceğin bir süprizin?

Aslinda cok. Ama en son gorumcemin yaptigi surprizi anlatayim. Ben canan tani severek okurum. Tum romanlari vardir bende. Gorumcem adanaya kitap fuarina gittiginde canan tanin imza gunu varmis. Ordan bana son kitabini alip imzalatmis. Dogum gunu hediyesi olarak vermisti

Sen birilerine surpriz yapmayi sever misin?

Ne güzel ya.
Ben büyük sürprizler yapamam çok ince düşünceli değilimdir ama farklı hediyeler almayı etrafımdaki insanları mutlu etmeyi severim.

Peki sen kime nasıl bir sürpriz yaptın?

Dun esimin kuzeni cok guzel pasta yaptigimi soyledi (amac okul pikniginede yapmamdi:)))) aslinda iltifat degil yag yakma desek daha dogru olur:)))

En sevmedigin ev isi?

Telefonumun kırılmaz camını yeniledim..

EN SEVDİĞİN ŞEHİR VE NEDENİ?

Mersin henuz gitmedin nedeni zaten gönül bağım olması güzel insanlar orda olduğundan

Abur cubur yer misin?

Oov kitabını yadm adeta vazgeçilmezimdir Hayatta keşkelerin çok oldu mu?

Ne yalan söyliyim hiç denecek kadar az oldu çünkü herşeye hayırlısı diye başlarım demekki hayırlı değilmiş derim susarım

Sence kilo 20 kilo ne kadar sürede verilmeli? İdeal süre nedir

Imm güzel soru karnıyarık tavuk soteyadaaa etli sebze yemeği

Ayda kaç kitap okursun?

Bi başlarsam 3 günde 1 kitap bitiririm ama her ay okumam genelde Ramazan ayında okuyorum.

Sende benim gibi kendi kendine çok konuşur musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…