Alttaki uyeye soru soralim☺

Eşim
Kıyafette klasik mi tercih edersin spor mu?

Gömlek ihtiyacım var. Dün avm de dolan dolan paraya kıyıp hiç birşey alamadım ama pazara uğrayıp bahçem için biber ve patlıcan fidesi aldım. Akşam onları bahçeye diktim dünyalar benim oldu.
En sevdiğin aksesuarın?

salonumdaki ay şeklindeki üzeri incilerle bezeli mumluğum :) (geri oğlum sağolsun dolabın ıcınde saklıyorum ona aman kırılmasın demektense :)

kaybettiğine en çok üzüldüğün eşyan :)

Lise de arkadaşımın hediye ettiği müzik kutusu.

Romantik misin?

sinir olduğum birçok kişi var ama nefret çok güçlü bir duygu
sanırım nefret ettiğim biri yok.

Türkiye dışında hangi ülkede yaşamak isterdin ?

Öyle şu diyebileceğim bir ülke yok. Macera sever bir aileyiz. Türkiye içinde de çok yerimizde durduğumuz söylenemez. O yüzden farketmez Avrupa, Asya veya başka bir bölge her yerde yaşayabilirim sanırım yanımda sevdiğim olduktan sonra

Seyahat etmeyi sever misin?

Ben severim ama 2 bebekle zor oluyor

Mutlaka oku diyebilecegin bir kitap var mi?

Mutlaka oku diyemem herkes farklı tarzlar sever beni etkileyen kitap sana bişrşey ifade etmeyebilir yada tam tersi.
Benim bakış açımı değiştiren kitaplardan aklımda kalanlar
Beyaz diş
Doğunun Limanları
İskender Pala nın bütün kitapları etkiliyor beni
Olasılıksız
Suç ve ceza
Ebuzer
Bazıları ortaokul çağlarında etkilemiştir bazıları yakın tarihte. İlk anda aklıma bunlar geldi.
Ama direk bunu oku diyemem.

Kitap okumak için günlük ne kadar zaman ayırırsın?

Suan hic ayiramiyorum ama onceleri ayda 6 7 kitap okurdum. 1 gunde bitirdigim kitaplar vardir.soyledigin kitaplat hep klasik ya ben sevmiyorum klasikleri. Iskender palanin kitaplarini okudum.

Okumaktan en cok zevk aldigin tur ne?

Tarih kitapları, araştırma yazıları, biyografi, dini kitaplar severim. Araya da mutlu eğlenceli kitaplar serpiştiririm çerez niyetine. Roman severim romantik. Deneme yazıları severim.
Eşin yada sevgilinin hoşlanmadığın huyu nedir?

Konusturmak icin cok ugrasmak gerekiyor ya. Adam benle ilgili seyleri bile bana soylemeye useniyor:))))

Cocuguna yeni isimlerdenmi koymayi tercih edersin klasik isimlerden mi?

Eski isimleri severim.

Değişik bir kabak tarifin var mı?

eğitimini tamamlamış mesleğini eline almış biri olarak şu saatten sonra çocuğumun eğitimi ve geleceğini sağlayabilmek hedefim, kendim içinde sevdiklerimle sağlıklı, mutlu bir hayat sürmek olabilir

kendinde beğenmediğin tarafın, huyun vs. nedir?

Bazen cok inat olabiliyorum.

Gorusmek zorunda oldugun ama hic haz etmedigin bi insan olsa onu gormezden geldigini nasil belli ederdin?

Bu benim öz ablam maalesef ailem annem babamın hatırı için birşey demiyorum laf sokunca aynı şekilde iade ediyorum

Bu ramazan sence nasıl?

Malesef ben bu ramazan kucuk bebegimden dolayi oruc tutamiyorum ama evde illaki bi ramazan telasi oluyor. Seviyorum ben o telasi.

Sence bu dunyayi katlanilir kilan sey ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…