Alttaki uyeye soru soralim☺

Onu yapabilirmiyim bilmiyorum ama elimden tamir isleri gelir.
Eve temizlikci alacagin zaman onden evi toplarmisin?

Onceleri yapardim. Ama biraktim tabi artik.
Koltuk en iyi neyle temizlenir?

Beyaz sabunla veya arap sabunu ile ama çok titiz değilim ben çokta anlamam.
İşinin zor tarafları nedir?

7saat bogaz patlat cesit cesit yollarla anlatmaya calis konuyu. Ama senin emeklerin sadece 1sinav sonucuyla olculsun. Cok net yaparsa ogrencin sen iyi ogretmensin az net yaparsa kotu ogretmensin.

Sence rahat meslek diyebilecegin bi meslek varmi?

Yok galiba. Ekmeğini kazanmak kolay değil. Her işin kendine göre zorluğu vardır.

Komşuluk ilişkileriniz nasıl?

Komsuluk yok malesef. Bide ben calistigim icin kimseyi gormuyorum zaten. Esim de pek sevmedigi icin komsu gezmesini falan kimseyle gorusmuyoruz.

Sizde nasil?

Gayet resmi. Merhaba, nasılsınız, bu kadar. Herkes çalışıyor dediğiniz gibi. Ama bu bile yetiyor insana. Güler yüz ve selamlaşmak. Zaten mıç mıç ilişkileri sevmeyiz vakitte yok. En azından bir ihtiyacımız olduğunda kapısını çalabileceğimiz samimi insanlar var etrafımızda.

Aklımda bir soru vardı cevabı yazarken unuttum iyi mi? :))
En sevdiğin yemek deyip kurtarayım bari durumu

Yemek secmem aslinda ama yaprak sarmayi sevmeyen yoktur herhalde

Tirnaklarini uzun mu kisa mi kullanmayi deversin?

zamansız regl olduğumda kıyafetime çıkmıştı rezil olmuş ve hafızamdan o günü kazımaya çalışmıştım. Tek tesellim o gün rezil olduğum ortamdaki insanları tekrar görme ihtimalimin çok düşük olmasıydı.

Senin?

hamileydim çalışıyordum iş yerimde midem bulanmaya başlamıstı ve sonrası felakeeettt

mahallemizde kız yoktu o yüzden erkeklerle oynardım, doğal olarak erkek oyunları :)
En sevdiğim oyuncaklarım da gazoz kapaklarımdı. Bir kocaman poşet gazoz kapağım vardı. Annem hep bağırır kızardı atıcam bunları sokuyorsun buraya ne anlıyorsun diye. Amanin film şeridi gibi geçti şimdi gözümün önünden :))

Burcun ne?

:) ahh eski günlerrr

burcum başak

telefonundan en son yazdıgın mesajın ılk üç kelimesi ne :)

akşama ne yemek var :)

Hatta bunu soru olarak ta sormuş olayım :)))

su anda yemek yok dıyebılırım :) işten çıkınca yogurtlu kızartma yapmayı planlıyorum:)
ailenden anne-baba dısında en sevdıgın kışı kım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…