Alttan baktirmakla sanki hata yaptım

Aynn cnm akisina birak stres hic iyi degil duymussunda kalp atisini ne guzel iste rahatina bak hamileligin tadini cikar derim bu arada bana da dua et kabul olurinsallah hamilesin diye 1 bucuk senedir istiyorum hala nasip olmadi

Aynn cnm akisina birak stres hic iyi degil duymussunda kalp atisini ne guzel iste rahatina bak hamileligin tadini cikar derim bu arada bana da dua et kabul olurinsallah hamilesin diye 1 bucuk senedir istiyorum hala nasip olmadi
Canım isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını ocağını yuvasını boş bırakmasın Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin buraya musmutlu bir şekilde yazmak nasip olsun :)

Canım ben ilk gebeligimde defalarca alttan muayene oldum. Hem keseye hem kalp atislarini alttan USG ile duyduk. Üstelik benim kanama m da vardı riskli gebelikte. Çok şükür zararı olmadı içini ferah tut hicbiseycik olmaz.

Ayy agzindan bal damlio saol.cnm.benim insallah sende bi nefeste atlatirsin dogumu

İnşallah canım çok sağolun gerçekten iyiki varsınız

Canm bende korkuyrm hos cocuk yok ama cnm alttan muayene bildgm kadaryla son zmnlarda yaplyor ama kotu bisey olmaz icini ferah tut

Abartmayın lütfen ya kardeşiniz de işin içinde ve mantıklı açıklamayı yapmış hiç birşey olmaz Dr o kadar boşa okudu ve o aletler zarar versin diye mi üretildi Allah aşkına abartmayın içinde bulunduğunuz her durumu Can'ım sağlıkla al kucağına bebeğini

İnşallah canım teşekkür ederim insan bilmiyor ilk olunca herşeyden korkuyor tereddüt ediyo acabalar çok oluyor iyi dileklerin için teşekkür ederim

Slm cnm, alttan baktırmakla düşüğün bi alakası yok. Düşen bebek zaten sağlıklı olmadığı için düşmüş. Rahimdeki ağrında kendini kastığın için. Benide başta çok korkuttular, sakın alttan baktırma bebek düşüyormuş falan filan diye. Ben 4. Ayıma kadar hep alttan baktı doktor. Sonuçta doktoruma güvenmem lazım ve doktordan başka kimse doğruyu bilemez. Bizde 4 tedaviden sonra kavuştuk bebeğimize. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nadip etsin.

Hıc bır sey olmaz allahın ıznıyle. Oyle olsa aletı yasaklarlardı.

Aynen öyle canım çok boş konuşup insanın kafasını bulandıran çok bende hemen saf gibi inanan biri olduğum için hiç de zor olmuyor teşekkür ederim Allah razı olsun

Hiç bir zararı yok emin olabilirsin. Ben gebeligimin ilk 3 ayi bol kanama yaşadım ve hep alttan muayene oldum nerdeyse yani bir bebek dusecekse zaten düşer bunun alttan muayeneyle hiç bir ilgisi yok. İçini ferah tut bu güzel günlerini kendine sıkıntı ederek geçirme :)

Teşekkür ederim canım :)

Aaaa neden öyle zorunlu falan mi
Evet canım cunku ultrason sıgortanın belirledigi kadar yapılıyo 9 ay boyunca. Atıyorum 15 kez mesela o kadar ultrason yapılıyo. Son zamanlarda ultrason yapılmıyo nts ve kalp atısı o sekılde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…