- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
Allah yardımcın olsun canımHatta her seferinde elinle rahim ağzı kapalı mı diye kontrol ediyor dr hanım.
Saol cnm hepimizinAllah yardımcın olsun canım
Demekki zararlı değil canım ne güzel bebişlerimizi korusun RabbimmmmSaol cnm hepimizinböyle kontrol edince benimde içim rahat ediyor görüyoruzki herşey yolundaymış.
ayyy amaaa kizlar bunu dert etmeyin ben almanyadayim ve ilk 4 5 ay hep alttan bakılıyor boyle duyunca sizden acayip tuhafima gidiyor hatta suan bile.9 aylik hamileyim hem usten bazen alttan hala bakiyorKızlar bugün doktora gittik kalp atışı ekranda vardı ama ses kesik kesikti doktor da kalp atımını tam duymam lazım alttan bakmam lazım dedi yok dedim istemiyorum müsait değilim diye bahaneler ürettim o illa olmaz bu haftada duyulmaması sorun deyince birşey diyemedim sonra alet biraz canımı acitti ve bakarken rahmimde ağrı hissettim çok şükür duyduk sorun yok dedi ablami aradım böyle böyle ağrı oldu pişmanım içimde sıkıntı var dedim o da hemşire o alet zararlı olsa kullanmazlar bende çok baktirdim dedi görümcem de ben bir kere baktirdim 15 gün sonra düşük yaptım dedi içim içimi yiyor çok şükür şimdi biseyim yok ama o sırada rahmimde çok ağrı oldu of gerçekten bunaldım kızlar
Hiç sorma beni sinir ediyorİlk 3 ay hep vajinal ultrason ile muayene oldum ve bence kritik dönemde çok net görüp ölçümleri yapmak daha sağlıklı. Doktorunuz 2 hafta sonra gel diyip başından da savabilirdi. İçinde kalırdı acaba kalbi atıyor mu diye canım. Görümcene de uyuz oldum ayrıca =))
Sağolun canlar :)ayyy amaaa kizlar bunu dert etmeyin ben almanyadayim ve ilk 4 5 ay hep alttan bakılıyor boyle duyunca sizden acayip tuhafima gidiyor hatta suan bile.9 aylik hamileyim hem usten bazen alttan hala bakiyor
Ah bende o günleri iple çekiyorum varya şöyle hissetsem Allah'ım nasıl birşey acaba hiç hissetmedim ayyyy çok heyecanlıŞuan kıpır kıpır yavrum, Anne ben burdayım diyor
İnşallah herkes hissetsin bu duyguyu. Başta acayip oluyo ama sonra alışıyosun. Güzel duygu, Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu.Ah bende o günleri iple çekiyorum varya şöyle hissetsem Allah'ım nasıl birşey acaba hiç hissetmedim ayyyy çok heyecanlı
İnşaaaallllaaahhhhhhİnşallah herkes hissetsin bu duyguyu. Başta acayip oluyo ama sonra alışıyosun. Güzel duygu, Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu.
Kızlar bugün doktora gittik kalp atışı ekranda vardı ama ses kesik kesikti doktor da kalp atımını tam duymam lazım alttan bakmam lazım dedi yok dedim istemiyorum müsait değilim diye bahaneler ürettim o illa olmaz bu haftada duyulmaması sorun deyince birşey diyemedim sonra alet biraz canımı acitti ve bakarken rahmimde ağrı hissettim çok şükür duyduk sorun yok dedi ablami aradım böyle böyle ağrı oldu pişmanım içimde sıkıntı var dedim o da hemşire o alet zararlı olsa kullanmazlar bende çok baktirdim dedi görümcem de ben bir kere baktirdim 15 gün sonra düşük yaptım dedi içim içimi yiyor çok şükür şimdi biseyim yok ama o sırada rahmimde çok ağrı oldu of gerçekten bunaldım kızlar
Teşekkür ederim canım insan yinede ilk olunca bilmiyor her söylenene inanmasa da bir yanı hep acaba diyor korkuyor tabiki doktor en iyisini bilir ben kimseyi suçlayacak bir cümle kurmadım sadece acı hissettim ve korktum bu kadar.Hanımefendi doktor bebeğinize zarar verecek yada düşüğe sebep olacak birşey yaparmı Allah aşkına ya.niye gidiyorsunuz ona,bebeğinizin sağlıklı gelişmesi ve doğması için,doktor da bunun için ne gerekiyorsa onu yapacak tabiki.insanlar yıllarca bunun için eğitim alıyorlar.
Görümceniz gibi cahil insanların söylediklerine itibar etmeyin,ne yani doktor aşağıdan baktı diyemi düştü bebeği,bu doktorlarda câni katil filandı zaten.
O durumda tabiki hafif bir ağrı hissedersiniz dışarıdan bir müdahale sonuçta. Ama kendinizi kasmaz rahat bırakırsanız hem daha az rahatsızlık duyarsınız hemde daha verimli bir muayene olur.
Ben hamile olduğumu çok erken öğrendim.doktorum 6 aylık olana kadar hep aşağıdan baktı,hiçbir sorun yaşamadım Allah a şükür.bebeğimde ne düştü nede erken doğdu ne de bir zarar gördü.10.ayım bitmesine rağmen doğum başlamadığı için sezeryan oldum.
Biraz mantıklı olun
Maşallah ne kadar güzel Rabbim bizede tattırsin inşallah :)kuzeniminde ayni sekilde ilk muayenesi ve kalp atisinin duyulmasi alttan muayene ile oldu.Onunda senin gibi agrisi oldu ve panikledi acaba bisey olur mu diye suan kizi 16 aylik :) Allahin izniyle hicbisey olmaz ferah tut icini.
İnşallah canım teşekkür ederimİlk 3 ayda 5 kez falan vajinal olmustur.siz kendinizi kasmissinizdir.birsey olmaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?