Alttan baktirmakla sanki hata yaptım

İlk 3 ay hep vajinal ultrason ile muayene oldum ve bence kritik dönemde çok net görüp ölçümleri yapmak daha sağlıklı. Doktorunuz 2 hafta sonra gel diyip başından da savabilirdi. İçinde kalırdı acaba kalbi atıyor mu diye canım. Görümcene de uyuz oldum ayrıca =))

ayyy amaaa kizlar bunu dert etmeyin ben almanyadayim ve ilk 4 5 ay hep alttan bakılıyor boyle duyunca sizden acayip tuhafima gidiyor hatta suan bile.9 aylik hamileyim hem usten bazen alttan hala bakiyor

Hiç sorma beni sinir ediyor

ayyy amaaa kizlar bunu dert etmeyin ben almanyadayim ve ilk 4 5 ay hep alttan bakılıyor boyle duyunca sizden acayip tuhafima gidiyor hatta suan bile.9 aylik hamileyim hem usten bazen alttan hala bakiyor
Sağolun canlar :)

kuzeniminde ayni sekilde ilk muayenesi ve kalp atisinin duyulmasi alttan muayene ile oldu.Onunda senin gibi agrisi oldu ve panikledi acaba bisey olur mu diye suan kizi 16 aylik :) Allahin izniyle hicbisey olmaz ferah tut icini.

İlk 3 ayda 5 kez falan vajinal olmustur.siz kendinizi kasmissinizdir.birsey olmaz ins

Hanımefendi doktor bebeğinize zarar verecek yada düşüğe sebep olacak birşey yaparmı Allah aşkına ya.niye gidiyorsunuz ona,bebeğinizin sağlıklı gelişmesi ve doğması için,doktor da bunun için ne gerekiyorsa onu yapacak tabiki.insanlar yıllarca bunun için eğitim alıyorlar.
Görümceniz gibi cahil insanların söylediklerine itibar etmeyin,ne yani doktor aşağıdan baktı diyemi düştü bebeği,bu doktorlarda câni katil filandı zaten.
O durumda tabiki hafif bir ağrı hissedersiniz dışarıdan bir müdahale sonuçta. Ama kendinizi kasmaz rahat bırakırsanız hem daha az rahatsızlık duyarsınız hemde daha verimli bir muayene olur.
Ben hamile olduğumu çok erken öğrendim.doktorum 6 aylık olana kadar hep aşağıdan baktı,hiçbir sorun yaşamadım Allah a şükür.bebeğimde ne düştü nede erken doğdu ne de bir zarar gördü.10.ayım bitmesine rağmen doğum başlamadığı için sezeryan oldum.
Biraz mantıklı olun

Teşekkür ederim canım insan yinede ilk olunca bilmiyor her söylenene inanmasa da bir yanı hep acaba diyor korkuyor tabiki doktor en iyisini bilir ben kimseyi suçlayacak bir cümle kurmadım sadece acı hissettim ve korktum bu kadar.

kuzeniminde ayni sekilde ilk muayenesi ve kalp atisinin duyulmasi alttan muayene ile oldu.Onunda senin gibi agrisi oldu ve panikledi acaba bisey olur mu diye suan kizi 16 aylik :) Allahin izniyle hicbisey olmaz ferah tut icini.
Maşallah ne kadar güzel Rabbim bizede tattırsin inşallah :)

Yapmayin Allah askina.
Bebege hicbir zarari yok.
Oyle olsa 9 ay cinsel iliski de yasak olurdu.
Keseye de kalp atisina da vajinal ultrasonla baktirdim.
Kendinizi kastiginiz icin agriniz olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…