ben ıkı senedır kullanıyorum tıkış tıkış doldurduğum ahlde ve bulasıkları buyuk kalıntılardan sıyırıp sudan gecırmedıgım ahlde mıss gıbı yıkıyo arcelıgın alt urunu zaten ne olabılır kı kotu sadece sesı cıkıyo ıste hepsı aynı sıstem sadece benım teflon tencerelerım yemek yapoarken koku yapıyor durulanmıyor dıyecegım bardak tabak catalda nedne koku yok anlayamadım
Bu markadan şikayetçi olan çok Ata sözüdür Ucuz etin tiridi olmaz diye ürün alırken daha dikkatli olun bence
ben konu actım onla ilgili acaba altustan mı ki
doğru diyosun iyi diyosunda cnm herkesinde bi bütçesi var ,bunuda düşünmek gerekir
Tabiki herkesin bütçesi ayrı ama yıllarca sorunsuz kullanmak için bütçeyi biraz zorlamaktan yanayım. Aylardır içime sinen bir buzdolabı arıyorum bakalım hayırlısı :)
benimde bulaşıklarım pas oldu niye anlamıyorum .çok sinirliyimAltus'lara Arçelik çıkarması yapıştırılmış bir halde, bulaşık çamaşır makineleri ve fırınını aldık!!!
Rezalet!!!
Yepyeni çatal kaşık takımımda pas lekeli yaptığı oldu!!
Çamaşır makinesine gömlekleri fırçalamadan atamıyordum ve 10 gömlekten fazlasını yıkamıyordu, düşün 10 gömlek yaa!!!
Bir tek fırın iyi çıktı, o da turbolu normal bir fırın işte..
4,5 senelik evliyim, ev alıcam inşallah..
Hepsini değiştirmeyi düşünüyorum Rabbim nasip ederse...
Asla ama asla derim!!!
Ha bir de annem süpürgesini aldı, bozuldu Electrolux aldık şimdi..
Yeni süpürgenin minimum çekişi altus gibi.. Gerisini düşünün...
Kaldı ki ben Arçelik diye almıştım, artık kapısından geçmiyorum!!
Zehir zıkkım olsun onlara!!!!!!!!
Çok kinli kinli yazdım özür dilerim ama o kadar pişmanım ki, çok ucuza da almadık yani...
Pahalı da olsa Electrolux'ten şaşmam artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?