• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altüst etti hayatımı

semplise

hayat beklemezz ;)
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
57
3
28
Kayseri
Sevdim.
Çok sevdim.
Onun da sevdiğini düşünmüştüm. Sonra aramıza uzaklık,zaman,hasret ve.. başka bi kız girdi. Hoşlandı ondan. Başka bi şey yapamadı. Uzaktan hayranlık duydu. Teklif edemedi.
Benimle konuşmaya devam etti.
Ne bana bağlandı tamamen. Ne ona.
Kimseye bağlanmak istemiyorum ben şimdilik dedi.
Ben sevmiştim ama aptal gibi salak gibi.
O kızın saçları benimkinden uzundu.
Benden daha güzel değildi belki.Ama onu sevmişti işte. :'(
İşte böyle karşılaştırıyorum kendmi..
Sevgi değil bu heves de olabilir ne olduğunu bilmiyorum dedi.
Onun rahatlığını sevmişti özgür takılmasını.
Ama ben yapamazdım.Benim ailem,görüşlerim,düşüncelerim ve gerektiğinde tabularım vardı,yıkmayı düşünmediğim.
Zamanla o kıza heveslenmeye başladım.
Görüşlerimi yavaş yavaş unuttum.
Tabularımı yıktım.
Ve ailemle zıt düştüm.Değişimime anlam veremediler annemler.Uyarı yaptılar sürekli.
Onlarla karşı karşıya gelmek gücümü hepten yitirmeme sebep oldu.
Bunca şeye rağmen hala onu düşünüyorum.
Ayrılalı 8-9 ay oldu.Ayrıldıktan sonra hep o ilk mesajı attı,bazen mesajlaştık. ya da konuşmak istedi telefonda ya da görüntülü.Ne mi konuştuk havadan sudan genelde.2-3 haftadır yazmıyo sadece.
Faceye girmesini,whatsapp tan yazmasını bekliyorum.Anormal bi şekilde bekliyorum gözüm hep isminde.
Çok huzursuzum kızlar.
Geri dönse istemem belki ama dönmeyince çok cazip geliyo.
Ama ne dönüp geliyo ne de tamamen gidiyo.
İstemeden o kıza benzemeye çalışma çabamı fark ettim.Çok üzücü değil mi..
Ona beğendirmeye çalışıyorum kendimi. Ve kendimden kopuyorum galiba.
Beni bu halimle sevmeliydi evet.Ama mantık devredışı bugünlerde bende.
Pişman olsa içim rahatlıcak.Ama yediremiyorum kendime.Nasıl bırakır böyle nasıl biter..
Facesni takip ederken ben fark ettim kızdan hoşlandğını.ve terk ettim.Allahtan bekliyomuşsun dedi gidişime,sanki ben istemişim gibi.Sonra bocalama döneminde olduğunu,beklemem gerektiğini söyledi.Bekleyemedim kızlar.
Yandı içim,dönsün diye öldüm ama belli etmedim.Dik durdum dışardan,içten içe ağlarken.
Artık ağlayamıyorum.
NAPIYIM BEN SÖYLEYİN NOLUR

Son düzenleme:
ne senden, ne ondan vazgeçmeyen birini nasıl seviyorsun. .
Şuanda onunla mı ??
Dünya bir kişi üzerine kurulu değildir. .
Zaman herşeye derman ..

ne senden, ne ondan vazgeçmeyen birini nasıl seviyorsun. .
Şuanda onunla mı ??
Dünya bir kişi üzerine kurulu değildir. .
Zaman herşeye derman ..

onunla değil.yalnız.kimseye bağlanmak istemiyormuş.
haklısın akıl mantık işi değil yaptığım.
bazen tamamen vazgeçiyorum zaten olmamalıydı diyorum bazen de nasıl vazgeçti diye üzülüyorum böyle.

Aklımdan nasıl atcam?
Kendime güvenimi yitirdim onu nasıl tekrar kazancam?
Tamamen unutabilr miyim ki ?

Unutmak istersen unutursun sosyal çevren varsa onlarla takıl.. Kendine bir kurs falan bul ilgi duyduğun konuda, aşk şarkısı falan dinleme, ağlama sızlama, bişeylerle uğraş, öyle whats up falan bakma, hatta telefonunu kendinden uzak tut..

Unutmak istersen unutursun sosyal çevren varsa onlarla takıl.. Kendine bir kurs falan bul ilgi duyduğun konuda, aşk şarkısı falan dinleme, ağlama sızlama, bişeylerle uğraş, öyle whats up falan bakma, hatta telefonunu kendinden uzak tut..

hemen whatsapp ı kapadım aşk şarkısı çalıyodu değiştirdim hareketli bi şey açtım.
dediklerinizi uygulamaya çalışcam.
ama bikaç gün sonra mecburen görüşcez bi süre.ben gitcem ya da o gelcek..
tavrım nasıl olcak kendim bile merak ediyorum

hemen whatsapp ı kapadım aşk şarkısı çalıyodu değiştirdim hareketli bi şey açtım.
dediklerinizi uygulamaya çalışcam.
ama bikaç gün sonra mecburen görüşcez bi süre.ben gitcem ya da o gelcek..
tavrım nasıl olcak kendim bile merak ediyorum

Umursama, normal ol, fazla yakın olma, ama randevu amaçlıysa sen bilirsin, bir gönülde adam 2 hatun taşıyor, ama sen kendini yazdı yazacak, baktı bakacak diye yorup üzüyorsun, adam 2nizide iplemio bence, sende tavrını belirt yada konuş, yada istediiğin gibi davran, memelekette bekar erkek bitmemiştir daha..Çok ciddiye almayın böyle tipleri..

Aşırı serbest.Sınırı yok.
Ama sıcakkanlı gibi görünüyor fotolarından.
Uzun kıvırcık saçlı,açık giyiniyor hep gezmede tozmada.
Popüler biri de anladığım kadarıyla.
Senin görmeni istediği resim bu evet , popülerlik nedir ?
Bir tanıdığım var toplandığımız da çok konuşur herkes onu dinler ben içimden çok geveze sussa da artık rahat rahat sohbet etsek derim .Sorsan kendisi çok popülerim bak herkes beni dinliyor der sanırım .
Bir tanıdığım var çok güzel buluyorum kendisini hatta bazen kıskançlık duyuyorum ama yan yanayken genelde insanlar bana güzel şeyler söylüyorlar , ona da diyorlar tabi.
Halbuki ben onu çok fazla beğeniyorum ilginç değil mi .
Açık saçık giyinmesine bir şey diyeyemem ama güzellikleriyle anılan bazı iller hatta ülkeler çok açık giyinen kadınlardır anladın sen beni.Çok gezen insanların sürekli mus mutlu olmadıklarını da çok net biliyorum .
O an saçma sapan etiketlerle uğraşmalar modelden modele girmeler bakın ne kadar neşeliyiz , mutluyuz pozları , poz yani. ( kk da bunları yapanlar varsa lütfen kızmasın bana :1:)
Yani demem o ki,dışarı da görsen dönüp bakmayacaksın bile , algıda seçicilik olmuş şu an .
Güleceksin bana ama bi ara ünlü ressam frida kahloya sarmıştım çok çekici geliyordu o kadın bana .Resimlerine bak anlayacaksın ne demek istediğimi :9::9::9:

Son düzenleme:
Aklımdan nasıl atcam?
Kendime güvenimi yitirdim onu nasıl tekrar kazancam?
Tamamen unutabilr miyim ki ?

Onu kazanmaya çalışmakta saçma olur çünkü diyelimki ilişkin ciddileşti, öbür kızdan vazgeçti, sen bu içinde olduğun durumları unutabilecekmisin? Bunları düşün, ya öbür kızla ciddi olursa bi süre sonra? Ozaman yıkım olacak..

Umursama, normal ol, fazla yakın olma, ama randevu amaçlıysa sen bilirsin, bir gönülde adam 2 hatun taşıyor, ama sen kendini yazdı yazacak, baktı bakacak diye yorup üzüyorsun, adam 2nizide iplemio bence, sende tavrını belirt yada konuş, yada istediiğin gibi davran, memelekette bekar erkek bitmemiştir daha..Çok ciddiye almayın böyle tipleri..

Beni iplemeyor olması bile sinirimi bozuyor.Nasıl ciddiye almaz beni ben onu göklere çıkarırken diyorum.Bi şekilde zoruma gidiyor bu ve benzeri şeyler.İçimde kalıyor.Unutamıyorum o zaman.Onu değil belki.Yaptığını.
Benim yaptığım da bana zarar haklısınız.

Beni iplemeyor olması bile sinirimi bozuyor.Nasıl ciddiye almaz beni ben onu göklere çıkarırken diyorum.Bi şekilde zoruma gidiyor bu ve benzeri şeyler.İçimde kalıyor.Unutamıyorum o zaman.Onu değil belki.Yaptığını.
Benim yaptığım da bana zarar haklısınız.

Adamı poh pohun zirvesine çıkarmışsın.. Şimdi aşşa bırakma zamanı ve yoluna devam etme vakti canım:ssz:

Senin görmeni istediği resim bu evet , popülerlik nedir ?
Bir tanıdığım var toplandığımız da çok konuşur herkes onu dinler ben içimden çok geveze sussa da artık rahat rahat sohbet etsek derim .Sorsan kendisi çok popülerim bak herkes beni dinliyor der sanırım .
Bir tanıdığım var çok güzel buluyorum kendisini hatta bazen kıskançlık duyuyorum ama yan yanayken genelde insanlar bana güzel şeyler söylüyorlar , ona da diyorlar tabi.
Halbuki ben onu çok fazla beğeniyorum ilginç değil mi .
Açık saçık giyinmesine bir şey diyeyemem ama güzellikleriyle anılan bazı iller hatta ülkeler çok açık giyinen kadınlardır anladın sen beni.Çok gezen insanların sürekli mus mutlu olmadıklarını da çok net biliyorum .
O an saçma sapan etiketlerle uğraşmalar modelden modele girmeler bakın ne kadar neşeliyiz , mutluyuz pozları , poz yani. ( kk da bunları yapanlar varsa lütfen kızmasın bana :1:)
Yani demem o ki,dışarı da görsen dönüp bakmayacaksın bile , algıda seçicilik olmuş şu an .
Güleceksin bana ama bi ara ünlü ressam frida kahloya sarmıştım çok çekici geliyordu o kadın bana .Resimlerine bak anlayacaksın ne demek istediğimi :9::9::9:

:1: baktim güzelmiş :1:
haklısınız içinde dışında bi şey yok bence kız normal bi kız.ama o yabancı ülkede samimiyet bulamıyor arkadaşları arasında.hep şikayetçiydi zaten bundan.ama o kız farklı geldi buna.salak salak gülümsemelerinden bahsetmişti önceleri kızın.sıcak bulduğunu falan söylemişti.daha sonra ilgi duymaya başladı lanet olsun.

:1: baktim güzelmiş :1:
haklısınız içinde dışında bi şey yok bence kız normal bi kız.ama o yabancı ülkede samimiyet bulamıyor arkadaşları arasında.hep şikayetçiydi zaten bundan.ama o kız farklı geldi buna.salak salak gülümsemelerinden bahsetmişti önceleri kızın.sıcak bulduğunu falan söylemişti.daha sonra ilgi duymaya başladı lanet olsun.
Evet çok güzel :27:
Bence o kızı kıskandırmak için kullandı sadistçe senin kıskançlığından beslenip egosunu tatmin etti.
Ya bu tür adamlar için ıssız adam filmi bile çektiler , bırak onun kendine bile hayrı yoktur.
Sen yeni bir ilişkiye başlayana kadar bir müddet takarsın buna ama geçer merak etme.

Son düzenleme:
evet güzel söz oldu :1:
çok haklısınız valla.
tamam denicem :)

Hayat ve keyif senin ama daha iyi biri karşına çıktığında kendine çok kızacaksın bu düşüncelerin yüzünden.. Saplantı yapma noktasına gelmeden geri dur, poh poh zirvesinden bırak aşşa, hayat devam ediyor demiş shirley bassey teyze..life goes on..:ssz:

Back
X