Alya Dua'ya dua edin..

OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
5.968
4
0
41
İstanbul
1 haftadır huysuzluk gözlemliyorduk..
sürekli gelen giden (yatılı)misafirlerden ötürü ihmal etmiştim alyayı buna bağladım..
Geceleri çığlık atarak uyanıyor sattlerde ağlıyor bitkin düşüp uyya kalıyordu..Bir süredir ek gıdaya geçmeye çabalıyor fakat her denememiz hüsranla sonuçlanıyordu Alya yediği her neyse anında kusuyor ve kusma nöbetlerine tutuluyordu 1 tatlı yaşığı ek gıda bile alyanın saatlerce kusmasına sebeb oluyordu..
2 gün önce göbeğinden iltihap aktığını ve bunun kötü kokutuğunu farkettik tuttuk doktorun yolunu..
tahliller verdik..
idrarında iltihap ,kakasında da mikrop buldular..kanında keza..
göbeğinde iltihabın sebebi göbek bağı tam düşmemişmafoldumben bugün yaktılar,çığıkları hala kulağımda..2 hafta bboyunca gözetim altındayız..rota olabilirmiş ayrıca reflü..
reflü için özel mama yazdı eve geldim hüsran onu da kustu evde batmayan nesne kalmadı alyada perişan oldu kusmaktan göbeği yakıldığı için banyo da yasak ıslak mendille temizledim pamuğumu..
moralim çöktü durup duruk ağlıyorum Dua edin te atlatsın zaten sizlerin bebelerine kıyasla çok zayıf ..
birdamla bedeniyle kıvranmasın dayanamıyorum:çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun cnm..meleğin Rabbim'den şifasını bulsun inşaAllah..dua edeceğim yavrun için....atlatacaktır Allah'ın izniyle...Rabbim kötülerinden korusun tüm yavruları inşaAllah...

ayy yavrum yaa geçmiş olsun cnm benim kızımda öle her yediğini fışkırarak çıkartıyodu evde gerçekten batmayan yer kalmıydoı beşiği felan batıyodu benim üstümde ama allahtan bizde mikrop felan çıkmadı ilaç verdi dr umuz geçti allaha şükür çok zor bir durum bende yaşadım o kusmayı artı bide kilo alımınıda etkiliyo benim kızım son 1 2 aydır topladı kendini ondan önce çok ağlar hiç doymazdı rabbim acil şifalar versin ben çok üzülüyorum bebekler hastalanınca derdinide anlatamıyo biran önce iyileşir kuzucuk

KUŞUM ÇOK geçmiş olsun miniğimizr nazarmı degdi teyzem allah senden alsın acını bana versin kıyamam rabbim acil şifa versin sana cnm sende topla kendini sen üzgün olursan oda aglar çok cnm bnm ya tabi topla diyomda buda zorrr duaM alyaduaylaaaa:sinifsinif::Saruboceq:

Canım ya son cümlen burnumun direğini sızlattı, kıyamam ben ona yavrum benim..Allah tüm hasta bebeklere ve Alya Dua ya acil şifalar versin.

canım benim kıyamam...
çok geçmiş olsun kuzum benim...
ama inanki atlatıcak eski haline dönecektir..sen kendini salmaki ona iyi bakabilesin..dualarım sizinle

cnm Allah şifa versin tez zamanda yavruna
rota virüsünu oğlum umut kapmıştı suyu bile kusuyordu ama ishalide vardı çok fena
4 gün hastanede yattık ,serumla beslendi,kusması keslince taburcu olduk

ALLAH sana güç kuvvet versin cnm annesütü bol bol ver
dualarım seninlee

ağlattınız beni..
çok üzgünüm
şampuanı alya da da var ishal hatta doğduğundan beri çok ciddiye alınmamıştı ishal kesici ilaç verildi geçmemişti inandıramıyordum dün bezine buzdolabı poşeti sardım kakasını orda açtım da inandılar kokusu zaten ele veriyor kendini baya ekşi kokuyor..
hepinize teşekkür ediyorum..

oy kıyamam canım benim..
minicik bedeninde ne fırtınalar kopuyormuş..
yavrum benim..
Rabbim şifa versin, meleklerini yardıma göndersin..
çok ama çok geçmiş olsun canım..
üzme kendini, sen iyi ol ki, Alya yı iyileştirebilesin...

Çok geçmiş olsun canım ya ayyy kıyamam kuzucuğa...
Allahım sabır versin cnm bide bi an önce ii olsun dualarımız seninle ayakta durmaya çalış cnm onun senden başka destek alacağı kimse yokkk unutma :Saruboceq:

çok ama çok geçmiş olsun, Rabbim yardımcınız olsun...
tez zamanda iyileşsin inşallah alya kuzusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…