Alya Dua'ya dua edin..

Alyam prensesim ne olmus sana tatlım.çok üzüldüm bunları okuyunca gercekten cok kötü oldum. Canım hemen saglıgına kavuş ,hemencik iyileş inşallah. Aybikecim sende üzülme hemen iyileşir insallah hicbirseyi kalmaz.

Bak ne güzel anne sütü alıyormus, en önemliside o bence. Suan ek gidada almasa birseycik olmaz. Tedavisi insallah iyi gecer ve hemen düzelir. Bol bol dua edelim. Mirayda seni kucaklıyor. :1hug:

beni yanlız bırakmadınız,ne kadar teşekkür etsem az..
kk herzaman su serpiştir yüreğime bugünde değişmedi.. saolun Rabbim sizlerin bebeklerini korusun inş.
burçin canım salı günü net tanı konacak biz başladık tedaviye ama 2.tahlili yapmak istediler net sonuçlar için

güzelim geçmiş olsun züldüm dua edicem onun için bişey sorucam sana rota virüsüsnün aşısı var onu yaptırmışmıydınız

Geçmiş olsun kuzuma nasıl üzüldüm anlatamamm yavrum nazaramı geldi..Rabbim acil şifalar ver kızıma benim...inşş rota çıkmaz rotanın belirtileri ishal,kusma yüksek ateş ve kilo kaybıdır...kerem öyle olmuştu hastanede yattı...Moralini yüksek tut aybike ona yansımasın ağlama etkilenir çocuk..

canım çok geçmiş olsun aynı olayı ben 2 ay önce yaşadım kızım sürekli ağlıyor emmiyor uyumuyor biz kolik diyorduk artık dayanamıyordum ağlamasına gece 4 e 5 e kadar kuçakta gezdiriytordum kızımı bizde idrar tahlili yapılmadı ama aynı şekilde göbeği intihaplanmıştı 2 sefer yaktılar ve o günden beri çok rahatız şükürler olsunn aylamaa çok geçmiş olsunn inş oda hemen iyileşirrr

ah kuzucuk sana nasıl dua edelim de hemen iyileşesin..yavrum..okurken gözlerim doldu inan..rabbim acil şifalar versin..onlar değil biz hasta olalım...Allahım sana emanet Alyacık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…