Alya Dua'ya dua edin..

canım ya nasıl gobek bagı dusmemış anlamadım ılk defa duydum cok gecmış olsun .....dılerım en kısa zamanda ıyıleşır bebısın.......
dua ıle

canım uzulme dicem ama elde degil kilosu hic onemli degil annesi biliyosun bizim cadı erken dogdu 1600 gr kuvrzde nelerle mucadele etti onlar o kadar guclulerki atlatır annesi yavrum benim cok cok gecmis olsun hemen gecsin insallah

ArkadaŞım bÜyÜk geÇmıŞ olsun bılıyorum zor ama
morelını bozma ınŞ en yakın zamanda ıyleŞır allah acıl Şıfalar versın

canım çok geçmiş olsun kıyamam miniğime. inşallah bir an önce düzelir Rabbim yardımcınız olsun . Alyaya tez vakitte şifa , sanada bol güç ve sabır versin.

evet çok kötü kokuyordu hastane odasını sürekli havalndırıyoduk
peki nasıl şimdi durumu ?sonuç ne ? tedavi başlandımı? rota virüsü ise evde beslenemiyorsa eğer serumla beslenmesi şart kusması kesilene kadar

ben umutta çok hastalık çektiğimden bir doktora güvenmemek geretiğini anladım.
eğer sana inanmıyolarsa doktorunu değiştir derim
dikkat et ! annesütü ve su dahil herşeyi çıkarıyorsa mutlaka serum takılmalı susuz kalır yavrucak
hayırlı haberler bekliyoz cnm

allah şifa versin canım dualarımız minik alya duayla. yiğenim ada iki gün önce sürekli istifra etti ağladı benim canımdan can koptu dayanamadım. annelik kim bilir nasıl zor..
elbette sen ne yapacağını bilirsin ama yinede söylemek istiyorum:
kızın sadece senden besleniyor o yüzden yediklerine çok dikkat et. ek gıdalarıda keyfi yerinde olduğunda vermeye çalış.illaki tadını beğendiği bişey olacaktır. havuç elma suyu mamayla yapılan muhallebi vs. burda deneyimli annelerdende bilgi alacaksın elbette ben nacizane fikirlerimi söylüyorum.
en güzel şey kızının adı gibi ''dua''..
sabır dua ve pozitif enerjini ver kızına. inşlh en kısa zamanda sağlığına kavuşur...:Saruboceq:

annesütü alıyorsa şükür rabbimee
çok geçmiş olsun :Saruboceq:
teşhis ne konuldu peki ?çok sordum kusura bakma
ama hastalık oldumu çok iyi anlarım senii

canım benim çok çok geçmiş olsun,oğluşumla beraber bol bol dua edeceğiz...prenses hemen düzelecek annesi...sen güçlü ol ki o da senden kuvvet alsın...Allah acil şifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…