Alya Dua'ya dua edin..

canım benım yaa cok gecmıs olsun cok uzuldum ınsallah bır an once atlatır melegın bu rahatsızlıgı ve ıstahı da acılır saglıklı olması ıcın ıyı beslenmesı sart... tabıı cocuk hastayken nasıl yesın RABBIM bı an once sıfasını versın ıns dualarımız bebegınle

Canım cok gecmıs olsun yaa kıyamam yaa..umarım en kısa zamanda ıyıleşir canım benım..benımkide huzursuz bu aralar diş cıkaracak galıba sabahtan berı durmadan aglıyo fıtıl verdım agrı kesıcı oyle uyudu..birde göbek tam düşmemiş demişssin mesajında benım kızımın göbegı dustu ama ucunda siyahlık var o ne anlamadım..doktorda bısı demedı..ben tekrar gıttıgımde sorucam.Allah korusun mınık bebeklerımizi..

çok geçmiş olsun çok üzüldüm...

allah yavrularımızı korusun..

dr. hastanede yatmanızı istemedi mi onu merak ettim..

git gel zaten bebeğin bünyesi ne kadar ki hele hele hasta dışarı çıkınca daha zor olur bence..

teşhiste çok geç kalmış ya başka bikaç dr. a daha gösterin bence..

zaman kaybı yaşamamanız adına..

çok geçmiş olsun herşey üstüste gelmiş rabbim acil şifa versin. sen de kendine dikkat et çocuk hastalandı diye salma kendini seen ayakta kalacaksın k yavrun bakılsın onun senin gücüne ihtiyacı var moralini bozma inş iyileşecek bebegin ...

canım yaaa kuzu acı cekıyor bellı kı
nazara geldınız analı kızlı guzel olunca

ama doktorundan emınmsın
yanı bır baska hekımden farklı yorumlar duyabılırsın gıbıme gelıyor
kafanı karıstırmak ıstemem ama farklı bır doktora daha gorunsenız daha ıyı olur sankı

inşallah hemencecik düzelir canım.Allah acil şifalar versin..eğer emiyorsa sen sarımsağı soğanı bol yesen sütten de alyaya geçer vücud direnci artar diye düşünüyorum canm....

Çok sevindim cnm rota çıkmadığına inşallah 10 gün sonraki sonuçlarınız da ii çıkar ishali toparladığına göre yavaş yavaş kusması da düzelicektir cnm :Saruboceq:

kusmayıda en kısa zamanda Allahın izniyle atlatır inşaalah.çok geçmiş olsun.Allah şifa versin inşaallah.dualarımız sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…