Alya Dua'ya dua edin..

Çok üzüldüm daha mini mini ne acılarla bedeni kıvranıyor...
Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda atlatacak bu acıyı da...
Yalnız merak ettim reflü demişsin....
Bu geçici birşey mi kalacak mı reflü rahatsızlığı?
:uhm:

ay çok geçmiş olsun. yavrucakların ağzı dili yokki şuarm ağrıyor buram ağrıyor desinnn(( bizde yemiyor diye habire bişiler vermey çalışıyoruz.. emre de zatüre başlangıcı oldu 1 hafta hasatnede yattı. ben de elma suyu vermey çalışıyodum hastaneye yatmadan önce zorla t-yesin yesin diye meğer kuzumun boğazı acıyomuş ondan yiyemiyomuş ((
nazar değiyor kuzularımıza. ben face de ki tüm fotolarını sildim. üst kattatki komşu teyzededn de nazr duası okumasını rica ettim(

çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum hasta olunca kuzucuklar çok üzülüyoruz ama böyle böyle büyücekler. tekrar geçmiş olsun.

çok çok geçmiş olsun alah şifa versin.zor hepimiz zaman zaman yasıyoruz sıkıntılı donemler kendini üzme çok fazla sütünüde etkiler.inş en kısa sürede atlatır dualarımız sizinle...

aybikecim çok çok geçmiş olsun cnm alya dua kuzusuna
çok üzüldüm cnm inann gözlerim dolu dolu okudum
bütün dularımız sizinle cnm hemen iyileşsin fıstık
üzüntünü paylaştığımız gibi en kısa zamanda düzelirde sevincini de paylaşırız inşallah cnm
sende çok ağlayıp üzülme cnm zor biliyorum ama sütüne etki etmesin

aybikecimm canım ya yeni okudum yazdıklarını... çok kötü oldum.. canım yavrum benimmm... dualarımız biricik alyamızla.. sana da dua edicez bitanem... çok üzüldüm ya... boğaz düğüm düğüm oldu......................Rabbim acil şifalar versin inş..

aybikim... çok üzüldüm tatlım...:gitme:
inan ki dualarım alya ile olacak...:Saruboceq:
Ama sen de dik durmalısın bebeğim biliyorsun değil mi ?
çok zor dönemlerden geçtin, bunu da atlatacaksınız eminim...
:1hug:

Geçmiş olsun.Merak ettim rota virüsü aşısı yaptırmamışmıydın ?Benim yiğenim rota virüsü olmuştu gaita tahlilinde anlaşılmıştı .Gaita tahlililinde rota virüsüne bakılmıştı ve hemen teşhis konmuştu.
Biz de perişan durumdayız bronşit olmuştu evde hava veriyor ilaç kullanıyorduk tam iyleşti derken ateşimiz yükseldi. 3 gündür ateşimiz düşmüyor kan tahlilimiz temiz çıktı bronşiten sonra araya giren mikrop neden olmuş.Serum verildi ve malesef ateşimiz hala düşmedi.Bizimki de birşey yemiyor anne sütünü bile zorla veriyorum.Umarım biran önce iyleşirler.................

canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaa..
şimdi nasıl kuzucum nazar mı değiyor bebişlerimize yaa..
sende üzme kendini sık sık emzir çünkü anne sütü gibisi yook herşeye şifa alya duamız hemencecik ileşecek öpüyoruz ikinizi de canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…