• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyans onemlımı?

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
evet arkadaslar sızce bır erkegın alyans takması onemlımı ? tartısalım yorumlarınızı beklıyorum :32: staj gordugum yerde bır evlı adam boya ıle ugrasıyordu yuzugunu takmıyordu benımde ısıme gelıyo demıstı .karısına uzulmustum :25: eskı zamanda erkeklerde yuzuk yokmus cogu eskı evlılılerde goruyorum yanı yok ama adam adam yanı sımdı kendı aramızda soz olsun falan denıyor takılıyor ama evlıyken budurum nekadar onemlı sızce esınız yuzuk takıyormu takmıyormu?:10:

Bekar olarak ilk yorumu yapmam nekadar mantıklı bilmem ama. :17: Ben takmasını isterdim. Eğer güveniyosam takmasada olur. Zorlamam. Yürekten bağlıysa bi demir parçasına itimat etmem. Bazı mesleklerde takılması sakıncalı olabiliyo zaten. Ama boyacı arkadaşın niyeti pek hoş gelmedi.:19:

ben şahsen arada nişanlılık, evlilik gibi bir resmi durum yoksa takılması gerektiğini düşünmüyorum. sevgilime hiç tak demedim, o takmadı. benim de çok sevdiğim bir yüzüğüm var malum İstanbul'da bazen yüzük gerekli olabiliyor:1: normalde takmam ama böyle bir durumdan şüphelendiğimde geçiririm parmağıma:1:

ama resmi bir durum varsa o yüzük çıkmamalı tabi sağlık sorunu oluyorsa hariç.

bende bekarım ama..söz nişan evlilik gibi durumda çıkaramaz yani !
öle bi lüksü yok benim için aslaaa takmalı sonuna kadar :30:

hayati önemi yok benim için bi halt yicekse çıkarır cebine atar yine yapar, gönül bağı önemli

çıkarmamalı....
hep kalmalı parmağında benim için önemli valla...
eşim sevmiyodu yüzük yakmak sonra kendisi buldu çözümünü...
birlikte gidip alyans yerine birbirimizin isimlerini dövme yaptırdık...
biraz acılı ama kökten çözüm galiba...:D
şimdi ikimizde taksakta takmasakta farkeden bişey olmuyo

çıkarmamalı....
hep kalmalı parmağında benim için önemli valla...
eşim sevmiyodu yüzük yakmak sonra kendisi buldu çözümünü...
birlikte gidip alyans yerine birbirimizin isimlerini dövme yaptırdık...
biraz acılı ama kökten çözüm galiba...:D
şimdi ikimizde taksakta takmasakta farkeden bişey olmuyo

dövme iyi fikir :D

Ben böyle şeylere gerçekten önem veririm. Yüzüğümü parmağımdan çıkarmam parmağından çıkarmasına da razı olmam. Sonuçta yüzük bir semboldür ve takılmalıdır.

bizde dovme var yuzuk parmaklarımızda isimlerimiz yazıyo net cozum cıkaramaz bısey yapamaz:)

Back
X