Alyans secimi

Esmeralli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2017
399
526
103
Kızlar sizin oralarda adet nasıldir, neleri kız tarafi alir, mesela alyans i kiz mi alır erkek mi, 🤔 ben sözlüme aldırdım, ama pişman oldum sanki , aileme de söylemedim henuz

Kızlar sizin oralarda adet nasıldir, neleri kız tarafi alir, mesela alyans i kiz mi alır erkek mi, 🤔 ben sözlüme aldırdım, ama pişman oldum sanki , aileme de söylemedim henuz

Alyansta kız erkeğin, erkek kızınkini alır fiyatlar genelde aynı tutar o yüzden herkes kendi alyansını aldı gibi sayabiliriz 🤭

Evet bizimki de arkadaslarinki gibi oldu nisanlim benim alyansimi ben onun alyansini aldim. Fiyatlar hemen hemen ayni zaten herkes kendininkini almis gibi oluyor ama olsun :)

bizimkileri eşim ödemişti sanırım ya hatırlamıyorum ama seninkini ben alayım benimkini sen al gibi hesaplara girmemiştik. o an kimin parası varsa o ödüyordu yani.

Bizde İzmir'de tamamen herşey ortak. Özellikler ailelerin olaya müdahil olmaması da tavsiyemdir :)

Normal şartlarda yüzükler karşılıklı alınır, ama benimkini de nişanlık aldı hiç öyle bunu sen onu ben demedi

Back
X