Alyans

anonimbirhanimefendi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2025
18
6
1
25
Merhaba herkese. Erkek arkadasımla salı günğ alyans almaya gideceğiz eminönüne düzgün ve uygun gümüş alyans satan yer var mı bildiğiniz? Birde söz için perdelere vs led yapıyolar ya isimlikler ve led onları satan bi yer var mı çarşının içinde. Teşekkür ederim yardımlarınız içinn

mısır çarşısında çok var canım kapalı çarşı bırazda yüksektir fıyatlar girin deneyın fıyat akın 3-5 yerden

cemberlitasta altinlarla dolu bir yer var bana da kkda onermislerdi. agaoglu kuyumcular carsisi ve civari
cesit olarak bence orayi bir gezin gitmisken ama almayin. begendiginiz modelleri fotograflayin fiyat alin sonra baska kuyumculara sorun. sansliysaniz bizimki gibi yari yariya ucuzunu bulabilirsiniz.
kesinlikle tek yere fiyat sorup gecmeyin. bana ayni gram ayni ayar yuzuklere on ayri rakam verdiler yine mahallemdeki en uygundu onu aldim

Ay bacım ne zor işmiş bu yüzük işi ya ajdjajs ne çok gezmeniz gerekiyp tesekkür ederim önerilerin içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…