- 31 Ekim 2025

- 18

- 6

- 1

- 25

- Konu Sahibi anonimbirhanimefendi
 - 

Erkekler genellikle gümüş takmayı seviyor. Dini hassasiyeti de varsa altın takmak haramdı galiba.Evlilik alyansını neden gümüş alıyorsunuz altın daha dayanıklı değil mi
Kuyumcuların hepsinde oluyor gümüş alyans, özellikle Eminönüne gitmeye gerek yok onun için. Biz hem altını hem gümüşü aynı yerden almıştık. Altınbaş'ta çok güzel modeller oluyor gümüş içinEvlilik hazırlığına yazdım fakat hiç cevap gelmedi buradan da yazmak istiyorum.
Merhaba herkese. Erkek arkadasımla salı günğ alyans almaya gideceğiz eminönüne düzgün ve uygun gümüş alyans satan yer var mı bildiğiniz? Birde söz için perdelere vs led yapıyolar ya isimlikler ve led onları satan bi yer var mı çarşının içinde. Teşekkür ederim yardımlarınız içinn
Fiyatlar hemen hemen aynı mı oluyor pekiKuyumcuların hepsinde oluyor gümüş alyans, özellikle Eminönüne gitmeye gerek yok onun için. Biz hem altını hem gümüşü aynı yerden almıştık. Altınbaş'ta çok güzel modeller oluyor gümüş için
Yoj ikimizde o kadar toyuz ki hiç daha konusmadık bile ayarıPlatin öneririm bütçeniz yetiyorsa
Senin alyansı 14 ayar mı 22 ayar mı almaya karar verdiniz peki
Erkek arkadasıma gümüş de dini sebeplerden ben fiyata da bakarak biraz karar vermek istedim açıkcasıAy ben adama alacak olarak anladım
Başka bir yerden bakmadık ama gümüşün gram fiyatı üç aşağı beş yukarı aynı her yerde.Fiyatlar hemen hemen aynı mı oluyor peki
Sizin aldığınız yerden alabilirsiniz hatta altın aldınız diye bize gümüş alyansı hediye ettiler geçen sene.Erkek arkadasıma gümüş de dini sebeplerden ben fiyata da bakarak biraz karar vermek istedim açıkcası
DoğrudurYoj ikimizde o kadar toyuz ki hiç daha konusmadık bile ayarı
Kendine 22 ayar isteyip adama gümüş kilitleyen üye çıkmasa bariDoğrudur
İstanbuldan mı aldınız acabaSizin aldığınız yerden alabilirsiniz hatta altın aldınız diye bize gümüş alyansı hediye ettiler geçen sene.
Ay yok ben hatta bunun ayarı oldugunu bilebilmiyodumKendine 22 ayar isteyip adama gümüş kilitleyen üye çıkmasa bari
Demiyim demiyim diyorum da yaş aynı, aynı muhafazakarlık seviyesi, daha kendi üyeliğini dün iptal ettirdi bugün bu konuyu açtı.Kendine 22 ayar isteyip adama gümüş kilitleyen üye çıkmasa bari
Anlayamadım?Demiyim demiyim diyorum da yaş aynı, aynı muhafazakarlık seviyesi, daha kendi üyeliğini dün iptal ettirdi bugün bu konuyu açtı.
Ben tesadüflere inanmam house izlemiş nesiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?