- 6 Temmuz 2025
- 994
- 3.015
- 28
- Konu Sahibi anonimbirhanimefendi
25 yaşındasın ama altın ayarını bilmiyor musunAy yok ben hatta bunun ayarı oldugunu bilebilmiyodum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 yaşındasın ama altın ayarını bilmiyor musunAy yok ben hatta bunun ayarı oldugunu bilebilmiyodum![]()
Herkes yalan söylerDemiyim demiyim diyorum da yaş aynı, aynı muhafazakarlık seviyesi, daha kendi üyeliğini dün iptal ettirdi bugün bu konuyu açtı.
Ben tesadüflere inanmam house izlemiş nesiliz![]()
Bilmiyorum hiç böyle bir dönem olmadı hayatımda gümüşte oldugunu bilmiyorum bilezikte vs var diye düsündüm25 yaşındasın ama altın ayarını bilmiyor musun
Peki cınımsBilmiyorum hiç böyle bir dönem olmadı hayatımda gümüşte oldugunu bilmiyorum bilezikte vs var diye düsündüm
Şimdi youtubeden sıdıka dizisini izliyorumda; sıdıka'nın annesi meslek sahibi olmadığı için dayak yediği kocanısını bile terkedemiyor. Sende yolun başında biri olarak sormak isterim. Mesleğini eline aldın mı?Ay yok ben hatta bunun ayarı oldugunu bilebilmiyodum![]()
Çelikte alabilirsiniz. Benim ilk koca da bu sebeple altın almamıştı. Çelikte çok spor modeller oluyor.Erkek arkadasıma gümüş de dini sebeplerden ben fiyata da bakarak biraz karar vermek istedim açıkcası
House izlemiş birilerini Kk da görmekHerkes yalan söyler![]()
Neden ki bence buranın %50’si house izlemiştirHouse izlemiş birilerini Kk da görmek
Ben de şey ekleyeyim
You are miserable![]()
Hiç denk gelmemiştimNeden ki bence buranın %50’si house izlemiştir
Yok kız çok popülerHiç denk gelmemiştim
Nerde lütfen söyleyinYok kız çok popüler
Ledler trendyolda satılıyor gayet uygun fiyatlıydı en son gördüğümde.Evlilik hazırlığına yazdım fakat hiç cevap gelmedi buradan da yazmak istiyorum.
Merhaba herkese. Erkek arkadasımla salı günğ alyans almaya gideceğiz eminönüne düzgün ve uygun gümüş alyans satan yer var mı bildiğiniz? Birde söz için perdelere vs led yapıyolar ya isimlikler ve led onları satan bi yer var mı çarşının içinde. Teşekkür ederim yardımlarınız içinn
Aldım? Sorumla ilgisi nedir sırf gümüşün ayarını bilmediğim için mi sordunuz bu soruyu? Mesleğim var evet ve bu yolun ciddiyetinin de gayet farkındayımŞimdi youtubeden sıdıka dizisini izliyorumda; sıdıka'nın annesi meslek sahibi olmadığı için dayak yediği kocanısını bile terkedemiyor. Sende yolun başında biri olarak sormak isterim. Mesleğini eline aldın mı?
Yok yani dizi çok popülerNerde lütfen söyleyinbdv çok takılıyorum ama yokk
Tesekkür ederim sağ olunLedler trendyolda satılıyor gayet uygun fiyatlıydı en son gördüğümde.
O da birşey mi house izleyip kendini doktor sanan bile var burada..House izlemiş birilerini Kk da görmek
Ben de şey ekleyeyim
You are miserable![]()
Hayırlı olsun inşallah nasıl tanıştınızAldım? Sorumla ilgisi nedir sırf gümüşün ayarını bilmediğim için mi sordunuz bu soruyu? Mesleğim var evet ve bu yolun ciddiyetinin de gayet farkındayım
Puahahah ben de bir tane üyeye öyle yorum yapmıştım house ta görüp. Munchausen sendromu olabilir mi diye kireç problemi vardıO da birşey mi house izleyip kendini doktor sanan bile var burada..
Tesekkür ederim sağ olunn günümüz görücü usulü internet yaniHayırlı olsun inşallah nasıl tanıştınız![]()