Alyans..!

Yakışmaktan çok taşıyabilmek önemli....! Herhangi bir yüzük gibi takacaksa, erkek erkeğe muhabbette gittiği akşamlarda gömleğin cebinde duruyorsa, en önemlisi ise; bu yüzüğü taşıdığı için benim gibi onur ve sorumluluk taşımıyorsa varsın çıkarsın parmağından...

Yüreğinin her atışında "Lale" diye cevap vermiyorsa içindeki ses; utanmalı o yüzüğü alırken duyduğumuz heyecanı hatırlayıp utanmalı....!

:asigim: :asigim:

Yüregine saglik canim,ne güzel yazmissin... Allah bizlere de nasip etsin o yüzügün hayatimizi i$il i$il parlatmasina...

Canım benim ne kadar güzel anlatmışsın duygularını... Sanki çoğumuza tercüman olur gibi... Bende senin gibi bombeli düz alyans sevenlerdenima.s ve dediğin gibi daha çok belli olsun diye,görünsün diye sahiplenmek ve sahiplenilmek için seçmişim bu yüzüğüa.s Allah hepimize sevdiklerimizle birlikte yaşayacağımız mutlu ve güzel bir ömür versin inşallaha.s :1hug:

biz yüzüğümüzü birlikte beğenip aldık çokta içime sindi kenarları beyaz orta kısmı sarı parmakta çok hoş duruyo.nişanlım işinden dolayı alyansını takamıyo kirleniyo yağ olur diye (matbaa ustası)ama söz yüzüğünü takıyo onun yerine asla boş bırakmıyo haftasonuda eve gider gitmez alyansını takar.evlenince çıkarıcam diyo bazen bende kızıyorum ama beni deniyomuş tepkimi ölçüyomuş.onu çok özlediğimde bende alyansımı öperim.

Yüregine saglik canim,ne güzel yazmissin... Allah bizlere de nasip etsin o yüzügün hayatimizi i$il i$il parlatmasina...

allah bu mutluluğnuzu hiç bir zaman bozmasın,her daim böyle olun

Çok teşekkür ederim kızlar... Allah evliliklerimizin huzurunu bozmasın, bekarlara da hayırlı kısmetler versin inşallah...!

Dualarına kocaman bir "amin" diyorum.. Alyans benim için de eşim için de çok önemli öyle duygularımı karalayıverdim işte...!

Allah hepimizin evliliğini kötülüklerden korusun inşallah..!

İş için takılmamasına asla kızmam. Aksine alyansımızı koruduğunu düşünür daha çok severim kocamı... Alyansımı hiç öpmedim ama hayatımla ilgili her olayda elim alyansımda olur.. Verdiğim her kararı taktığım bu yüzüğe bağlarım kendimce...

Nişanlı olduğuna göre Allah tamamına erdirsin inşallah...!

kızlar evlendıgımızde nısan yuzukerımızı degıstırmemıstık ama daha nısanlıyken bıle esıme yuzugu sol elıne takytırıyordum evlendık baktım cok parlamıyor kuyumcuda cok begendıgım taslı ama beyaz altın yuzugu alacaktımerkelerede onların tassızını verıyorlar sırf beyaz altın farkeılmez ıye en cok parlayan ve en kalın olanını aldım esımın parmagında yuzugu gorunce sarı sarı parlıyınca en azından bazzılarını caydıracagını dusnuyorum .......... ama en kısa zamanda bı yuzk daha gordum daha kalın ve parlak alıcam hemen onuuuuuuuu

kızlar alyansını takmayanlara uyuz oluyorum ne demek takmamk bence evlılıktekı ılk ve onemlı sorumlulklardan bırı yuzuk ılerıde gosterecegın sorumlulugu gosterır ama ısınden dolayı takamıyorsa el ısı yapıyorsa tabıkı haklı ama ısınden sonra ozenle takanlarıda sorumluluk bılınclerınden dolayı tebrık edıyorummmm

bizimkilerde sarı kalın düz bombelerden hemde ne kalın biz evliyiz diye resmen bagırıyoruz

benim eşim 3üncü sene çıkardı alyansını ve birdaha takmadı.belkide ozamana kadar yanımda değilken çıkartıyordu,bilemem.
herşey yüzükle bitmiyor tabiki.içinde olduktan sonra....
insanlarda artık varmış yokmuş önemsemiyor,saygı duyup mesafeli davranim demiyor."ben yinede bi şansımı deneyim,elbet bi şekilde ilgisini çekerim..."yolundalar.
uzun zamanlar ben takmaya devam ettim alyansımı,ama bi anlamı yok tek başına.evliliğin simgesi çünkü dünyada ve burda.
sevseydi zaten gururla takardı....
artık bir kaç senedir bende takmıyorum.ama bu demek değilki,onun yaptığını bende yapıyorum.niyet önemli.o başkaları ve kendi bencilliğinden takmadı.ben se tek başına evli olunmaz diye....
resmen evliyiz şuan ,ama o sevdiği kişinin yüzüğünü takıyor ve çıkartmıyor(izini parmağındaydı..).karşı taraf evli olduğunu biliyor üstelik.ama bilirsiniz bununda yolları var:biz anlaşamıyoruz,ayrıyız,ailem için evlendim,vs...vs...
bunlar sizi korkutmasın sakın .allah kimsenin yuvasını yıkmasın!!!!
şuan üzüntü yaşamıyorum söyleyim.sadece boşa geçen ve kararsızlıktan harcadığım yıllarıma yazık oldu o kadar.

alyans önemli,fakat karşındakinin karakteri ve sevgi-saygı-sadakati,tavırları çok çok daha önemli.
taksada olur takmasada.....

Yazdıklarını hüzünle okudum... Allah yardımcın olsun inşallah..! Hep dediğim gibi yüzüğü takmak önemli değil, önemli olan o yüzüğü adam gibi taşıyabilmek...

İnşallah sen de çok mutlu olursun...

SEVGİLER...

Benim alyansim sari-beyaz. ortasi donenlerden. Cok begenerek almistim. Ama dogumdan sonra degistirmek istiyorum. sade bir platin alyans istiyorum.
Ben alyans takamiyorum su an. Ellerim cok sisiyor..Ama cok severim alyansi, takmak hosuma gider. Ama bunu sorumluluk, saygi yada mecburiyet olarak gormuyorum. ilerdeki sorumluluktan kastettigini anlayamadim. Bazilari yuzuk takamaz. Rahatsiz olur. Esim hic cikarmaz ama cikarirsa da sorun etmem. Yuzukle olacak is degil bunlar bence..

yaşadıkların çok zor canım. yıllarıma yazık oldu diye de üzülme. seni hiç haketmemiş. En sinirimi bozan kısmı "resmen evliyiz şuan ,ama o sevdiği kişinin yüzüğünü takıyor ve çıkartmıyor(izini parmağındaydı..).karşı taraf evli olduğunu biliyor üstelik.ama bilirsiniz bununda yolları var:biz anlaşamıyoruz,ayrıyız,ailem için evlendim,vs...vs..."
ne büyük bir ahlaksızlık! klava:

Evet altın erkeğe haram. Ama alkol de haram. Eğer gerçekten tam anlamıyla dini bütün olsaydım ya da eşim olsaydı gümüş alyans takılabilirdi. Oysa öyle büyük günahlara giriyoruz ki gün içinde sanırım alyın alyans devede kulak kalır...

Allah hepimizin tüm günahlarımızı affetsin...

sağolun arkadaşlar, bana destek oluyorsunuz.

hayat işte,ne zaman ne olacağını bilemeyiz.ama eğer tavsiyeme önem verirseniz:aşırıya kaçmamak şartıyla "bencil" olmak lazım ,tıpkı erkeklerin olduğu gibi.fedakarlık karşılıksız olmamalı.sana verilen değerin fazlasını asla verme .çok sevsende belli etme,eğer o seni seviyorsa ."kaçan kovalanır" hesabı.sevmiyorsa zaten kovalayan olmaz....
kendine olan saygını kaybetmezsin en azından...
ilk başta tavizin dozunu kaçırmamakta fayda var.verdikce daha fazlasını bekliyorlar....zaten ip uçları kişiyi ele verir....tabi bizim toplumda gerek aile,çevre vb.etkiler sebebiyle geri adım atamayıp, dışardan izlercesine
kendi hayatını olayların akışına bırakıyorsun...

İnsanın başına herşey geliyor... Hayatta her duruma hazır olmak gerekir derim ben... Aşktan daha da önemlisi sevgidir. Çünkü sevgi mantık içerir... Tabii kocam beni seviyor diye beni asla aldatmaz diye bir konu da yok... "İnsanoğlu çiğ süt emmiş" derdi annem. Güvenmek öyle zor ki bu devirde...

Ama kendine saygın ve sevgin olduktan sonra alyansını parmağından uyurken bile çıkarmayan adamın telefondaki tek bir mesaj boşanma sebebi olur, "Bu adam beni hak etmemiş" deyip dönüp arkanı gitmek en güzeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…