Herşey gönlünce olsun sen değişme böyle güzel bir yürekle kal daima
Mutluyken de gözlerim yine alyansıma gider. Yaradana şükürler ederim doğru adamla evlendiğim için...
Sanki ben mutluyken daha bir güzel parlar alyansım. Güneşten daha sarı, daha sıcak kavrar parmağımı.. İşte o zaman ona baktıkça, o parıltıyı gördükçe eşimin dün beni üzdüğü olayı anında unutuveririm...
Kinci değil miyim, intikam duygum mu yok, yoksa çok mu yufka yürekliyim?!?!?
Yoooo canlarım bu yüzük beni çok değiştirdi, çok büyüttü, olgunlaştırdı... Ve ben bu yüzüğü taktığım sürece basit olayları büyütmemeye devam edeceğim ki kendime olan saygım bitmesin. Bitmesin ki olgunlaşan ve büyüyen Lale hayattan daha çok keyif alsın..!
Yüregine saglik canim,ne güzel yazmissin... Allah bizlere de nasip etsin o yüzügün hayatimizi i$il i$il parlatmasina...
allah bu mutluluğnuzu hiç bir zaman bozmasın,her daim böyle olun
Canım benim ne kadar güzel anlatmışsın duygularını... Sanki çoğumuza tercüman olur gibi... Bende senin gibi bombeli düz alyans sevenlerdenima.s ve dediğin gibi daha çok belli olsun diye,görünsün diye sahiplenmek ve sahiplenilmek için seçmişim bu yüzüğüa.s Allah hepimize sevdiklerimizle birlikte yaşayacağımız mutlu ve güzel bir ömür versin inşallaha.s :1hug:
biz yüzüğümüzü birlikte beğenip aldık çokta içime sindi kenarları beyaz orta kısmı sarı parmakta çok hoş duruyo.nişanlım işinden dolayı alyansını takamıyo kirleniyo yağ olur diye (matbaa ustası)ama söz yüzüğünü takıyo onun yerine asla boş bırakmıyo haftasonuda eve gider gitmez alyansını takar.evlenince çıkarıcam diyo bazen bende kızıyorum ama beni deniyomuş tepkimi ölçüyomuş.onu çok özlediğimde bende alyansımı öperim.
benim eşim 3üncü sene çıkardı alyansını ve birdaha takmadı.belkide ozamana kadar yanımda değilken çıkartıyordu,bilemem.
herşey yüzükle bitmiyor tabiki.içinde olduktan sonra....
insanlarda artık varmış yokmuş önemsemiyor,saygı duyup mesafeli davranim demiyor."ben yinede bi şansımı deneyim,elbet bi şekilde ilgisini çekerim..."yolundalar.
uzun zamanlar ben takmaya devam ettim alyansımı,ama bi anlamı yok tek başına.evliliğin simgesi çünkü dünyada ve burda.
sevseydi zaten gururla takardı....
artık bir kaç senedir bende takmıyorum.ama bu demek değilki,onun yaptığını bende yapıyorum.niyet önemli.o başkaları ve kendi bencilliğinden takmadı.ben se tek başına evli olunmaz diye....
resmen evliyiz şuan ,ama o sevdiği kişinin yüzüğünü takıyor ve çıkartmıyor(izini parmağındaydı..).karşı taraf evli olduğunu biliyor üstelik.ama bilirsiniz bununda yolları var:biz anlaşamıyoruz,ayrıyız,ailem için evlendim,vs...vs...
bunlar sizi korkutmasın sakın .allah kimsenin yuvasını yıkmasın!!!!
şuan üzüntü yaşamıyorum söyleyim.sadece boşa geçen ve kararsızlıktan harcadığım yıllarıma yazık oldu o kadar.
alyans önemli,fakat karşındakinin karakteri ve sevgi-saygı-sadakati,tavırları çok çok daha önemli.
taksada olur takmasada.....
Benim alyansim sari-beyaz. ortasi donenlerden. Cok begenerek almistim. Ama dogumdan sonra degistirmek istiyorum. sade bir platin alyans istiyorum.kızlar alyansını takmayanlara uyuz oluyorum ne demek takmamk bence evlılıktekı ılk ve onemlı sorumlulklardan bırı yuzuk ılerıde gosterecegın sorumlulugu gosterır ama ısınden dolayı takamıyorsa el ısı yapıyorsa tabıkı haklı ama ısınden sonra ozenle takanlarıda sorumluluk bılınclerınden dolayı tebrık edıyorummmm
benim eşim 3üncü sene çıkardı alyansını ve birdaha takmadı.belkide ozamana kadar yanımda değilken çıkartıyordu,bilemem.
herşey yüzükle bitmiyor tabiki.içinde olduktan sonra....
insanlarda artık varmış yokmuş önemsemiyor,saygı duyup mesafeli davranim demiyor."ben yinede bi şansımı deneyim,elbet bi şekilde ilgisini çekerim..."yolundalar.
uzun zamanlar ben takmaya devam ettim alyansımı,ama bi anlamı yok tek başına.evliliğin simgesi çünkü dünyada ve burda.
sevseydi zaten gururla takardı....
artık bir kaç senedir bende takmıyorum.ama bu demek değilki,onun yaptığını bende yapıyorum.niyet önemli.o başkaları ve kendi bencilliğinden takmadı.ben se tek başına evli olunmaz diye....
resmen evliyiz şuan ,ama o sevdiği kişinin yüzüğünü takıyor ve çıkartmıyor(izini parmağındaydı..).karşı taraf evli olduğunu biliyor üstelik.ama bilirsiniz bununda yolları var:biz anlaşamıyoruz,ayrıyız,ailem için evlendim,vs...vs...
bunlar sizi korkutmasın sakın .allah kimsenin yuvasını yıkmasın!!!!
şuan üzüntü yaşamıyorum söyleyim.sadece boşa geçen ve kararsızlıktan harcadığım yıllarıma yazık oldu o kadar.
alyans önemli,fakat karşındakinin karakteri ve sevgi-saygı-sadakati,tavırları çok çok daha önemli.
taksada olur takmasada.....
Allah sabir versin. Bence kendini ozgur birakmalisin artik. En sonda yazdigin dortluk o kadar guzel ki...
ee peki bazı erkekler dinimizden dolayı altın yüzük takmazlar.yani erkeklere altın haramdır çoğunuz bilirsiniz... sizde böle bi durum olsa ne yaaprsınız yani biz altın takarken o gümüş taksa sol parmağına bişi değşirmi sizin için..
sağolun arkadaşlar, bana destek oluyorsunuz.
hayat işte,ne zaman ne olacağını bilemeyiz.ama eğer tavsiyeme önem verirseniz:aşırıya kaçmamak şartıyla "bencil" olmak lazım ,tıpkı erkeklerin olduğu gibi.fedakarlık karşılıksız olmamalı.sana verilen değerin fazlasını asla verme .çok sevsende belli etme,eğer o seni seviyorsa ."kaçan kovalanır" hesabı.sevmiyorsa zaten kovalayan olmaz....
kendine olan saygını kaybetmezsin en azından...
ilk başta tavizin dozunu kaçırmamakta fayda var.verdikce daha fazlasını bekliyorlar....zaten ip uçları kişiyi ele verir....tabi bizim toplumda gerek aile,çevre vb.etkiler sebebiyle geri adım atamayıp, dışardan izlercesine
kendi hayatını olayların akışına bırakıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?