Alyans..!

benim yüzüğümde anne yüzüklerinden,klasik olanlar.
ortası bombelili olanlardan,sırf sarı.
çok seviyorum.
sanki sağlam evliliklerin yüzüğü bu yüzükmüş gibi bi geliyo bana.:)
öne söz yüzüğüm,arkasına alyansım çok hoşuma gidiyor....
sevgiler...a.s.

çok Güsel Bi Konu Bütün Yorumlari Okudum Herkes çok Güsel Duygularini Paylaşmiş. Bende Beyaz Altin Düz Bi Alyans Takiyorum Nişanlimda öle Fakat Günümüsde Nişanli Veya Evli Olmadan Artik Herkes Tek Taş Veya Alyans Tarzi Yüzükler Taktiği Için Bazen Nişanli Olduğumu Kimse Anlamiyoo Sanki Deilmişim Gibi Geliyo Bana.

Evet canım; anne alyansı daima tek favorimdir...

SEVGİLER...MUTLULUKLAR...

:teytey::teytey::teytey:

Konumu beğendiğin için çok sevindim, çok teşekkür ederim canımıniçi... Nişanlısın elbette!!! Sen millete bakma, güzel günlerin tadını çıkar...

Allah tamamına erdirsin inşallah..!

:teytey::teytey::teytey:

kimseye "evliyiz" mesajı vermek zorunda hıssetmezdım kendımı hıc..evlılıgı savunmadıgımdan degıl yüzüğün BENİM için o kadar gereklı olmamasından..ıstersem bır ip takarım parmagıma istersem poşet baglarım dilek agacı mısalı..ister bombelı anne alyansı olsun ıster kasıkcı elması parmagımda..evlılık ıçten ve mukemmel olmadıktan sonra ne fayda??

Bizim yüzükleri nişandan önce eşim Muğla'da yaptırdı, ben yoktum yanında... Benden ölçü istedi ben de bir kuyumcuda ölçtürüp söyledim.
Dışları kırmızı altın, ortası beyaz altın, aşkımınkinde Sevi'nin S'si var, benimkinde de Ahmet Vergin'in V'si ama ortadaki pırlantayla A harfi gibi de gözüküyor. Modelleri aşkım seçti...
Ama nişandan bir gece önce getirdiği yüzüğü parmağıma takarken nasıl ellerinin titrediğini, beğenecek miyim diye heyecanlandığını hiç unutmam...
Biliyor musunuz, yüzükler ikimizin de parmağına çok küçük geldi, kalın model olduğu için öyle olmuş, küçük parmaklarımızdan nişanlandık...Ha ha ha...çok gülmüştüm...
Yalnız alyans benim için de çok önemli, beş sene boyunca bana aldığı bileklikleri v.s. kızdığım zaman çıkarırdım kolumdan, ama alyans öyle bir şey değil... İlk zamanlar deterjan zarar vermesin diye bulaşıkta falan çıkarırdım, eşim çok kızardı... Şimdi hiç çıkarmıyorum... O da çıkarmıyor, arada parlatıcıyla parlattığı zamanlar hariç... Bazen sıcakta elleri şişiyor, çıkar yine küçük parmağına tak diyorum, onu bile yapmıyor... Hani eski mısırdan beri bilinen, kalbe doğrudan giden tek damar sol elin yüzük parmağından geçer inancı vardır ya... Parmak bile değiştirmiyor...

Sizin alyans hikayeniz de çok güzeldi. Paylaştığınız için teşekkürler...Rabbim ömür boyu huzurla o yüzükleri takmayı nasip etsin inşallah..! Allahım evliliğinize sonsuz mutluluk versin...

eşim alyans takmaz bende ısrar etmedim takmasa da olur ..ben son yıllarda sıra taşlı bir yüzük aldım (tam tur deniliyor)onu takıyorum alyans niyetine..çok da şık duruyorrr

benim aşkım oralarda hep takıyo alyansını hiç çıkarmıyo istese çıkarabilir ama foto çekildiğinde görüyorum her fotoda elinde ben de hiç çıkarmam yüzüğümü hep ona bakıp öperim :asigim:

benim alyansım da (ki modelini hiç beğenmememe rağmen) artık başka türlü parlıyor sanki...ve Allah'ın izniyle sağ elimdeki son günlerini yaşıyor...çok az kaldı çokkkk....

benim alyansım da (ki modelini hiç beğenmememe rağmen) artık başka türlü parlıyor sanki...ve Allah'ın izniyle sağ elimdeki son günlerini yaşıyor...çok az kaldı çokkkk....

Heyecanını anlıyorum tatlım!!! Seninle evli bir hanım olarak sohbet etmek eminim daha da keyif verecek bana... Dilerim ki çok mutlu olursun... Hazırlıklar tamam mı? Eksik bir şey kalmamıştır inşallah...

tamam lalecim...eşyalarım tamam, yarın gelinliğimi alacağız inşallah...benim müstakbel kocacığıma aşkım tamam...onun da bana...en önemlisi herşeye rağmen (herşey=canım kayınvalideciim) gözlerimdeki ışıltı tamam...Allahım hepimizi çoookk mutlu etsin inşallahhh...hep güzel günler yaşatsın...gözlerimizin ışıltısını hiç almasın...

bu arada lale benim çiçeğim...asaletin ve tüm güzelliklerin simgesi...el çiçeğim de beyaz lale, ve herşeyini ben dizayn ettim...çokkk güzel oldu...ayy sevindirik oldum bir anda...

gülsem inşallah çoook mutlu olursunuz ya inan çok mutlu oluyorum seni böyle heyecanlı görünce inşallah benimde o heyecanı yaşayacağım günler gelir:asigim:

bu arada lale benim çiçeğim...asaletin ve tüm güzelliklerin simgesi...el çiçeğim de beyaz lale, ve herşeyini ben dizayn ettim...çokkk güzel oldu...ayy sevindirik oldum bir anda...

Canımsın... En kritik günler tatlım. Sakın ufak tefek olayları kafana takıp bu güzel heyecanlı günlerini mahvetme olur mu? Adım diye söylemiyorum ama ayıptır söylemesi asaletli ve tüm güzellikler hep lalededir zaten... laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Milletin verdiği -repler asaletimden ve gururumdan 1 gram bile eksiltmez...lülülülülülülülülülülülü

gülsem inşallah çoook mutlu olursunuz ya inan çok mutlu oluyorum seni böyle heyecanlı görünce inşallah benimde o heyecanı yaşayacağım günler gelir:asigim:

teşekkür ederim canım benim...inşallah hepimiz çoookkk mutlu oluruz...bence fazlasıyla hakediyoruz...hem Allah ömür verirse senin heyecanlarını da paylaşacağız...bak ben ozaman tecrübeli bile sayılacam...ayyy ne güzel yaaa...

- rep de neymiş hayatım...kıskananlar çatlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…