• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyansım ve tek taşım

cokgec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
152
0
46
Ankara
nişanlıyken tam tur alyans takıyordum ama eşimin yurt dışında olan abisi bize katalog gönderdi.katalog dan bu el yapımı takımı beğendim bu olsun dedim katalog sayfasını çevirmedim bile..çok severek kullanıyorum

$Cheap-Wedding-Rings.webp

ne güzelmiş yüzüklerin yaw :46: güle güle kullannn :54:

çok güzelmiş güle güle kullanın...
ben de alyans ve tek taşı yenilemeyi düşünyrm:66::66:
yüzükleri çok begendim
nasıl ulaşabilirim ve
sorması ayıp değilse maliyeti ne kadar:69::69:

Vaoov çok güzelmiş çok değişik yüzüklerin... Güle güle kullan canım:16:

çok güzelmiş güle güle kullanın...
ben de alyans ve tek taşı yenilemeyi düşünyrm:66::66:
yüzükleri çok begendim
nasıl ulaşabilirim ve
sorması ayıp değilse maliyeti ne kadar:69::69:

bilmiyorum ki ben yurtdışına yaptırdım ama resmi kopyalayıp yaptırabilirsin sanırım.benim bi arkadaşım netten beğendiği modeli istanbulda yaptırmıştı cnm..maliyetini inan sormadım eşime..sadece tek taşın maliyetini biliyorum 2100 lira..diğerlerini bilmiorum cnm.geç cvp yazdığım için kusura bakma

benim bi tek taşım bile yok... eşim maalesef hayal ettiğim giib bi evlilik teklifi yapmadı.. ben nazlanıyomuşum da ed edilirim diye yapmamış.. nasıl olduysa evlendik ama... çok istiyorum ben de ama kendim alırsam utanır diye almıyorum. bi kere 3 taşlı bi yüzük resmi yollmılş maile güzel mi diye sordu... ben de tek taş olanlar daha güzel demiştim. ama almadı:))) sonra kendim bakıyodum nette.. tek taşlara baktığımı gördü.. istiyorsan alalım dedi... yok dedim ben öylesine bakıyorum dedim... e benim al dememmi lazım sana a sevdiğim!! bunu senin düşünmen lazım... bakalım.. belki bu sene alır!!!!:57:

benim bi tek taşım bile yok... eşim maalesef hayal ettiğim giib bi evlilik teklifi yapmadı.. ben nazlanıyomuşum da ed edilirim diye yapmamış.. nasıl olduysa evlendik ama... çok istiyorum ben de ama kendim alırsam utanır diye almıyorum. bi kere 3 taşlı bi yüzük resmi yollmılş maile güzel mi diye sordu... ben de tek taş olanlar daha güzel demiştim. ama almadı:))) sonra kendim bakıyodum nette.. tek taşlara baktığımı gördü.. istiyorsan alalım dedi... yok dedim ben öylesine bakıyorum dedim... e benim al dememmi lazım sana a sevdiğim!! bunu senin düşünmen lazım... bakalım.. belki bu sene alır!!!!:57:

erkeklerde düz mantık vardır dolaylı anlatımları sevmezler cnm anlamazlarda sen direk söle istersen:)

Modeller cok guzel ve zarif tek sikintin aralarini temizlemek olacak. Gule gule kullan.

henüz temizleme aşamasına girmedim ama banada öle gelio:)

Çok hoşuma gittiii...mutluluklarrrr

çok tşklr...

evlilik vs yüzüklerinin yüzde doksan dokuzunu beğenmem, ama buna taptım. tasarlayanı öpüp kutlamak istiyorum. güle güle kullanın, evliliğiniz de yüzükleriniz kada güzel olsun..

Back
X