Alyansımı kaybettim o kadar kötüyüm ki...

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
123
oraya bıraktığıma çok eminim heryeri aradım ama yok...Ağlaya ağlaya bi hal oldum gözlerim şişti iyice... Benim için değeri çok büyüktü... Sanki yerin dibine girdi veya havaya uçtu... Moralim çok bozuk... Eşim bozma moralini diyor ama ben hala şaşkınım çünki nasıl olur diye düşünüyorum sürekli...

oraya bıraktığıma çok eminim heryeri aradım ama yok...Ağlaya ağlaya bi hal oldum gözlerim şişti iyice... Benim için değeri çok büyüktü... Sanki yerin dibine girdi veya havaya uçtu... Moralim çok bozuk... Eşim bozma moralini diyor ama ben hala şaşkınım çünki nasıl olur diye düşünüyorum sürekli...

bu kadar ağlayacak ne var. eşya neticede.
eşiniz bile bozma moralini diyormuş.
alırsınız yeni bir tane.

Bosver daha guzelini alirsin bir sure sonra zaten yenisinin de manevi degeri olacak...

alt tarafı bır yuzuk neden bu kadar anlam yuklersınız kı, elbet cıkar bır yerden cıkmazsa da bunun ıcın aglamanın anlamı yok, gıder aynısından bır tane alırsınız...

Aramayi birak bak nasil cikiyor en olmadik yerden şıp diye.

Değiştirmek için fırsat çıkmış işte üzülme:KK45:
Ben de değiştirmek istiyorum ama eşim bi doğur şu şişliklerin insin diyor haklı adam:KK51:

olmuşa çare yok..niye dert ediyorsunuz kendinize,eşinizde anlayışlı davranmış üstelik

bende kaybettimm işe servisle giderken parmağımı sıktı diye çıkartırken fırladı elimden

o kadar aradık serviste bulunamadı :( biri aldı kesin

eşimde doğumgünümde hediye alyans aldı;)

sağlık olsun canım

bence bir yüzük alın ve pasta alın ...anneniz babanız gelsin eşiniz size onu taksın gülün eğlenin sonra bunu hatırlarsınız yıllar sonra anı olur... hayatın içindeki şeylere özellikle maddi şeylere bu kadar anlam yüklemeye değmez... hayat kısa...

Back
X