Alyansınızı ne yaptınız?

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Arkadaslar cok merak ettigim bir konuyu sormak zorundayim suan!!!
Bosandiktan sonra Alyansinizi ne yaptiniz???
Benimki hala kol cantamda.

Arkadaslar cok merak ettigim bir konuyu sormak zorundayim suan!!!
Bosandiktan sonra Alyansinizi ne yaptiniz???
Benimki hala kol cantamda.

Cnm ben kendisine ait hiçbişey bırakmadım.Alyansıda kendisine vermiştim.Bence sende saklama baktıkça sinirlenir bozulur.

Duruyor...
Diğer takılarımın yanında.
Özel olan bir kaç takım vardı onlarla aynı kutuya koyup kaldırdım diye hatırlıyorum...

sattımmmm bigüzel gidp yemek yedim ..üstüme başıma bişeyler aldım

Son düzenleme:
Valla benim annemde sattı Gitti bi güzelde yedi parasını ama büyük kavgalarla boşanıldıysaböyle oluyor. Acıyla boşanılırsa hani hala seviliyorsakarşı taraf bu yapılması çok zor bi şey olur..

Haklısın nefret edince böyle oluyor.Ben mahkeme sonuçlandığı gün evde pasta kesmiştim.Kurtuldum sonunda ben bugun doğdum diyee...

hep erkekler mı ruhsuz olcak bıraz da kadınlar takmasın her seyı takıyoruz yeter ayol

Sanki öyle dalgin haldeyken benim aklimdanda gecti öylesine Satilir mi?
ama yapamam ki!
hatta düsüncesini bile burada itiraf ederken kendimden utaniyorum.

hep erkekler mı ruhsuz olcak bıraz da kadınlar takmasın her seyı takıyoruz yeter ayol

bende bi gariplik vardı zaten ..mahkeme günü beraber gittik mahkeme oldu çıktık oturduk kahvaltı yaptık ben işyerime döndüm.. millet bana yazık falan deyince suratlarına bakıyordum hiç bir his yoktu içimde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…