Alyansınızı ne yaptınız?

Bir kaç yıl önce değiştirmiştim alyansları, el yapımı özel kalın bir model almıştım. Dikkat edin almıştım diyorum. O evden ayrılırken alyansını istedim. Onunkini de benimkini de sattım. Sonra oğlumla bir hafta sonu İstanbul...

Güzeldi. Hatta İstanbul her zamankinden güzeldi :)))

süpersin canımmmmmmmmmmmmmmmmm tebriklerrrr

Ya ben kendimi tamamen saldim gitti.
Acaba bir topik daha mi acsam.
ordada esinden ayrildiktan sonra nasil toparlanabilir bir kadin diye sorsam mi?:26:?

Valla cnm birkere onu hatırlatan herşeyi çıkaracaksın hayatından.Ben onun bulunduğu şehri bile lugatımdan çıkardım.Kendi açımdan söylim toparlanmak kolay oldu.Bazen dinlediğim şarkı hatırlatırdı o zmanda aklıma yaptııklarını getirdim.İyice soğudum.Şuan ondan nefret bile etmiyorum.Sanki hiç hayatıma öyle biri girmemiş...Geçmişi düşünmeyeceksin.Sen geleceğe bak....

aslında bulusma fıkrı guzel su anda benı aldatan sevgılımı de getırıyım he beraber taslıyalım

Acaba Geyik topiginde konu acsak mi Sen dullarin Geyik topigi?
cünkü suan iyi geldi biraz da gülmek bu konuda,biraz sapikca ama agla agla nireyeeee kadar be bacilarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…