Geriatri - Yaşlılık Bilimi Alzheimer

Mvikdn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2021
4.645
6.844
108
39
Merhaba rahmetli anneannem alzheimer hastasıydı.Annem henüz 60 olmadi ama hafıza sorunları başladı(sadece unutkanlık), bu durum beni çok üzüyor, erken donem icin alınabilecek önlemler vs deneyimleyen, yaşayan var ise paylaşırsa çok sevinirim.Halihazırda çok güvendiğim bir doktorun takibinde ,ancak nörolojiye de kendisini incitmeden ve üzmeden götürmek için fırsat kolluyorum.Şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun denmez herhalde Alzheimer'da zira gecmiyor. Allah hastaniza berrak bir zihin size de sabir versin. Konuda tecrubem yok, ananem de Alzheimer baslangici teshisi var ama ananemle yaşamadigim icin gozlemleme firsatim olmadi. Konunuz guncel kalsin ve uste ciksin diye yaziyorum.

Annemde 2 sene dir öyle demaX gingus intense...dozyl kullaniyor biz ailecek covid olduk araYMaDim çünkü .ağır geçirdik hst yaTtim o ara ilaçlarını içmemiş teyzemler bir br giidiyor ilaçlar çıkarıp çıkarıp hep yere atmis 2 gün öyle kalmış hemen hat götürmüşler neredeyse susuzluktan gidiyormuş. Altını hep batırmış çok aFeredesiniz, Simdi iyi şükür hep arıyorum haTirlTiyorum ilaçları'ni

Benim annemin oyle bir durumu yok ,sadece hafızası zayıfladı

Erken tedaviye başlamak ,nörolojiye hemen götürmeniz gibi .

Eğer gerçekten alzheimersa maalesef geçmiyor durmuyor çok iyi bakmak gerekiyor nörolojiye mutlaka götürün

Nasıl oldu anneniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…