ama bebkim hiç kıpırdamıyor ki

yaqqmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
55
4
46
İstanbul
yanı 4 ay a gırdık :49: ama ben hıc kıppırdanma fılan hıssetmıyorum :18: cınsıyetınede baktırmadım hanı baktırmadan anlayabılme sansım var mı acaba :26:

yanı 4 ay a gırdık :49: ama ben hıc kıppırdanma fılan hıssetmıyorum :18: cınsıyetınede baktırmadım hanı baktırmadan anlayabılme sansım var mı acaba :26:

Canım öncelikle ilk gebeliğin mi eger ki ilk ise 20-22 haftada hissedebilirsin.Cinsiyet içinse farklı metodlar var tabi alyans ile bakıyorlar.
Birde göbeğinin konumu ile yorum yapılıyor sivri bir karnın varsa erkek yayık bir göbeğin ve basenlerde büyüme varsa kız diye yorumlanıyor.güzelleşmişsen erkek yüzünde lekeler oluşmuşsa kız diyorlar bence en iyisi ultrasyondan baktırman......

Mrb canim bende 33 haftalik hamileyim Hareketlerini hissetmiyorsan biraz Daha Beklemen lazim ben 26 haftalik olduktan sonra hissettim gorumcem benden 2 hafta geride 31 haftalik o Daha erken hissetti 20. Haftalarin basinda Onun kizi olacak benim oglum Kizlarin hareketleri Daha fazla hissediliyormus Merak etme Daha hissedersin

Back
X