ama ben böyle olsun istememiştim =(((

bence doğru bi karar vermişsin.....
dilerim mutlu olursun...
herşeyin hayırlısı

bencede bu kararı vermeklee en dogrusunu yapmıssın biraz zamana bırak
umarım herşey daha güzel olur senın içinn:26::26:

çok iyi yapmışın canım.egerki seninse zaten o gelir senin degilsede gelmez bunu en yakın zamanda iş işten geçmeden anlamış olursun

çok güzel başlayan bir birlikteliğim vardı...sevgilim bnmle aşırı ilgiliyken biqün bi tartışma esnasında ayrılalım dedi bende ayrılmak istemedim ağladım falan durumu toparladık sonra bi süre daha güzel gitti ilişkimiz ama sonra çok soğuk davranmaya başladı...ilk başlarda sürekli evlilikten söz ederdi annesine falan bahsederdi benden rüya gibiydi herşey ya :( soğuduğunu kendisine söledim kabul etmedi hep başka bahanelere sığındı ben sabrettim alttan aldım ama iyice kötü oldu :( en sonunda varlığımın kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim hesabı ayrıldım istemeye istemeye de olsa çünkü bana başka bi yol bırakmadı sizce doğru mu yaptım gerçekten varlığımın kıymetini anlar mıı ???

eski sevgilimin tıpatıp aynısı yaa ( bnde 3 gün önce ayrıldım ):14:

bnmkide ilk zamanlar cok ilgiliydi evlilikten tut da arabaya eve kadar herşeyi konuşurduk.. tabi o zamanlardan derdim rüyamı bu yaşananlar herşey cok güzel gidiyo :14::14:
Bu 1 ay sonra iyice soğumaya başladı beni seven mesaj atmadan duramayan adam artık hiç mesaj atmaz aramaz olmuştu. :14: ben de senin gibi cok sabrettim alttan aldım geçer dedim :14:amaa olmadı kendisi istemedi ayrılalım dedi. herşey bu kadar basitmiş demekki. iyiki sen bitirmişsin yanii.
Cokda doğru bir karar vermişsin. Bu karardan asla dönme .

Rabbim daha iyisini daha hayırlısını cıkarsın karşımıza

eski sevgilimin tıpatıp aynısı yaa ( bnde 3 gün önce ayrıldım ):14:

bnmkide ilk zamanlar cok ilgiliydi evlilikten tut da arabaya eve kadar herşeyi konuşurduk.. tabi o zamanlardan derdim rüyamı bu yaşananlar herşey cok güzel gidiyo :14::14:
Bu 1 ay sonra iyice soğumaya başladı beni seven mesaj atmadan duramayan adam artık hiç mesaj atmaz aramaz olmuştu. :14: ben de senin gibi cok sabrettim alttan aldım geçer dedim :14:amaa olmadı kendisi istemedi ayrılalım dedi. herşey bu kadar basitmiş demekki. iyiki sen bitirmişsin yanii.
Cokda doğru bir karar vermişsin. Bu karardan asla dönme .

Rabbim daha iyisini daha hayırlısını cıkarsın karşımıza

aynen cnmm ya sanki aynı kişiden bahsediyoruz bende 10 gün oldu ayrılalı bizde ewlilik düğünümüz falan herşeyi konuşurduk ailesiyle ilgili herşeyi anlatırdı bi anda sanki başka biri olmaya başladı günde 10 defa arayan adam gitti yerine soğuk biri geldi.. cnm ben ayrılmayı hiç istemezdim ama bana başka bi yol bırakmadı hergün yıpranmaktansa bölesi daha iyiydi tabi o yinede suçu bana attı ama inş. bi gün bi yerde kafasına dank edecek bakalım zaman diyorum...

Iste ne yapacaksiniz boyle durumlarda ... isteseniz evlilik araba ev hayalleri ortaya dokulse iciniz bir hos olsa bile... Bakalim dogru kisimisin birbirimize uygun muyuz, ben henuz evlilik dusunmuyorum hresey zamanla diyceksiniz. Demezseniz erkekler iste boyle ben istedigim herseyi elde ettim hemencecikte bu kiz ne dediysem inandi moduna girer.

boşver canım takma kafana..bak ne olduğunu göstermıs sana ya sonradan böyle yapsaydı evlendikten sonra falan..böyle adamlarla ömür zor geçiyo,sen şanslıymışınki yolun başinda görmüşsün gerçek yüzünü..önce alıştırıyolar sonra kaçıyolar ne öyle ya oyuncak sankı kadınlar boşver canım sen önüne bakkk daha neler çıkar karşına..

en doğru kararı vermişsin erkek milletine fazla yüz vermeyeceksin.bir arkadaşta yazmış hevesli gibi görünmeyin o evlilikten bahsetse bile ben daha hazır değilim zamanı var deyin.kaçan kovalanır bu hep böyle:31:

tşkler arkadaşlar...evet fazla değer verince kendilerini aşıyorlar bakalım benim gibisini bulacak mı zor bulur bence =)

Back
X