Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel başlayan bir birlikteliğim vardı...sevgilim bnmle aşırı ilgiliyken biqün bi tartışma esnasında ayrılalım dedi bende ayrılmak istemedim ağladım falan durumu toparladık sonra bi süre daha güzel gitti ilişkimiz ama sonra çok soğuk davranmaya başladı...ilk başlarda sürekli evlilikten söz ederdi annesine falan bahsederdi benden rüya gibiydi herşey yasoğuduğunu kendisine söledim kabul etmedi hep başka bahanelere sığındı ben sabrettim alttan aldım ama iyice kötü oldu
en sonunda varlığımın kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim hesabı ayrıldım istemeye istemeye de olsa çünkü bana başka bi yol bırakmadı sizce doğru mu yaptım gerçekten varlığımın kıymetini anlar mıı ???
eski sevgilimin tıpatıp aynısı yaa ( bnde 3 gün önce ayrıldım )
bnmkide ilk zamanlar cok ilgiliydi evlilikten tut da arabaya eve kadar herşeyi konuşurduk.. tabi o zamanlardan derdim rüyamı bu yaşananlar herşey cok güzel gidiyo
Bu 1 ay sonra iyice soğumaya başladı beni seven mesaj atmadan duramayan adam artık hiç mesaj atmaz aramaz olmuştu.ben de senin gibi cok sabrettim alttan aldım geçer dedim
amaa olmadı kendisi istemedi ayrılalım dedi. herşey bu kadar basitmiş demekki. iyiki sen bitirmişsin yanii.
Cokda doğru bir karar vermişsin. Bu karardan asla dönme .
Rabbim daha iyisini daha hayırlısını cıkarsın karşımıza