- Konu Sahibi honeysuckle
-
Muhasebeci ilanlarına bakın, başvurun.
Ama başka biri daha yazmış ki işyerinizi bırakmayın ama daha dişli olun. Bence de önce şartlardan memnun olmadığınızı gösterin, diş gösterin.
Dönen olur tabi ki.
cok iyi yapmissiniz ama dedimya ben öyle alistirdim
sanki herseye kosarsam daha iyi olacakti
ama öyle yürümüyormus bu isler
hatlar sirket hatti herkestede mail yuklu bide sirketin maili var herkes goruyor
ama onu bile benim bildirmem gerekli
Bu arada o bahsettigim eski patronum bana dis geciremeyince ugrasmak adina cumartesileri de ise gelmemi istedi. Halbuki bastan anlasmistik ben asla calismam demistim. Baktim ortam geriliyor ciktim hemen isten. Suan patronum bir isi bitirdigim zaman bana tesekkur ediyor, hurmet gosteriyor, benim kendi ozel isimle ilgili bir gun yardimci olmak amaciyla aksam 7 gibi aradi, ozurler, insallah rahatsiz etmedimler... Karli yagmurlu havalarda erken cikariyor, arabamla ise gittigim icin acele edip kaza yapmiyim diye ozellikle "bak gec kalmissan aman acele etme sag salim gel" demeler... Hala boyle bir yerde calistigima inanamiyorum. Eger onceki isyerimden cikmasaydim iyice yuzgoz olup huzurum kalmayacakti. Iyi ki cikmisim, iyi ki...
Eski isyerimde ne yapsam yaranamazdim hatta cikarken cokta onemli degil bize eleman mi yok havalarina girdiler. Sonra telefonlar gelmeye basladi, wolfrog hanim falanca konuda takildik, filanca hususa bi bakar misiniz... Bi iki kere yardim ettim sonra acmadim telefonlarini. Isyerinden arkadaslardan haberleri geliyordu, rezil olmuslar. Suan ayda bir eleman degistiriyorlar, gelen gidiyor...
Yani demem o ki yeter ki kendin icin bir adim at. Kimse yerinizi tutamaz emin olun.
aslinda bende bu kadar sessiz degildim son bir senedir o bagirdikca ben sessizlestim
kizim uniye basladi kredim var yasim kirk diye diye bu hale geldim bi nevi kabullendim o kadar sacma isleri varki gerçekten kimse yapmaz ha geleni idare ederse bilemiycem
bak az once olan olayi anlatayim
aramis lavabodaydim duymadim geri aradim mecburen bi ton laf etti hic duymuyormusum ofistede evdede oysaki ofiste cok nadir duymam yani
soyluyecegi seyde birine avans vermiste o yani ha cevap verebildimmi malesef hayir
Eger is kurabilecek donaniminiz ve cevreniz varsa neden olmasin. ama elbette riskli ve zordur.kolaymi sizce
o kadar sindirmiski o bagirinca hic bi laf gelmiyor aklima beynim donuyorCok fena alismis o ya. Karsilik veremeyeceginize o kadar emin ki.
Soyle birsey yapsaniz, disinizi gosterin, lafinizi esirgemeyin. Atarsa da tazminatla is bulana kadar idare edemez misiniz?
Eger is kurabilecek donaniminiz ve cevreniz varsa neden olmasin. ama elbette riskli ve zordur.
Evet ancak ya is bulamazsam aylarca
bu zamanda hersey o kadar zorki
o kadar sindirmiski o bagirinca hic bi laf gelmiyor aklima beynim donuyor
tazminatimi verse tabiki idare ederim ama pislik yapar vermezse kotu olur
Denemeden bulup bulamayacağını bilemezsin. Madem bu kadar şikayetçisin cv düzenleyip netten başvuru yap şirketlere.
Patronunun duymayacağı şekilde yakın çevrene iş aradığını söyle.
Şu anda iş aramıyorum ama bir kaç günde bir iş ilanı bildirimi geliyor iki siteden.
Oyle bir luksu yok. Sizi isten cikarinca mecbur verecek. Boyle bir konuda camura yatamaz merak etmeyin. Issizlik maasinizi da alirsiniz.
o kadar sindirmiski o bagirinca hic bi laf gelmiyor aklima beynim donuyor
tazminatimi verse tabiki idare ederim ama pislik yapar vermezse kotu olur
valla doğru söze ne denirki..ben kendime sasirirken sizin boyle dusunmeniz normal
haklarimi biliyorum bilmesinede belkide oda bildigi icin birakip gitsin istiyordur olamazmi
bence ayrılın gitsin yada başına çorap örün kimse sizi kişisel istekeleri arzusunda azarlayamaz olmadı he diyin yapmayın bakın hiçbirşey sizden değerli değil bu hayata bir kere geliyoruz sonuçta şikayet edin başka üst kurunlara yeni iş bakın kendinize az para alıp mutlu yaşamak belkide daha iyi gelir sizeMerhaba herkese
burada yazmak neye çözüm olur kim nasil bir akıl verirde ben duzelirim kurtulurum bilmiyorum
yoruldum çok yoruldum sekiz senedir ayni isyerimdeyim ancak sessiz ve mecbur kaldikca o kadar yuklenildiki
normal isim ön muhasebe bunyemde sekiz firma var ve ben yetisemiyorum
en ufak hatamda köpek gibi azarlanmaktan biktim herseyi düşünmekten ve artik dusunememekten
patronun egolarindan caninin istedigi sekilde davranip üstüne bide calismiyorsun demesinden biktim
yasim 40 ne evde huzurum var ne iste
hasta olsan izin vermez gecesi gunduzu yok arar is verir
cik demeyin cikamam borclarim var ben delirmeden nereye kadar calisacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?