Ama ben üniversite mezunuyummm!!!!

BENNU__

iki melek annesi...
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
611
882
323
Merhaba hanımlar ben resmi bi kurumda çalışıyorum lise mezunuyum.Üniversiteye 2 sene hazırlandım ama şehir dışına babam yollamayınca gidemedim açıktanda devam ettiremedim yarım kaldı ama sürekli çalışıyorum hani sosyal çevre, bakım, insan ilişkileri,kendini geliştirme, kitap gazete vs hayır yani keşke bende kazanıp gitseydımde görseydim ne oluyo yani !!!!!!!!!!!

uzun süresir beni rahatsız eden bi konuydu az önce arkadaki binanın yön tarıfını anlamayan şahıs sağamı solamı sapıcam ne yapıcam diye sorunca soru okadar saçma geldiki nasıl yani dedim ama ben 2 üniversite mezunuyum siz anlatamıyosunuz diyince sigortalarım attı yine

oxford ve cambridge den de teklif gelmiş mi ?
ne günlere kaldık ya
daha sağını solunu bilmeyen insanlar bilmem kaç tane üni. okuyor

yani bunun gibi birçok örnek baktılar altta kalıyolar ama konumuz apayrı hemen ama ben üniversite mezunuyum mır mır mır cır cır cır tamam oaraya kadar gelemedikte bizde okuduk yani açıp kitabı dağları ovaları yada şiirleer edebıyat yada felsefe her neyse ne katıyoki sana utanmasalar diplomalarını yaka kartı yapıcaklar ben asla haksız olamam neden çünki üniversite mezunuyum

sen üniversite okumadın diye kimse seni ezemezki
okuyanların başı göğe mi eriyo artık
en çok işsiz ordusu üniversitelilerde
sende öyle diyenlere bende boğaziçinde okudum de
diploma göster diyecek hali yok ya
göze göz dişe diş

hayır benim üniv okumadığımı nerden biliyo belki myo okudum 2 yıl geldim burda çalışıyorum.belki mühendislik okuddum iş bulamadım dimi burda çalışıyorum.
benim anlamadığım üniversite mezunları nıye diplomayı kendilerine paravan yapıyolar her sıkışmada
-hanım efendi bakın ben üniversite mezunuyum ......

Komikkk
Bu arada bir reklam vardı ya oxforddan da cambridge dende teklif var birine sabahçı diğerine öğlenci gideceğim diye o aklıma geldi:))
Eee ne demişler eşşeklik bakii.
Takmayın canım.
Ama çok istiyorsanız dışardan devam edin bence, hem işinize de faydalı olur.

üniversiteyle ilgili bi eziklik hiseetmedim çok şükür şimdiye kadar ama banka sınavlarına girdim orayı kazanırsam dışardan devem etmeyi düşünüyorum.

Bende ıkı unu mezunuyum hatta bırınıde acıktan okuyum dedım 3 olucak halen yetersız oldugum anlamaıdıgım seler olabılıyo hayat yasanılıyoken bence ogrenılıyor mezun olunca dıl

Ayrıca sana ozelden msj atım orayı degerlendır

Yani yazınız çok değişik. Önce diyorsunuz babam göndermedi dışarıdan bitiremedim. Sonra 2 üni mezunuyum diyorsunuz. Önce bunu netleştirseniz.

Yani yazınız çok değişik. Önce diyorsunuz babam göndermedi dışarıdan bitiremedim. Sonra 2 üni mezunuyum diyorsunuz. Önce bunu netleştirseniz.

2 üniversite meznuyum diil ,2 üniversite mezunuyum DİYİNCE

dikkatli okursanız görürsünüz

Yol tarıfı soran adam ıkı unu mezunu kıza demıs bısıyı anlatamıyosun
Kızda demıs annatıyorum ya
Adam da demış ben ıkı unu mezunuyum sen annatamıyonnnnnn

2 üniversite meznuyum diil ,2 üniversite mezunuyum DİYİNCE

dikkatli okursanız görürsünüz

Söyledikten sonra yeniden okudum birkaç kez okudum da dediğin şeye yaklaştım. Senin Türkçe’nde sorun var. Bende sorun yok sen anlatamamışsın… anlamak için sana sormak lazım yazdıklarını böyle.

Boswer uzulme hayatta ınsanın karsısına bu sekılde saplantılı ınsanlar cıkabılıyor bu yuzden uzulme lutwen

Söyledikten sonra yeniden okudum birkaç kez okudum da dediğin şeye yaklaştım. Senin Türkçe’nde sorun var. Bende sorun yok sen anlatamamışsın… anlamak için sana sormak lazım yazdıklarını böyle.

vallahi profilinize baktımda tesadüfmüdür nedir sizde üniversite mezunu ve mühendismişsiniz
siz sorun ben anlatırım dert diil ne diyim

hadi yaaaa çok ilginç 2 üniv bitirmiş ama daha sağını solunu bilmiyomuymus...
keşke 3 de okusada en azından yönünü bulsa...

vallahi profilinize baktımda tesadüfmüdür nedir sizde üniversite mezunu ve mühendismişsiniz
siz sorun ben anlatırım dert diil ne diyim

Adama da böyle anlattıysan adam normal tepki vermiş anlamadım diyerek. Yıllardır bu sitedeyim ve aktif her gün giriyorum. Anlayamadım dediğim çok az metin vardır. Yazını görücüye çıkaralım kim ne kadar anlıyor. Türkçe de noktalama işaretleri diye bir şey var. Kullanmazsan eğer bak şöyle bir şey çıkar:
 İş dönüşü karımı paylaşalım.( kazancını)
 İş dönüşü karımı paylaşalım.(eşini)
İkisinin arasındaki anlam farkı a’ya konulan şapkadır.

aynı ayrım burda bile var canım, ben üni mezunyum ama eltim lise mezunu, ben üni mezunuyum ama görümcem yüksek okul mezunu
hayır bazıların a üni mezunu olsan bile yaranamazsın, hangi üni der, odtü den aşağısı kurtarmaz anadoludaki üni ler küçümsenir falan, sonu yok yani

aman boş ver allahaşkına, lafa ben 2 üni mezunuyum diye giren adam için kendini üzdüğüne hiiiç deymez

Yazın bizim giriş kattaki kiracının evini, borular tıkandığı için su basmış.
O da çıkmış, üst kattaki komşuya, yukarıdan pisliklerinizi atıyorsunuz sizin yüzünüzden evi su bastı demiş.
Adam da; benim eşim iki üniversite mezunu böyle şeylere çok dikkat eder demiş. çok gülmüştüm
Ne alakaysa iki üniversite, bir üniversite...

çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…