yani bunun gibi birçok örnek baktılar altta kalıyolar ama konumuz apayrı hemen ama ben üniversite mezunuyum mır mır mır cır cır cır tamam oaraya kadar gelemedikte bizde okuduk yani açıp kitabı dağları ovaları yada şiirleer edebıyat yada felsefe her neyse ne katıyoki sana utanmasalar diplomalarını yaka kartı yapıcaklar ben asla haksız olamam neden çünki üniversite mezunuyum
Komikkk
Bu arada bir reklam vardı ya oxforddan da cambridge dende teklif var birine sabahçı diğerine öğlenci gideceğim diye o aklıma geldi:))
Eee ne demişler eşşeklik bakii.
Takmayın canım.
Ama çok istiyorsanız dışardan devam edin bence, hem işinize de faydalı olur.
Merhaba hanımlar ben resmi bi kurumda çalışıyorum lise mezunuyum.Üniversiteye 2 sene hazırlandım ama şehir dışına babam yollamayınca gidemedim açıktanda devam ettiremedim yarım kaldı ama sürekli çalışıyorum hani sosyal çevre, bakım, insan ilişkileri,kendini geliştirme, kitap gazete vs hayır yani keşke bende kazanıp gitseydımde görseydim ne oluyo yani !!!!!!!!!!!
uzun süresir beni rahatsız eden bi konuydu az önce arkadaki binanın yön tarıfını anlamayan şahıs sağamı solamı sapıcam ne yapıcam diye sorunca soru okadar saçma geldiki nasıl yani dedim ama ben 2 üniversite mezunuyum siz anlatamıyosunuz diyincesigortalarım attı yine
Merhaba hanımlar ben resmi bi kurumda çalışıyorum lise mezunuyum.Üniversiteye 2 sene hazırlandım ama şehir dışına babam yollamayınca gidemedim açıktanda devam ettiremedim yarım kaldı ama sürekli çalışıyorum hani sosyal çevre, bakım, insan ilişkileri,kendini geliştirme, kitap gazete vs hayır yani keşke bende kazanıp gitseydımde görseydim ne oluyo yani !!!!!!!!!!!
uzun süresir beni rahatsız eden bi konuydu az önce arkadaki binanın yön tarıfını anlamayan şahıs sağamı solamı sapıcam ne yapıcam diye sorunca soru okadar saçma geldiki nasıl yani dedim ama ben 2 üniversite mezunuyum siz anlatamıyosunuz diyincesigortalarım attı yine
Yani yazınız çok değişik. Önce diyorsunuz babam göndermedi dışarıdan bitiremedim. Sonra 2 üni mezunuyum diyorsunuz. Önce bunu netleştirseniz.
Yani yazınız çok değişik. Önce diyorsunuz babam göndermedi dışarıdan bitiremedim. Sonra 2 üni mezunuyum diyorsunuz. Önce bunu netleştirseniz.
2 üniversite meznuyum diil ,2 üniversite mezunuyum DİYİNCE
dikkatli okursanız görürsünüz
Söyledikten sonra yeniden okudum birkaç kez okudum da dediğin şeye yaklaştım. Senin Türkçende sorun var. Bende sorun yok sen anlatamamışsın anlamak için sana sormak lazım yazdıklarını böyle.
vallahi profilinize baktımda tesadüfmüdür nedir sizde üniversite mezunu ve mühendismişsiniz
siz sorun ben anlatırım dert diil ne diyim
Yazın bizim giriş kattaki kiracının evini, borular tıkandığı için su basmış.
O da çıkmış, üst kattaki komşuya, yukarıdan pisliklerinizi atıyorsunuz sizin yüzünüzden evi su bastı demiş.
Adam da; benim eşim iki üniversite mezunu böyle şeylere çok dikkat eder demiş. çok gülmüştüm
Ne alakaysa iki üniversite, bir üniversite...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?