AMA BU ÇOK GÜZEL BİR ŞEYYY

Cok sevindimmm :)
Darisi bizlere insallah.
Insallah saglikla kucagina alirsin, aliriz

Cok sevindimmm :)
Darisi bizlere insallah.
Insallah saglikla kucagina alirsin, aliriz
17-18 haftalardan sonra minik minik hissetmeye başlayacaksınız onun öncesindekilere inanmayın ben inanmıştım hareket etti diye ama gerçek hareketleri hissedince onların gaz ve bağırsak hareketleri olduğunu anladım inşş sizde bu güzel duyguyu en erken zamanda hissedersinizzz :)

Eminim çok güzel bir duygudur. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum :) Yarın kalp atışlarını duymak için randevumuz var. Bir yandan sürekli ya bir şey olursa duyamazsak telaşım var. Muhtemelen senin dönemine geldiğimizde de ya hareket etmezse endişesi yaşayacağım. Bu garip korkular sizde de var mı?

Kızlarr oğlumun hareketlerini gün geçtikçe daha iyi hissediyor olabilmek çokk güzel bir duygu :) eskiden odaklanıp hissetmeye çalışırken şimdi heran hissedebilmek çokkkkk güzelllllll :)))
Darisi basima insallah bendeelimi krnima koyuyorum kalp atisi duyuyorum ama tabiki o benm kalp atisim galiba yada elimden damardan nabiz hareketleri :) insallah biran once bende hssederim.

Kızlarr oğlumun hareketlerini gün geçtikçe daha iyi hissediyor olabilmek çokk güzel bir duygu :) eskiden odaklanıp hissetmeye çalışırken şimdi heran hissedebilmek çokkkkk güzelllllll :)))
canım sorma ya inanılmaz güzel bi duygu aynen bende önceden odaklanmaya çalşrdm ama şimdi heran kendni hatırlatıyo zaten bebeğimizlede bağı böyle kuruyoruz bence

bu korkular biter miii bitmezzzzzz artarak çoğalacak bebek doğduktan sonra bile :) ben o dönemde kesem geç gözüktüğü için dış gebelik mi korkusu çok yaşadım sonra her an sağlığında sıkıntı var mı diye şimdi de gelişimi geriden mi gidiyor diye korkuyorum çok kg almadığım için karnım çok çıkmadığı için acaba nasıl diye sorup duruyorum kendi kendime :)

Darisi basima insallah bendeelimi krnima koyuyorum kalp atisi duyuyorum ama tabiki o benm kalp atisim galiba yada elimden damardan nabiz hareketleri :) insallah biran once bende hssederim.
az kalmış tam anlamıyla hissetmenize :) belki de gerçekten hissediyorsunuz ama ben hissettiğimi sanıp hissetmemişim onu farkettim :)

canım sorma ya inanılmaz güzel bi duygu aynen bende önceden odaklanmaya çalşrdm ama şimdi heran kendni hatırlatıyo zaten bebeğimizlede bağı böyle kuruyoruz bence
ayy evet yaaa :) her an kendilerini hatırlatıyorlar şimdiden :) hareketlerimde de her istediğimi yapamama dönemine girdik hadi hayrolaa :)

hareketler çok güzel varlığını sağlam hissettiriyor benim oğluşum da.. yanıp yakılıp akşam çikolata felan yersem uyutmuyor da kerata.. bir an önce hareketlerini hissedeyim dediğim günlerin sonunda uykusuz gecelerle de tanışmış olduk.. allahım sağlık sıhhat versin hepimizin bebişlerine

ayy evet yaaa :) her an kendilerini hatırlatıyorlar şimdiden :) hareketlerimde de her istediğimi yapamama dönemine girdik hadi hayrolaa :)
canım sende de öylemi ya herkes bana daha dur erken diyo ama ben şimdiden sıkıntıları yaşamaya başladm acaba pskolojik mi diyorum şikayetçi misin diye sor tabiki hayır her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum

tabi canım hissediyorsun bunun erkeni mi olurmuş hiçte tez canlı değilizzzz :) Ayakta durmakta belli bir müddet sonra zorlanıyorum dik durmakta zorlanıyorum eğilip kalkmakta alternatifler arıyorum yataktan kalkarken eskisi gibi kalkamıyorum yemek çok yiyemiyorum karnım sert ve gergin oluyor dşye oooo daha neler :)

Benim de oglusum maasallah çok hareketli bu hareketleri çok beklediğim için hiç şikayetçi değilim o hareket ettikçe demek ki sağlıklı hayatta diye düşünüyorum varlığından emin oluyorum

Benim de oglusum maasallah çok hareketli bu hareketleri çok beklediğim için hiç şikayetçi değilim o hareket ettikçe demek ki sağlıklı hayatta diye düşünüyorum varlığından emin oluyorum
Siz yaklaşmışssınız epey birrr :) ne güzel ya benimde 30-35-40 haftam dolsaaa

olur inşallah o günlerde güzeldi zaten sayılı günler hergünün kıymetini bilmek lazım bence acele etmeyin her ayın tadını çıkarın rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin evlat isteyenleride bekletmesin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…