- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi mysticbaby
-
şu an işteyim ve çalışıyorum sayfalarca yazamam kısa ve öz durumu yaşayanları sordum daha duyarlı tepkiler beklerdim mutluluktan yazmadım sonuçta
biraz açarmısınız neden hayal kırıklığı yaşadınız kaç yıllık evlisini yaş kaç zipzip kusura bakma
ben konunu içeriğinden bahsetmedimne biçim dediğiniz konuyu 100 kadından 90 nı yaşıyor
rica ederimPardon telefondan yazdigim icin harf hatalari olmus.
ben konunu içeriğinden bahsetmedim
ne biçim konu anlatılış tarzı konu açıyosunuz bir cünmleyle anlayalım istiyorsunuz
tabiki çocuğu için katlanan kadın çok
baştan anlatsaydınız böyle tepki almazdınız
Rica ederimewet tek anlayışlı cevap veren olduğunuz için teşekkürler
3,5 Yıllık evliyim 9 aylık bir kızım var eşime bakınca hala sevgiyle bakabiliyorum ama eşim emniyet mensubu doğuda görevdeyiz evlendiğimizde ve buraya geldğimizde çok değişti çalışan biri olmama ragmen beni çok eziyor her anlamda hiç söz sahibi değilim ve en kötüsü tahamülün bittiği nokta hastalık derecede olan siniri sinirlenince gözü hiçbirşey görmüyor üzerime yürüyor bir iki defa itip kakması oldu her seferinde şiddetin dozu artıyor.. ama siniri geçtiğinde de pişman kuzu gibi gözümün içine bakan bir insan oluyor bir süre gizli gizli sakinleştirici ilaç verdim biraz işe yaradı ama artık oda fayda etmiyor kızım babasını seviyor onları koparmak istemiyorum ama çok yoruldum ezilmeken korkan gözlerle bakmaktan ağzımdan çıkacak lafı 50 kere düşünüyorum kızmasın sakın diye
o zaman konuya cevap vereyim;anne mutsuzsa çocuklarda mutsuz olur benim tek bldiğim bu.yani çocuk için devam edilen evliliklerin bir çoğunda zaten çocuklar perişan oluyor.sürekli anne-baba kavgalarna şahit oluyorlar.
peki eşinizle sorununuz ne? çok mu büyük bişey?
cnm bak benim eşimdede şiddet eğilimi var konu açtım bakabilirsin. dr a gitti insallah düzelcek
yalnız sana vurma konusunu bir şekilde çözmelisin. sana vurursa ne yaparsın ayrılırmısın. eğer evetse bu sorumun yanıtı. ona bir şekilde bunu belli et cesaret edemesin sana vurmaya
örneğin dizi izlerken adam karısına vurdu ben asla affetmem gibi gibi
kız konu açmış demediğiniz kalmamış çok sabırsızsınız sizden iyi kaynana olur
Eşlerin mutsuz olduğu ve çocuk için devam ettirilen evliliklere karşıyım..
Bu tür de açılan konulara yorumum da "çocuğun için boşan" oluyor.
Madem çocuklarınızı bu kadar düşünüyorsunuz neden onları mutsuz bi yuvada büyümeye mahkum ediyorsunuz?diye sorarım.
yukarda bahsettim biraz eşimin hastalık derecesinde sinir sorunu var sinir sorunu aileden gelen genetik bir durummuş annesi babası öyle diyor, bunun ekstrası emniyette çalışıyor olması doğuda can korkusuyla görev yapması da ekleniyor , doktora gitmeye yanaşmıyor ona göre durum normal, ama bana şiddeti arttırıyor gittkçe önceden küfürler bağırma felansa bir sonrasında tartaklama oluyor bundan sonraki siniri anladığım kadarıyla daha kötü olacak çözemiyorum ama çözmek istiyorum
yukarda bahsettim biraz eşimin hastalık derecesinde sinir sorunu var sinir sorunu aileden gelen genetik bir durummuş annesi babası öyle diyor, bunun ekstrası emniyette çalışıyor olması doğuda can korkusuyla görev yapması da ekleniyor , doktora gitmeye yanaşmıyor ona göre durum normal, ama bana şiddeti arttırıyor gittkçe önceden küfürler bağırma felansa bir sonrasında tartaklama oluyor bundan sonraki siniri anladığım kadarıyla daha kötü olacak çözemiyorum ama çözmek istiyorum
sakin olduğunda otur konuş bak sinirlenince gözün dönüyor bir seferinde bunu bir seferinde şunu yaptım. bak nolur nolmaz geri dönüşü olmayan yollara gireriz Allah korusun bir dr a gidelim. geleceğimiz için endişeliyim de
yani şiddetin dozuna ve şiddet uygularsa boşanacağına vurgu yap dillendirmeden. ama anlamasını sağlayarak
ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?