benim abim gezmekten nefret ederdi.evden dışarı çıkmazdı hatta oturan boğa diye dalga geçerdik.üstelik 36 yaşında.adam bir evlendi fellik fellik gezer oldu sırf karısı gezmeyi seviyor diye karısına yok diyemiyor.valla bazı kadınlar bunu nasıl başarıyor adam bambaşka farklı bir insan oldu evlenince ya.kayananasına yemeklere gitmeler,milleti davetler,köyü hiç sevmezdi haftasonları köye turlar,piknikler,şehirlerarası geziler,hatta müze kartı bile çıkarttılar

yapan yapıyor aşkım ama nasıl yapıyor bilmiyorum.bu kadar büyük bir değişim bütün sülale ağzı açık izliyoruz.
benim eşimle kafalarımız uyuyor o bakımdan sorun yaşamıyoruz bazen geziyor bazen evde takılıyoruz.evde film falan da izleriz,balkon sohbetlerimiz meşhurdur saatlerce sürer.
bu kadar uykulu ve yorgun olması da çok garip bir hastalığı olmasınAllah korusun bir tahlil yaptırın bence.yazık genç yaşında hayattan tat almayı bilmiyor.işte çalışmaktan başka yapacak bir şey olmadığını düşünüyor.halbuki ben 77 yaşında gezen tozan,eşyaları yenileyen,sindy bebek kıyafeti gibi giyinen bir anneanneye sahibim ve ben de ilerde öyle olmak isterim.