ama gerçekten bilmiyorum!!

" Ay bu benle konusursA alay eder, beni begenmez diyip afalliyorsunuz, resmen okulun hademesi gibi davraniyorsunuz "hmmm...siz okulun hademesinden kendinizi neden ustun goruyorsunuz? Neden sacma sapan davraninca, okulun hademesi gibi davrandim, diyorsunuz, anlasilan cesitli ortamlarda kucuk duruma dusuyorsunuz, ama hademeyi kucumsediginiz icin, bunu siz hakediyorsunuz..size iyi kucuk dusmeler...

Canım sırf birşey demiş olayım diye yaziyorsun onu anladım. Benim bayanlarla toplantıda onlara hizmet etmek gorevimmis gibi davrandigimi kastetmistim. Bu arada hademesiniz her halde bu kadar zorunuza gidip kudurdunuz. Bunu ne maksatla yazdınız diye sorsan cvp verirdim. Malum yazı konuşma gibi net degil. Böyle kendinizi kalmazsınız. Sizin lisanizla konussam sana derimki boşanmayı dayak yemeyi hak ettin iyi surunmeler. Ama ben sen degilim allah sana AKIL fikir versin.

Birincisi hademe degilim, olsam da gocunmam, ikincisi, neden het ortamda iki lafi biraraya getiremedigin daha iyi anlasiliyor yazdigin cevaplardan, ucuncusu dayak yedigimi de ne tarafindan uydurdun, asil sen laf olsun diye yaziyorsun. Son olarak, iyi aksamlar, bir daha alintilayip cevap vermezseniz memnun olurum.

Soru soruyorsun bende cvp yaziyorum hesap soruyorsun oh olmuş hak etmiş diyorsun. Dayak yedim bosaniyorum diye konu alçışsın. Sonra nerenden uyduruyorsun diyorsun fake misin sen sabrimimi zorluyorsun. Ama ben anladım sen bir psikologa git bence cok ihtiyacin var gibime geldi.

Sen galiba 4 numara gozluk kullaniyorsun..benim asla dayak yedim diye bir konum yok, olamaz da, cunku dayak falan yemedim hicbir zaman. ayrica da nerden vurabilirim diye girip konularima bakman cok acizce..ucuncusu ven kendim psikolojik danismanim zaten, sana profosyonel biri olarak soyluyorum bence sen bi tedavi ol..

Sen yardım isteyen birini hiç düşünmeden rencide ediyorsun. Meslegin gereği zannedersem önce anlayıp sonra anlatman lazım. Sazan gibi aaaaa açık buldum hucum diye atlamazsin önce sorman gerekiyor. Ayrıca ben çok üzüldüm hastalarina oh hakkettin küçük düşmeyi. Sana iyi küçük düşmeler ne yaaa böylemi hastalarinla konuşuyorsun. Senin gerçekten yardim alman lazım bu ne kin ne öfke

benim de öyle dönemlerim oluyor...
ben sorunun kaynağını bilmeme rağmen
çözemiyorum...ara ara hala şok etkisi yaratıyor

böğürtlen kuşuna niye atarlandınız bu arada kızlar...herkesin tarzı farklı...

Asosyalligini ve kendini hor görmeni 'sanki okul hademesi gibi' diye tanımlıyosan yanlızca ozguvenini degil uslubunuda kaybetmissin. Boyle kalsanda olur yani sen.. Cok var senden disarda birsürü biz eksiklik hissetmeyiz cidden bak

Asosyalligini ve kendini hor görmeni 'sanki okul hademesi gibi' diye tanımlıyosan yanlızca ozguvenini degil uslubunuda kaybetmissin. Boyle kalsanda olur yani sen.. Cok var senden disarda birsürü biz eksiklik hissetmeyiz cidden bak
Biz derken demekki sendende cok varmış. Polemige girmek istediğin çok açık son mesajları oku sana cvp niteliginde . mallesef sen ve senin gibiler yapıcı degil yikicisiniz bayyy

Hademe gibi derken ne alaka? Neden onları örnek gösteriyorsun ki? Bütün gün olara hizmet etmek zorundaymışım gibi hizmet ettim de çok mu zor? Burada ki insanlara sus, bay gibi şeyler diyemezsin.
O insan istediği zaman gider konundan sen istediğin zaman değil. Buraya konu açıyorsan olumlu ya da olumsuz her yoruma açık olmak ZORUNDASIN. Dışarda kimseye çalışmayan çenen sanal ortamda mı çalışıyor? Hayırdır olmayan özgüveninin hıncını buradan mı çıkarıyorsun? Üslubun çok kötü, iletişim 0 ve bence de sen kimse ile konuşma.

Laf sokmuyor ki onun tarzı böyle herkes aynı olamaz.

Kesinlikle sosyal hayattan uzaklaşmandan kaynaklanıyor. Benim de küçük bebeğim var, çalışıyordum izinliyim simdi, konu komsu akraba arkadaş da yok oolduğum yerde. İki lafı bi araya getiremeyecekmis gibi hissediyordum ki ben acayip sosyal sürüyle arkadaşı olan biriydim.

Biz derken demekki sendende cok varmış. Polemige girmek istediğin çok açık son mesajları oku sana cvp niteliginde . mallesef sen ve senin gibiler yapıcı degil yikicisiniz bayyy

hevesini aldın mı birine cevap verme konusunda? cumlelerin elestiriye bu kadar acıkken sasırmicaksın boyle yorum geldiginde. Sana karsı yıkıcı olmak icin hic bi sebebim yok baktiginda. o yuzden boyle bi yorum alıyosan saldırmak yerine bi dur düsün derim

okulun hademesi gibi davrandım demissiniz ayıp ettiniz hademeler ezik mi yani bunu demissiniz resmen,insanları böyle sınıflandırmayın lütfen bence hala kendini beğenmissiniz merak etmeyin.meslek gruplarına göre insanları sınıflandırıyorsunuz,sizin mesleğiniz nedir cok merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…