Bilmiyorum o numara o sitede ve baska yerde yok oteki teli var . Zaten watsapta ikimizin resmi var kör sanirimAllah Allah. .
Nerden buldu ki ?
Bekar sanmış sanırım . .
Bilmiyorum o numara o sitede ve baska yerde yok oteki teli var . Zaten watsapta ikimizin resmi var kör sanirim
Numara arkadaslarinda ve cevremizde var sadece aile vs gibi . O numars o sitede yoknumarayı nerden almış ki. bence de bi iş var bunda
Ben engelledimNeden bu yazı rengini seçtiniz okuyana kadar gözüm kanadı.
Konunuza gelicek olursak kadın bayağı bayağı sulanmış gibime geldi çünkü hiçbir müşteri bu kadar detay istemez/istememeli. Engellesin başınız daha fazla agrimasin.
Valla bunu kim neden yapar anlamam .Tanidik biri cikmasin altindan
Evet ben engelledimKız eşinizin telefonunu bir yerlderden bulmuş nasıl bulduğunu bilmek zor tabi ama amacı gayet net bence
eşinizle tanışmaya vs çalışıyor iş dışında belli ki.. Numarayı engelleyin gitsin.. İnsan iş yaptıracağı birine bekar mısın evli misin diye sormaz.
Bende telden giriyorum güzelim :)Ben engelledim
Yazi rengi icin kusura bakma telden giriyorum :)
Esim eve gelir gelmez gosterdiNumarayı nereden nasıl bulmuş bu kısım biraz sıkıntılı gibi duruyor ama kızın niyeti iyi olamaz.Amacı iş ise zaten medeni durum onu ilgilendirmez.Evli olduğunu biliyor mu ben o kısmı anlayamadım ama bilmiyorsa ilk aramada siz konuşun buyrun ben eşiyim şu an müsait değil gibi..
Idare etBende telden giriyorum güzelim :)
Esim bakmis faceden cikmadi birsey dedi .Esinizin bu isi yaptığını bilen biri normal telefonundan ulaşmışalıcı bahanesiyle. Yani esinizi tanıyan biri bu kisi bence. Numarayı bi sorgulatsaydiniz kim oldugunu falan.
Ne biliyim facebooka yazip arattirsaydnz belki çıkar kim oldugu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?