Amac baska gibi

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Meraba kizlar . Direk konuya giriyorum.
Benim esim askeri personel ayni zamanda bi arkadasiyla ortak ahsap sanat isi yapiyor . Bi kac sitedede satis sayfalari var . Ayni zamanda instagram hesabini ben kontrol edip duzenliyorum işinin . Neyse kızın biri watsaptan mesaj atmış eşim bana gosterdi suphelenmis tuhaf tuhaf konusuyor dedi . Ben aldim okudum. Kiz esime demis kendinizmi yapiyorsunuz vs . Esim ever biz yapiyoruz demis . Site ismi veremiyorum herkesin bildigi bi satis sitesinden almis numarayi galiba bizim sayfamizdan . Konu su esimin iki telefonu var . Satis yaptigi numarayi vermisti oraya birde ortaginin numarasi vardi . Ama kizin mesaj attigi numara esimin sahsi kendi ozel kullandigi telefonu . Kiz uzatmista uzatmis . Iscilikten girmis esimin bekar olup olmadigina kadar sormus . Esimde demis siz siparismi verecektiniz yoksa bilgi amaclimi soruyosunuz demis . Kiz hala uzatmis yok efendim oraya gelip gormek isterim yuz yuze konusmak isterim . Sacma degil mi bu ? Given acisindan tereddutun varsa vs . Tamamda esimin bekarligi yasi sana mi kaldi mubarek . Ben engelledim ama bu iste bir is var . Esimden supelenmiyorum cunku bana instagrama mi koydun benim sahsi telimi dedi . Bende hayir numara bile koymadim fm den ulasiyorlar isterlerse emreyle seninkini veriyorum dedim . Acaba ne olabilir derdi nedir bunun ?

Allah Allah. .
Nerden buldu ki ?
Bekar sanmış sanırım . .

Kız eşinizin telefonunu bir yerlderden bulmuş nasıl bulduğunu bilmek zor tabi ama amacı gayet net bence
eşinizle tanışmaya vs çalışıyor iş dışında belli ki.. Numarayı engelleyin gitsin.. İnsan iş yaptıracağı birine bekar mısın evli misin diye sormaz.

Ben engelledim

Yazi rengi icin kusura bakma telden giriyorum :)

Evet ben engelledim
Numara o sitede vs yok yalan soyluyor apacik . Esim ortagini bile aradi sordu acaba sen vermis olabilirmisin bunu ynlislikla diye yok dedi .

Esim terslemis alttan alttan o hala yazmis

Numarayı nereden nasıl bulmuş bu kısım biraz sıkıntılı gibi duruyor ama kızın niyeti iyi olamaz.Amacı iş ise zaten medeni durum onu ilgilendirmez.Evli olduğunu biliyor mu ben o kısmı anlayamadım ama bilmiyorsa ilk aramada siz konuşun buyrun ben eşiyim şu an müsait değil gibi..

Esim eve gelir gelmez gosterdi
Cunku o yanlis anlasilir aramiz acilir diye korkar boyle seylerden . Okuduk beraber . Dedim bu numara ne alaka . Noyu gec dedim bekarmisin yok gelicem ne demek . Esim terslemis zaten o uzatmis sonra yazmis yazmis cevap vermeyince esim konuyu yine ise cevirmis esim yibe yazmamis . Ben engelledim

Esinizin bu isi yaptığını bilen biri normal telefonundan ulaşmışalıcı bahanesiyle. Yani esinizi tanıyan biri bu kisi bence. Numarayı bi sorgulatsaydiniz kim oldugunu falan.

Ne biliyim facebooka yazip arattirsaydnz belki çıkar kim oldugu.

Esim bakmis faceden cikmadi birsey dedi .
Aramiz acilir falan gorurum bela olur diyede korktu hemen gelir gelmez gosterdi
Istese bulurda ben buraya bi sorayim dedim

Ya aklıma şu geldi acaba eski sevgili durumları olabilir mi? Öyle takıntılı tipler vardır ya hani kendisi de arayamaz dolaylı yoldan bilgi alır mesela başka birisine arattırmak gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…