Yada çevrenizde kıskanan çekemeyen birileri varsa ki eşinizin telefonunu bilirler iş bahanesiyle kandırmaya eşinizi denemeye çalışıyor olabilirler.Kesin sizleri tanıyan biri .Biz cok kucuk evlendik
Eski sevgili vs olsa cocukluk yani
Ne kadar cidfiye alinir ki
Yani tabii ki yoktur ama ne bileyim birinin tavuğuna kışt demiştir adam ayağını kaydirmaya çalışır. Ya bu tabii ki bir ihtimal ama şu ortamda her şey olabilir. Yani tedbirli olun diye yazdım.Bunu hic dusunmemistim
Karalama olabilir mi diyorsunuz
Ama benim kocamin o taraklarda bezi olmaz ki
Alinsa coktan alinmazmiydi
Cunku iki karakol basilip toplandi suupeliler burdan
Yani bu karakolla ilgili birsey olmadi
O zaman engelledigim iyi olmus .Yada çevrenizde kıskanan çekemeyen birileri varsa ki eşinizin telefonunu bilirler iş bahanesiyle kandırmaya eşinizi denemeye çalışıyor olabilirler.Kesin sizleri tanıyan biri .
Tabiki teselkur ederimYani tabii ki yoktur ama ne bileyim birinin tavuğuna kışt demiştir adam ayağını kaydirmaya çalışır. Ya bu tabii ki bir ihtimal ama şu ortamda her şey olabilir. Yani tedbirli olun diye yazdım.
Yanlis anladin falan deyip terslerse beni evliyim fln derse
Neden bekarmisin diye soruyorsun o zmn derim
Sadece bir bayan olarak düşünmeyin aile çekemez aile planlar böyle bişey akraba çekemez o planlar veya iş arkadaşları çekemez onlar yapar.Genelde askeri ortamda bu dalga geçme mezvuları çok olur benim eşimde asker ve birbirlerini keklemeye çok çalışırlar..O zaman engelledigim iyi olmus .
Esimim watsabini tamamen sileyim
Arayan arasin bakalim kim neciymis
Eski sevgilisi olamazBanada eski sevgili ya da eşinize saplantılı biriymiş gibime geldi.Numara ararsa direk siz açın ya da mesaj atarsa siz konuşup tersleyin haddini bilsin böyleleri.
Boyleyse ayip ederlerSadece bir bayan olarak düşünmeyin aile çekemez aile planlar böyle bişey akraba çekemez o planlar veya iş arkadaşları çekemez onlar yapar.Genelde askeri ortamda bu dalga geçme mezvuları çok olur benim eşimde asker ve birbirlerini keklemeye çok çalışırlar..
Oyle demis gelip goreyimAmaç bayağı belli zaten :) işyerine çağırsın kocanız sizde orada olun bir güzel yolun zilliyi.
Aynen aynen sen whatssappı sil. Sonrasina bak bakalım. Bir ihtimalde kv yada görümce. Çünkü sacma, zaten küçük evlenmişsiniz takıntılı biri olsa onca senede çıkardı. E tel noyu bulacağı başka yer yok. Bu size taniyan biri yada arkadasinizin arkadaşı gibi bir şey.Tabiki teselkur ederim
Am dusununce soyle diyor insan .
Hadi basina bi kadini bela ettiler oda varsayalim konustu bunun kadina yada o yaptoran bir kisiye getirisi olmaz ki
Hayirlisi diyorum oyleysede devami gelir
Ben watsabini silip kaldiricam arayan aradin bakalim
Eski sevgilisi olamaz
Cunku biz kucuk yasta evlendik oldu diyelim esim cocuktu karsisindakide muhtemelen oyledir .
Ama saplantili yada tanidik olabilir
Ben varsaptan engelledim ama watsabini tamamrn silocem esimin saplanti falansa illako yazamayinca arar
Askeri ortamda böyle çirkinlikler çok canım eşimi kaç defa kandırdılar.Eşim varikosel hastasıydı.Üzgündü bütün gemi bir olup bütün yeni evlilerin hamile oldugunu söylediler eşime..Meğerse üzülsün diye yapmışlarBoyleyse ayip ederler
Ben dinelemeden yargilamam ama olur gozum doner bosanicam derim ayrilir ederiz bisey olur
Yani vrbalini alamazlar
Varsada suan yakinimda yokAnkesörlü telden arasana sen bu numarayı. Gerçi hala var mı öyle telefonlar bilmiyorum da
Esim bana soyler zaten3, 5 gün daha takip et kocanı. Kadın başka bir telefondan ararsa, yazarsa, işte o Zaman arar, konusursun.
Bende aynı şeyi söyleyecektim eşini keklemeye de çalışıyor olabilirler akıllarınca.Askeri ortamda böyle çirkinlikler çok canım eşimi kaç defa kandırdılar.Eşim varikosel hastasıydı.Üzgündü bütün gemi bir olup bütün yeni evlilerin hamile oldugunu söylediler eşime..Meğerse üzülsün diye yapmışlar
Aynen iste bakalım numarayı.Varsada suan yakinimda yok
Esim suan evde degil ama grlince alip numarayi isleymeyi agzini aramayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?