Amac baska gibi

Esim bakmis faceden cikmadi birsey dedi .
Aramiz acilir falan gorurum bela olur diyede korktu hemen gelir gelmez gosterdi
Istese bulurda ben buraya bi sorayim dedim

Bilmiyorum siz de bir bakın bence. Daha baska numara sorgulatma yöntemleri de vardi sanirim, bilenler yazar belki.

Ya aklıma şu geldi acaba eski sevgili durumları olabilir mi? Öyle takıntılı tipler vardır ya hani kendisi de arayamaz dolaylı yoldan bilgi alır mesela başka birisine arattırmak gibi?
Biz esimle cok kucuk evlendik ben 15 oda 19 20 lerindeydi
.
Illaki vardir benden once sevgiliside ciddiyede alinmaz ki cocuguz daha sonucta . Yani biz 6 bucuk yillik evliyiz suan
Kafaya takan takintili biri olmali boyleyse .

Ama ben o kisinin buradan bi yerden olduguna eminim eminimde kim noyu nerden aldi bilmiyorum

Kız bence eşinin telefonuna bir yerden ulaşmış. Evli olduğunu bile bile de yazdığına göre sağlam ayakkabı değil. Aşifte tam, basit...

Evet ben engelledim
Numara o sitede vs yok yalan soyluyor apacik . Esim ortagini bile aradi sordu acaba sen vermis olabilirmisin bunu ynlislikla diye yok dedi .

Esim terslemis alttan alttan o hala yazmis

İşte yalan söylediği apaçık :) artık bir tanıdıktan vs nerden bulduysa bulmuş aramış ve amacı da zaten iş miş değil. İş'i bahane ederek yanaşma derdinde.. whattsapp'da filan da resimlerini görmüşse beğenmiştir yanında sizin olmanız onun umrunda değil demek ki.. terslenmesine rağmen tekrar yazacak kadar yüzsüz..Neyse engellemişsiniz de nasılsa... Allah eşinizi şaşırtmasın hiçbir zaman önemli olan o yoksa böyle tipler çıkabilir takmayın.

Kız bence eşinin telefonuna bir yerden ulaşmış. Evli olduğunu bile bile de yazdığına göre sağlam ayakkabı değil. Aşifte tam, basit...
Bence esimi taniyan biri
Zaten resmimiz var watsapta evli degilse bile kormusun degilmi

İşte yalan söylediği apaçık :) artık bir tanıdıktan vs nerden bulduysa bulmuş aramış ve amacı da zaten iş miş değil. İş'i bahane ederek yanaşma derdinde.. whattsapp'da filan da resimlerini görmüşse beğenmiştir yanında sizin olmanız onun umrunda değil demek ki.. terslenmesine rağmen tekrar yazacak kadar yüzsüz..Neyse engellemişsiniz de nasılsa... Allah eşinizi şaşırtmasın hiçbir zaman önemli olan o yoksa böyle tipler çıkabilir takmayın.
Esim cekinir benim hani arar yazarda esimle aram acilir diye .
Gelir gelmez baksana bi gel dedi
Okuduk vs beraber
Tanidikta kim bilmiyorum

Meraba kizlar . Direk konuya giriyorum.
Benim esim askeri personel ayni zamanda bi arkadasiyla ortak ahsap sanat isi yapiyor . Bi kac sitedede satis sayfalari var . Ayni zamanda instagram hesabini ben kontrol edip duzenliyorum işinin . Neyse kızın biri watsaptan mesaj atmış eşim bana gosterdi suphelenmis tuhaf tuhaf konusuyor dedi . Ben aldim okudum. Kiz esime demis kendinizmi yapiyorsunuz vs . Esim ever biz yapiyoruz demis . Site ismi veremiyorum herkesin bildigi bi satis sitesinden almis numarayi galiba bizim sayfamizdan . Konu su esimin iki telefonu var . Satis yaptigi numarayi vermisti oraya birde ortaginin numarasi vardi . Ama kizin mesaj attigi numara esimin sahsi kendi ozel kullandigi telefonu . Kiz uzatmista uzatmis . Iscilikten girmis esimin bekar olup olmadigina kadar sormus . Esimde demis siz siparismi verecektiniz yoksa bilgi amaclimi soruyosunuz demis . Kiz hala uzatmis yok efendim oraya gelip gormek isterim yuz yuze konusmak isterim . Sacma degil mi bu ? Given acisindan tereddutun varsa vs . Tamamda esimin bekarligi yasi sana mi kaldi mubarek . Ben engelledim ama bu iste bir is var . Esimden supelenmiyorum cunku bana instagrama mi koydun benim sahsi telimi dedi . Bende hayir numara bile koymadim fm den ulasiyorlar isterlerse emreyle seninkini veriyorum dedim . Acaba ne olabilir derdi nedir bunun ?
Eski bir tanıdık olabilir.

Ben engelledim

Yazi rengi icin kusura bakma telden giriyorum :)
Bence korktugunuz gibi olsaydi esiniz telefonun size gostermezdi okadar rahat davranmazdi sonucta alip size gostermis ( o mesaj atan kisi cevrenizden biri olabilir )

Bence korktugunuz gibi olsaydi esiniz telefonun size gostermezdi okadar rahat davranmazdi sonucta alip size gostermis ( o mesaj atan kisi cevrenizden biri olabilir )
Benim esim cekinir esimle aram acilir arar yazar diye . Yani huyu boyle

Sanki gezegende adam kalmamış gibi evlilere yapışanları anlamak mümkün değil!Eşinize güveniyorsaniz rahat olun bunu yapan tanıdık bile olsa densiz biri bence.

Ya eşin askeri personel ya. Benim aklıma aldatma değilde Allah korusun kumpas falan geldi. Bu aralar fazla komplo teorisi okudum sanırım. :110:

Ya eski kız arkadaşlarından olabilir.Ya da sizi çekemeyen ve bu işi yaptıgını bilen bir yakınınız olabilir.

Ya eşin askeri personel ya. Benim aklıma aldatma değilde Allah korusun kumpas falan geldi. Bu aralar fazla komplo teorisi okudum sanırım. :110:
Bunu hic dusunmemistim :110:

Karalama olabilir mi diyorsunuz

Ama benim kocamin o taraklarda bezi olmaz ki
Alinsa coktan alinmazmiydi

Cunku iki karakol basilip toplandi suupeliler burdan
Yani bu karakolla ilgili birsey olmadi :110:

Ya eski kız arkadaşlarından olabilir.Ya da sizi çekemeyen ve bu işi yaptıgını bilen bir yakınınız olabilir.
Biz cok kucuk evlendik
Eski sevgili vs olsa cocukluk yani
Ne kadar cidfiye alinir ki

Back
X