Meraba kizlar . Direk konuya giriyorum.
Benim esim askeri personel ayni zamanda bi arkadasiyla ortak ahsap sanat isi yapiyor . Bi kac sitedede satis sayfalari var . Ayni zamanda instagram hesabini ben kontrol edip duzenliyorum işinin . Neyse kızın biri watsaptan mesaj atmış eşim bana gosterdi suphelenmis tuhaf tuhaf konusuyor dedi . Ben aldim okudum. Kiz esime demis kendinizmi yapiyorsunuz vs . Esim ever biz yapiyoruz demis . Site ismi veremiyorum herkesin bildigi bi satis sitesinden almis numarayi galiba bizim sayfamizdan . Konu su esimin iki telefonu var . Satis yaptigi numarayi vermisti oraya birde ortaginin numarasi vardi . Ama kizin mesaj attigi numara esimin sahsi kendi ozel kullandigi telefonu . Kiz uzatmista uzatmis . Iscilikten girmis esimin bekar olup olmadigina kadar sormus . Esimde demis siz siparismi verecektiniz yoksa bilgi amaclimi soruyosunuz demis . Kiz hala uzatmis yok efendim oraya gelip gormek isterim yuz yuze konusmak isterim . Sacma degil mi bu ? Given acisindan tereddutun varsa vs . Tamamda esimin bekarligi yasi sana mi kaldi mubarek . Ben engelledim ama bu iste bir is var . Esimden supelenmiyorum cunku bana instagrama mi koydun benim sahsi telimi dedi . Bende hayir numara bile koymadim fm den ulasiyorlar isterlerse emreyle seninkini veriyorum dedim . Acaba ne olabilir derdi nedir bunun ?