- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- Konu Sahibi birgaripyazar
5aydır biriyle beraberim.23 yaşındayım o 27 yaşında.Yeni tanıştığımızda birbirimizi anlatıyorduk kaç kez sevdik ne kadar çıktık vs diye.Bana demişti birini sevmiştim ortaokuldan liseye kadar.Sonra yaşından büyük biriyle evlendi ama unuttum artık bacım gibi hatta facemde var dedi.Ben de silmeni istiyorum dedim tamam sildim dedi.Neyse daha sonra bu faceyi dondurdu.3 ay kapalıydı.Dün konu açıldı silmiştin dimi dedim evet dedi aç göster orda gözüküyor zaten dedim.Bana farklı bir isim söylemiştim.Sonra silmediğini ama sileceğini uzaktan akraba olduğunu evlenmiş biri için abarttığımı söyledi.Ogün hastaydı hep yanında oldum hastaneye git gel yardımcı oldum.Ama o benim gözüme baka baka yalan söyledi.Gün boyu beraberdik tam ayrılcakken öğrendim bunu morelim bozuldu gidicem dedim gitme bak zaten kötüyüm gerek yok bunlara dedi sesi titredi gözleri doldu ben yine çektim gittim.Mesaj attı yarın izin alıcam görüşelim diye.Hayır dedim.Kızlar ben hep dürüst oldum her konuda gerçekten tek yalan dahi söylemedim.Kendisine de dedim mutlu olmak cenneti yaşamak istiyorsan ban yanlış yapma dedim.Tamam söz dedi 1 saat sonra bu mesele çıktı.Akşam ver şifreni bakayım dedim baktım çıkartmış kızı.Ama morelim bozuldu.1 sene önceye kadar evliikten dönmüş çok şeyler yaşamış artık mutlu olmak istiyorum diyor ama isteyen böyle mi yapar.Sebebini sordum en baştan öyle söyleyince sonra aramız bozulmasın diye uzattım diyor.Sanki en başta söyleyince yalan olmuyor.Dürüst olunca insanlar ne kaybeder yıllardır cevaplayamadım bu soruyu.Ben çiziyorum onlar eline bir silgi almış siliyor.Heh tamam bu ilişki old diyorum sonra bişey çıkıp balyozla kafama dan dan vuruyor ne olması daha çok yolun var diyor..Anlayamıyorum abartıyor muyum haklı mıyım haksız mıyım iyicene dengemi kaybettim..