Amac ne?

Eli ayagı tutuyor yaslı değil evi maaşıda var niye illa sıgıntı gibi baskasının yanında yasasın tarzı bi cevap verirdim herhalde
Sana yol yapıyolar yeme sakın ve susma da

Kv oğluma bakıyor ama ayrı evlerdeyiz. Aynı sokaktayız. Kp ile ayrıldılar.
Geçen kış oğluma bakarken haftaiçi bizimle kaldı. Evi uzak sayılırdı göndermezdik. Ama iyi bir kadın olduğu halde rahatsız olurdum.

Çok huzursuzdum. Yansıtmadım diyemem ama hep minimumda tuttum.
Geçen yazdan bu yana yakın oturuyor. Kirasına yardım ediyoruz. Sağlıklı biri için bu yetebilmeli diye düşünüyorum.

Sırf gelin sıfatıyla söylemiyorum. İleride kimsenin kurulu düzenine gidip huzursuz etmek istemem..

Bence test yapıyor, yol yapıyor. Klasik bizim gelin ne dicek acaba? Boşver tatlım.

Yardıma muhtaç değilse evet zor bir durum ama diğer türlü yardıma muhtaçsa bence birlikte yaşanmalı.
Hani bir ana baba 7 evlada bakıyor da 7 evlat bi ana babaya bakamıyolar lafı beni çok üzmüştür.

Bu tarz konularda yorum yaparken ileride aynı durum benim anne babamında başına gelebilir düşüncesi ile ılımlı düşünüyorum.

zaten sizle yaşamak istemiş zamanında. e şimdi de laf sokuyor. neyine şaşırdınız? he he deyin geçin.

Çok elzem olmadıkça (sağlık sorunu vs) ben doğru bulmuyorum kvlerin gelinin yanına taşınmasını. Kusura bakmasınlar da uzaktan bile zar zor zapt oluyorlar işleri güçleri huzursuzlukmuş gibi. Tabiki hepsi için geçerli olmayabilir ama keşke iyi olsalar, keşke anne gibi kucaklasalar, iyi niyetli olsalar da o zaman kabul etmezse o gelinin hatası diyelim. Onlar ağzınızı aramışlar. Sessiz kalmakla iyi yapmışsınız. Yine de mutlaka iyi kvler de vardır. Eğer kv niz öyleyse duruma göre karar verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…