Amac ne?

Pasif agresiflik var bende o anda kal geliyor bisey diyemiyorum

Evet ya herkesin kendi evi kendine rahat bence surekli evde misafir var gibi yatamazsin kalkamazsin kocana istedigin gibi yanasamazsin
Ben anneme gel kal desem, kalmaz ya valla. Akşam yemeğe çağırıyorum, ona bile " benim evde var, daha rahat oluyorum evimde." diyor. Bu erkek anneleri amma meraklı gelinleriyle yaşamaya.

Ben anneme gel kal desem, kalmaz ya valla. Akşam yemeğe çağırıyorum, ona bile " benim evde var, daha rahat oluyorum evimde." diyor. Bu erkek anneleri amma meraklı gelinleriyle yaşamaya.
Valla ya bizde kaldigi sure boyunca kapilari o acti oglunu o gecirdi işe

Valla ya bizde kaldigi sure boyunca kapilari o acti oglunu o gecirdi işe
Seninki klasik kv. Tavrını baştan koymuşsun ama böyle durumlarda sessiz kalma ki yol yapamasın kv. Her zaman düşüncen neyse açık açık söyle ki. Sonradan önüne kimse bir şey süremesin. "Ben sizin gibi düşünmüyorum, kusura bakmayın." demek, kimseye saygısızlık değil, hem de önünü almış oluyorsun.

Bir şey sormak istiyorum Naberr çalışıyor musunuz?
Benim annem çalışıyor ve babaannem dedem öldüğünde yalnız kaldı babamlar 4 kardeş oturup konuşup bakıcı tuttular (Bakıcı da uzaktan akraba idi çok güvenilir ahlaklı bir kadındı) her gün bir iki kişi gidip ziyaret ederdi çok iyi oldu bence.
Hem kendi evinde kaldı bu arada rahmetli kimsenin evini istemezdi rahat edemem derdi hem bakıcısı herseyini yaptı ilgilendi hem bizler ilgilendik oldu.
Insan eti ağırdır ayrıca tüm gün çalışan kadın nasıl baksin zaten eve 7 8 arası geliniyor eğer istanbul gibi metropolde yaşıyorsan..
Ayrıca ev hanimina da zor hele 2,3cocuk var ise cok zordur diye tahmin ediyorum.
Zaten siz baştan demissiniz size sonradan bunu diyemezler çok elzem bir durum olursa Allah korusun ama..Bence hiç taviz vermeyin kayınpeder de sağ bide..cok ilginç..
En güzeli özel bakim evinde kalmak..Kimseye yük olmamak..Ama o anlayış bize gelmez zor..

Suanda calismiyorum ama calisicam. Bence oyle bi durum olsa ayri evde kalmayi kabul etmez

Anne baba elbet sokağa atılmaz ama şu da bir gerçekki boşanmaların %50si erkek ailesi yüzünden oluyor. Ben damadını kızından kıskanıp laf sokan ya da kızını hergün doldurup kocasına gönderen kız annesi görmedim hiç. Varsada istisnadır. Gerçekten bizim ülkemizde erkek ailesi problemi var ciddi ciddi. Melek gibi insanlar söz konusu oğluşları olunca cadıya dönüşüyor.

Aslinda iyi bir kadin para falan esirgemez onune hizmet beklemez ama yine de insan rahat edemez

Annem 10 yıldır yalnız.
Tek başına tatile gider, arkadaşlarıyla buluşur, doktor randevularına kendi gider. Maşallah diyeyim.

Öte yandan eşimin annesi kocası şehir dışına çıktı diye 1 haftalık evliyken gelir bizde kalır. Yalnız kalmaktan korkuyormuş Ben de ilerde kayınvalidemle yaşamaktan korkuyorum Hangimizin korkusu baskın gelecek acaba? Allah kayınpederime uzun ömürler versin.

umarim senin korkun gerceklesmez

Benim kaynana gibi laf aramak için ara da düşüncesinin zittini soysoyler onay almak için hep başa bela ://

Kendileride gençken fellik fellik kaçmıştır eşinin annaesinden ya da en sessiz eltiye kakalamışlardır. Ama eğer kendi yaşlılarıyla ilgilendilerse o durum farklı. Aynınev olmaz ama yakında olmalılar

neden sustunuz?
aynen düşündüğünüz gibi kadının evi var maaşı var ve sağlıklı neden beraber yaşamak gerekiyor ve bu şekilde yaşamayı istemeyen gelin neden bela sayılıyormuş ? diye neden düşüncenizi söylemediniz orada

Reactions: 000
Pasif agresifim cunku söyleyemiyorum o anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…