Yok babasi var zaten ve eşim de her defasinda birlikte yasamak istemeyecegini dile getirirAna oğul niyeti bozdular herhalde. Sizin nabzınızı yokluyorlar
EvetKayinpederin hayatta mı?
O zaman kv'nin tek amacı var, sizi sinir etmekYok babasi var zaten ve eşim de her defasinda birlikte yasamak istemeyecegini dile getirir
Aynen birden agiz degistirince kahkaha atacaktim nerdeyseKayınvalideniz, "ileride yalnız kalırsam size yerleşirim"in yolunu yapıyor olabilir. İstediği cevap eşinizin verdiği cevapmış, yoksa niye ağız değiştirsin? Bu tür konuların öncelikle eşler arasında konuşulması gerektiğini düşünüyorum. Kimse anne babası yardıma muhtaç, kötü şartlarda yaşasın istemez ama hali vakti yerinde bir insanın da tek başına yaşıyor diye çocuğunun düzenini allak bullak etmeye de hakkı yok. Yardıma ihtiyacı olan anne-babaya yardım etmenin tek yolu da aynı evde yaşamak değil. Öyle bir zaman gelirse çareler masaya yatırılıp, en uygunu bulunur elbette.
Katiliyorum ben ev ustune ev olmaz dusuncesindeyimAllah kimseyi elden ayaktan etmesin. Aslında ana baba evlada yük olmamalı ama yaşanmışlıklar yada yaşatmadıkları şeyler yüzünden insanlar dolabiliyor yada tahammül edemiyor . Hasta değilse , elden ayaktan düşmemiş ise yakın oturulabilir göz- kulan olunabilir ama hele hele huysuz biri ile aynı evde çok zor. Ama bu sadece erkek annesi babası için geçerli değil iki tarafın ailesi için de geçerli olmalı.4 atanın hakkı bir olmalı.
Keske o zaman gelseydi aklimaOoo şaka altından laf iteleme en sevdiğim.
Kvmi severim iyi kadındır, buraya kendisine dair tek konu açmamışımdır yani anlaşırız da. Ama yeni evlendiğimiz sıra eşimle, bir huyu vardı o da buydu yani şakayla karışık laf sokma çabası. "Kırılıyorum anne" diye yalnız çektim konuştum olmadı baktım ciddiyetle çözülmüyor, ben de lafın üstüne laf sokup üzerine gülünce sustular. Ama şaka ama ciddi, mesaj yerine vardı. En azından o kapasite varmış şükür.
Eğer kvnizde varsa lafı yiyince susacak kapasite, laf sokun. "Teklikten korkan evlensin ahahah" deyin basın gırgırı geçin.
Evet ya herkesin kendi evi kendine rahat bence surekli evde misafir var gibi yatamazsin kalkamazsin kocana istedigin gibi yanasamazsinAnnem 56 yaşında, sağlıklı ve bir üst sokağımda tek yaşıyor. Babamla ayrılar. Niye gelip bizle kalsın ki?
Ananem 77 yaşında, annemin üst katında tek yaşıyor. Kimseyle de ölse kalmaz. Başlarına bir şey gelse maddi manevi her türlü yanlarındayız ama sağlıklıysa hiç gerek yok.
Keske o zaman gelseydi aklima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?