Amaç?

Bende kırılırdım. Kırılmamın nedeni ise bana samimi gibi davranması olur. Arkadaşlığımı bunun için bitirmesem de artık eskisi gibi göremem.

Ara yorumlarda size öncesinde verdiği şeyleri kinayeli alaycı bir üslupla yazıyorsunuz. Dost olduğunuza emin misiniz?
Benim de 5 yaşından beri arkadaşım var, ortak tanıdığımız birinden nefret ederdi sonra kısa bir süre ilişkileri olmuş bana söyleyememiş. Ayrılınca ağlayarak anlattı. Sizin gibi yadırgamadım. Nornal karşıladın. Utanabilir. Söylediklerini hatırlatmanızı istemeyeblir. Kalkıp geçmişteki anlattıklarını hatırlatacaksanız, dedikodusunu yapacaksanız ohoo.
Benim görüşmediim nice en yakın arkadaşıö oldu hepsinin en özel sırları bende. Bana yamuk yapsalar dahi sizin gibi dökmem hemen ortaya. Bu yanınızı fark ettiği için size daha fazla malzeme vermek istememiştir belki de
Neyini ortaya döküp dedikodu yaptım anlamadım şu an ?

Neyini ortaya döküp dedikodu yaptım anlamadım şu an ?

Mesela bu.

Yok öyle olsa annesinin uzun süren cocuk hasreti haberine kadar ilk benimle paylaşmazdı

Ayrıca aşk öyle bir şey ki beğenmediğin, ıy dediğin insana aşık da olabilirsin. Ve aşıkken kimsenin kalkıp eskiden öyle dedin böyle dedin, sana yakışıyor mu demesini dinlemek de istemezsin. Sevmiyor beğenmiyor olabilirsiniz. Ama arkadaşınıza sevgilisi konusunda kötü konuşmamalısınız. Bu nedenle de size anlatmamış olabilir.
Benim de eşim sevgilimken beğenmeyen habire çaktırmadan beni soğutmaya çalışan bir arkadaşım oldu. Mesafe koydum.

Bana ne canım kendi hayatı. İster söyler ister söylemez der ama ogrendigimi de belirtip hayırlı olsun reis derdim..

Back
X