- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
yok aslında görücü usulü değil bir arkadaş ortamnda tesadüf eseri tanıştırılmşKuzenin bi değişik evet. ama görücü usulü tanıştırılmışlar anladığım kadarıyla ve görücü usulü bikaç günlük tanıdığın biriyle bunları konuşmak için abazalıktan duvarları tırmalıyo olman lazım. Adam azmış. Dikkat etsin kuzenin üstüne saldırmasın. Tamam evlenmek istiyo ama 29una kadar hiç sevişememiş zavallı ondan evlenmek istiyo. Ayrıca kadına hiç saygısı yok bu herifin. Tarzı hoş değil. Kuzenin rahatsız olmakta haklı. Söyle ateş bacayı fazla sarmasın..
şaka bi yana senin kuzenle bu arkadaşın karakterleri bayaaa bi farklı gibi. ne yalan söyleyim kuzenin çok naif bu adam çok çakal böyle tecavüzcü coşkun gibi canlandı gözümdeahahahah negüldüm bu yorumunuza ya ilahii
bende bilemedim ya hiç başıma gelmediği için..
Eger duygusal olarak yogun bisey hissetmiyorsam sutlardim ben boylesini, ama devam edecekse ciddi bir ayar ceksin, ben bu konularin bu tarzda konusulmasindan hoslanmiyorum, tavrini cok seksist ve baskici buldum, zamanla kendiliginden dogal gelisir bunlar taniriz birbirimizi ama su an bu tarz konusmalardan rahatsiz oluyorum desin. Insansa anlar zaten karsisindaki.
vallaha tek bir konuşmaya bakıp adamın niyetini bilemem ki. belki de sadece zevzek ya da kuzeninizin utanmasını eğlenceli buluyor kasten yapıyor kızdırmak için, farkında bile değil yani şu an hakkında düşündüklerinden.sizce napmalı nasıl bir yol izlemeli
oda amacı acaba sadece cinsellik diye mi yorumluyor
benimle evlenmek gibi bir niyeti yok zaman geçirmek mi istiyor die bu düşünceler içinde kalmış ya
bende fazla yorum yapamadım..
yani ya öyle ya da kızı utandırmak için zevzeklik yapıyor kasten.Evet cinselliği hazmedememiş ve aslında konuşsa da kınayacakmış gibi duruyor.
Marifetlerine bakacağız ne demek? İktidar ilişkisinden bahsediyor, cinsellikten değil.
Adamın seksist denmesinden sonra yine duşa gireceği gibi bir izlenim oluştu bende
Adamın seksist denmesinden sonra yine duşa gireceği gibi bir izlenim oluştu bende
Evet ya ben şu kısma takıldım henüz yeni bir ilişki ve hatunum diyor??Konuştuğu konu ise cinsellik? ??Yani aslinda bu tür konuşmalar NORMAL ama daha yeni başlamış bir arkadaşlık için erken.Once bir karşındaki insanı tanimaya çalış en son bu konulara gel demi.Sorun bu kısım değil. Adam evlenince yapacağı şeylerden bahsediyor.
Ama arkadaşınızda da değişik bir bakış açısı var. Tek konu evlenecek mi evlenmeyecek mi değil ki. Adam gayet aşağılayıcı bir şekilde bahsediyor cinsellikten.
Kuzenin bi değişik evet. ama görücü usulü tanıştırılmışlar anladığım kadarıyla ve görücü usulü bikaç günlük tanıdığın biriyle bunları konuşmak için abazalıktan duvarları tırmalıyo olman lazım. Adam azmış. Dikkat etsin kuzenin üstüne saldırmasın. Tamam evlenmek istiyo ama 29una kadar hiç sevişememiş zavallı ondan evlenmek istiyo. Ayrıca kadına hiç saygısı yok bu herifin. Tarzı hoş değil. Kuzenin rahatsız olmakta haklı. Söyle ateş bacayı fazla sarmasın..
Bu adam evlenince 29 yılın hncını bir gecede almaya kalkışmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?