Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karşındaki adam tam bir kurtMerhaba Arkadaslar
Hayatımda 2 aydan beri biri var. Şımdıye kadar da gerek konusmamız olsun gerek bırbırımıze olan davranıslarımız cok iyi idi. hediyeler alırdı. suprızler yapardı ılgılıydı. gunde 2-3 kere konusurduk tel de olsun veya yazısarak olsun. haftada bir gorusurduk.
bundan 4 gun once ortada bisey yokken bana içinden bisey yapmak gelmedıgını, yalnız kalmak ıstedıgını soyledı. kavga vs ortada hıc bısey yokken. cok şaşırmıstım. belkı yalnız kalmak ıstıyordur dıye hıc ustune bıle gıtmedım. tamam sen bılırsın dedım ama bıyandan da uzulmustum bellı etmıyordum. yalnız kalmak ıstedıgını soyledıgı gun bana suprız yaptı. yolda anıden karsıma cıktı arabasıyla ve benı eve bıraktı hıc beklemıyordum. senın uzuldugunu bıldıgım ıcın sana bu suprızı yaptım dedı. (madem uzulmemı ıstemıyor ne dıye yalnız kalmak ıstıyorum dedı orasını hala cozemedım )
sonra bana ılıskılerden bahsettı. karsındakı ınsanı tam olarak cozmemek gerektıgını gızemlı seylerın erkeklerı cektıgınden bahsettı bende sevgının boyle oyunlar ustune kurulan bısey olmadıgını belırttım. hayatı zorlastırmaktan cok kolaylastırmak gerektıgını , yalnız kalmak ıstemesının nedenını sordum. soylemedı. tabı ben bıraz duygusal ınsanım o sırada gozlerım dolar gıbı oldu sesım tıtredı. bana sen gucsuzsun guclu olmak zorundasın ıst dayken 2 gun konusmayalım geldıgınde hersey eskısı gıbı olucak dedı. ( ıstanbula 2 gunlugune gıdıcektım) ıst dan döndum ama ne aradı ne sordu. yalnız kalmak ıstedıgını bıldıgım ıcın bende aramadım. whatsup a gırıp gırıp cıkıyor ama bana hıc yazmıyor. artık umıdımı kestim bırı olabılır dıye dusunuyorum. bılmıyorum.
ve en onemlısı sanırım ondan da deli gibi hoslanıyordum suan cok uzgunumortada hıcbır sey yokken hersey guzel gıderken ılıskıyı mahvettı. ne yapacagımı bilmiyorum
karşındaki adam tam bir kurt
yapacak birseyin yom iletişimi keseceksin
farklı sehirlerde misiniz
evli ya da ciddi ilişkisi olma ihtımalı yuksek
şu erkekler neden bu kadar saçmalar. kadını kandırmak için yalandan kırk takla atıyorlar ama eldekinide bırakmıyorlar.
iki gün bir şeyler karıştıracak gibi
Umut verip geri çekiyor kendini ki sen üstüne düş ilgi manyağı yap kendinde suç ara. Yeniden başlarsanız (lütfederse tabi) kapısında köpek ol istiyor.
Kabullenebilir misin böyle bir durumu.
Akıllı ol, yol ver gitsin. Ya da “mış gibi” yap. İnan sendeki ani değişimi görünce kendisi gelip özürler dileyecek
Her iki ihtimale karşı sen de kendini geri çek. Arabayla önüne çıktığında net ol ve binme ya da seni seviyorumlu muhabbete girme. Bu süreçte senin de kafanda karışıklıklar olduğunu eğer ilişki bitecekse hazır olduğunu hissettir.inşallah canım ayrıca uzuldugumu bıldıgı ıcın karsıma anıden cıkıp suprız yapmıs bana . madem uzulecegımı bılıyordun ve yalnız kalmak ıstıyorsun ne dıye suprız yapıyorsun degılmı. aklımı karıstırmaktan baska bısey yapmadı 4 gundur de aramıyor gunde 3-4 kez arayan ınsan gıttı yerıne soguk bırı geldı resmen. yada benle oyun oynuyor yada bırı var bılemıyorum
imkansız diye birsey yok:)aynı sehırdeyız canım. evlı olması ımkansız sosyal medyada vs yada ben mutlaka telefonundan anlardım
Her iki ihtimale karşı sen de kendini geri çek. Arabayla önüne çıktığında net ol ve binme ya da seni seviyorumlu muhabbete girme. Bu süreçte senin de kafanda karışıklıklar olduğunu eğer ilişki bitecekse hazır olduğunu hissettir.
Kendi eşimin de zamanında yaptığı ve benim yediğim bir taktik bu, başka genç kızların canı yanmasın:)
sürpriz falan bahane . ama c senı sevındırmek değilinşallah canım ayrıca uzuldugumu bıldıgı ıcın karsıma anıden cıkıp suprız yapmıs bana . madem uzulecegımı bılıyordun ve yalnız kalmak ıstıyorsun ne dıye suprız yapıyorsun degılmı. aklımı karıstırmaktan baska bısey yapmadı 4 gundur de aramıyor gunde 3-4 kez arayan ınsan gıttı yerıne soguk bırı geldı resmen. yada benle oyun oynuyor yada bırı var bılemıyorum
ıst dayken 2 gun konusmayalım geldıgınde hersey eskısı gıbı olucak dedı. ( ıstanbula 2 gunlugune gıdıcektım)
Bu ne simdi? Size guven veriyor mu bu cumle?