amacı ne anlamadım? bitti mi simdi

Bana seni oyalıyor gibi geldi.

canım ben bıraz gururluyukm yalnız kalmak ıstıyorum dedı hıcbırsekılde yazmadım aramadım. bu saatten sonra zaten arasa ne degısıcekkı. zaten ınsan yavas yavas gercek yuzunu gorup soguyor. erkeklere gızemlı olmak lazımmıs ona gore. karsıdakını tam anlamıyla cozmemesı gerekıyormus beyfendının yoksa buyu kacarmıs falan. hayatımı yormaktan baska bısey degıl bu. sevgıde gızem olur mu orası bıle garıp ya. psıkolojı kıtapları okumus bırı zaten. ya gercekten de benle guzel bır oyun oynuyor yada bırı var bılmıyorum. ama gurur yaptım suan uzulsemde ıcımde kırgınlık olsa da ben asla aramam

vermedi ama nedeni ne anlamadım. hem suprız yap hem yalnız kalmak ıste. oyunmu oynuyor yoksa bırı mı var anlamadım

Bu gibi adamlara yapilacak en guzel sey, herhangi bir aciklama yapmadan iletisimi kesmek ve sosyal medya hesaplari dahil her yerden silmek. Aksi halde daha cok yara alirsiniz.

canım ben bıraz gururluyukm yalnız kalmak ıstıyorum dedı hıcbırsekılde yazmadım aramadım. bu saatten sonra zaten arasa ne degısıcekkı. zaten ınsan yavas yavas gercek yuzunu gorup soguyor. erkeklere gızemlı olmak lazımmıs ona gore. karsıdakını tam anlamıyla cozmemesı gerekıyormus beyfendının yoksa buyu kacarmıs falan. hayatımı yormaktan baska bısey degıl bu. sevgıde gızem olur mu orası bıle garıp ya. psıkolojı kıtapları okumus bırı zaten. ya gercekten de benle guzel bır oyun oynuyor yada bırı var bılmıyorum. ama gurur yaptım suan uzulsemde ıcımde kırgınlık olsa da ben asla aramam
Gizem neymiş ya, insan sevdiğinin her halini bilmek ister. Ben sevgilimin nefes alışından ne hissettiğini anlayabiliyorum ve 1 senedir birlikteyiz büyü falan kaçmadı Allah'a şükür her gün daha çok bağlanıyoruz ve gayet memnunuz bu durumdan. Belki başka biride olabilir ve ondan emin olmadan seni elinden kaçırmak istemiyor, oyalıyor da olabilir.

Bu gibi adamlara yapilacak en guzel sey, herhangi bir aciklama yapmadan iletisimi kesmek ve sosyal medya hesaplari dahil her yerden silmek. Aksi halde daha cok yara alirsiniz.

haklısın canım ben zaten hıc konusmuyorum. madem benım uzulecegımı bılıp suprız yapıyor neden boyle davranıyor anlamıyorum. onu sıkmadım hıc bır zaman aksıne toleras bıle gosterdım arkadaslarıyla aılesıyle daha cok zaman gecırsın işin stresını atsın ıstedım. ama degmezmıs. ben gururlu ınsanım . benı ıstemeyenı ben hıc ıstemem. sevıyordum onu ama sevgımın degerı yoksa onunla onume duvar ınsaa ederım. gecmıs ılıskılerımde hep ılgısızlıkten bıtırmıstım bunda ılgı alaka son derece harıkaydı boyle tavlamıstı benı de hatta okadar mutluydumkı hanı derlerya kesın bısıler olucak cok mutlu ısen. hayatın bana yaptıgı bısey bu. allah buyuk dıyorum. kapıma geldıgınde tavrım suan bellı.

Gizem neymiş ya, insan sevdiğinin her halini bilmek ister. Ben sevgilimin nefes alışından ne hissettiğini anlayabiliyorum ve 1 senedir birlikteyiz büyü falan kaçmadı Allah'a şükür her gün daha çok bağlanıyoruz ve gayet memnunuz bu durumdan. Belki başka biride olabilir ve ondan emin olmadan seni elinden kaçırmak istemiyor, oyalıyor da olabilir.

haklısın canım onun ıstedıgı hayatı zorlastırmaktan baska bısey degıl. onu sevıyordum da :(

haklısın canım onun ıstedıgı hayatı zorlastırmaktan baska bısey degıl. onu sevıyordum da :KK43:
Keşke sevginin farkında olup bunu tüketmek yerine değerini bilse. Ama işte bilmez bu tipler sürünmeyi sever, gizemli kızların peşinde. :110:

Keşke sevginin farkında olup bunu tüketmek yerine değerini bilse. Ama işte bilmez bu tipler sürünmeyi sever, gizemli kızların peşinde. :110:

aynen canım bıde bana demıstıkı ben mantık ınsanıyım. ben mantıklı dusunsem onu daha onceden terketmıstım. kulturlerımız sevıyelerımız ayrıydı. onun kafasnda olsam onunla 1 sanıye gecırmemem gerektı. ama ben kımseye onyargı ıle yaklasan bırı degılım. onu ınsan olarak gordum ve sevdım. cok buyuk bır hata yaptım.

Issız adam taklidi yapanlardan nefret ediyorum :) üstelik aynısını senden de istemiş ..

Bence sen cepteydin, adam fırsat bulduğu her an avdaydi. Dişine göre birini bulmuşsa da sana sessiz sedasız yol vermiştir ki boş kalınca yeniden dönebilsin, kafam karışıktı diyebilsin .,

Gizem falan bahane o heyecan arıyor hala.düzenli ilişkiye hazır değil bence.güvenilmez biri.ayrılmanız çok daha iyi olur.aradığını bulamazsa size dönebilir ama bu çok gurur kırıcı birşey.ben kabul etmedim etmemde.o gezecek tozacak gününü gün edecek kimseyi bulamazsa size geri dönecek.sizde oturup onu bekleyeceksiniz saçmalık.

Issız adam taklidi yapanlardan nefret ediyorum :) üstelik aynısını senden de istemiş ..

Bence sen cepteydin, adam fırsat bulduğu her an avdaydi. Dişine göre birini bulmuşsa da sana sessiz sedasız yol vermiştir ki boş kalınca yeniden dönebilsin, kafam karışıktı diyebilsin .,

ben de nefret edıyorum o tıplerden. malesef ki karsıma o cıktı :( allahın ımtıhanı sanırım

aynen canım bıde bana demıstıkı ben mantık ınsanıyım. ben mantıklı dusunsem onu daha onceden terketmıstım. kulturlerımız sevıyelerımız ayrıydı. onun kafasnda olsam onunla 1 sanıye gecırmemem gerektı. ama ben kımseye onyargı ıle yaklasan bırı degılım. onu ınsan olarak gordum ve sevdım. cok buyuk bır hata yaptım.
Onun mantık anlayışı buysa gerisini düşünemiyorum. Geri dönmek isterse falan sende tavrını koy ki cepte olarak görmesin seni.

bana başkası varmış gibi geldi. size soğuk davrandığında görüşmediğinde onunla görüşüyor gibi

eşin ne yaptı canım? kova burcu mu kendisi
Yok koç burcu:)

Sevgililik zamanımızda yapmıştı, kendini birden geri çekmişti brn de anlamamış üstüne düşmüştüm bir süre. Sonra seninle mi uğraşıcam diyip birden iletişimini kesmiştim kendisi gelmişti bu sefer :)

o zaman suprız falan yapmasın bır zahmet. cok cakalmıs burdan onu anlıyorum. allah uzak etsın boylelerını.
şimdi öbür tarafta kesin olmadığı için elindekini de kaçırmamak için arada jestler yapıyor olabilir. valla ben öyle hissettim. Aminnnn

Pek hosuma gitmedi bu durum
Baskasi mi var acaba kafasini kurcalayan?
Birkac gun bekle bakalim yazma
Illa ki donus yapacak sana.

Duruma gore acikca sorarsin..bir sorun mu var neyse bilmek istiyorum..gibisinden.

Sanki bitirmek istiyor da seni de uzmek istemiyor gibi geldi bana

şimdi öbür tarafta kesin olmadığı için elindekini de kaçırmamak için arada jestler yapıyor olabilir. valla ben öyle hissettim. Aminnnn

bana da oyle gelıyor. hıc bır zaman sıkmadım onu, anlayıs gosterdım. karsılıgında bu varsa zaten allah onume cıkarsın ınsallah . belkıde allah benı koruyor dıye dusunuyorum. daha fazla uzulmemı ıstemedıgı ıcın

Pek hosuma gitmedi bu durum
Baskasi mi var acaba kafasini kurcalayan?
Birkac gun bekle bakalim yazma
Illa ki donus yapacak sana.

Duruma gore acikca sorarsin..bir sorun mu var neyse bilmek istiyorum..gibisinden.

Sanki bitirmek istiyor da seni de uzmek istemiyor gibi geldi bana

canım ozaman soylesın herkes kendı yoluna. ben herseyın acıklıkla soylenmesı taraftarıyım. bana yalnız kalmak ıstıyorum dedıgı gun suprız yapıyor bu ne dengesızlık. ozaman yapma. cok kırgınım. ne kadar zaman beklemelıyım bılmıyorum bugun 4 gun oldu. 1 ay bekleyemem zaten suan da bıle sogudum kendısınden az da olsa. sevgımı hıc haketmıyor.

Back
X