o değişmedi de sen, sözde ayrılıktan vazgeçmek için gözlerine yeni perdeler çekmişsin.
goz boyama olmadigina eminim....
normalde bisey istemeden once iki saat sirnasir kandirmaya calisir.gozumu boyardi...
simdi benden isteyecek hic biseyi kalmadi ne isterse istesin yapmicami da soyledim bunu da biliyo...
aslinda bu kadar degismesine sebep olacak hic bisey yok ama degisti iste bende sebebini anlamiyorum...
benle nasil oynadigini nasil aldattigini soyledigi halde bosver onemli degil unutalim onumuze bakalim dedim diye mi degisti
acaba.... ayrilmak istedigimi anlamamistir ama ufak bi yanlisinda sesini yukselttiginde bile bi saniye dusunmeden
ceker giderim diye.kesin bi sekilde soyledim... hadi beni kaybetmek istemedigi icin yapiyo dicem ama
oyle.bi adam ki en nefret ettigim insan yuzunden bana kapiyi gosteren adam... anlamadim gitti yaaa :-(((
Diğer konularınızı bilmiyorum size nasıl söylebildi seninle oynadım ve aldattım diye?
Benim galiba affedemiycem birkaç maddenin içinde aldatılmak başta geliyor.
Bunları yapmış bir insanın ben değiştiğine asla inanmam.gözlerimle görsem dahi içimde şüphe olur.
Değişti demek için biraz acele etmiyo musun ? 32 yıldır aynı olan adama 1 günde değişti diyorsun çünkü değişeceğine inanmak istiyorsun.
Ah be Destinyyy o kadar gençsin ki...Herşeyi saf saf düşünmekte sınır tanınmayan yaştasın...
Kim bilir bunun altından ne çıkacak.
cok istedim degismesini ama.olmadi degismedi degismez de... artik hic biseyini istemiyorum...
seytan benle ugrasiyo yolumdan kararimdan dondurmek icin ugrasiyo diyorum...
degismesini niye istiyim ki arkadasim adam o kadar kotu seyler soyledi ki beynimden wuruldum...
yapti etti anlatti simdi de keyfini cikariyo....
Sen giderken bence mektup bile yazma ona...Haketmiyor çünkü...
Yine kanina girmeye baslamis :)
Sende simdi burdan evet degisebilir filan gibi laflar duyup yada duymak isteyip,
yine acaba denemelimiyim diyip kalacaksin orda gibime geliyor...
Allah korusun arkadasim yaa ne.denemesi... bunca yildir deneye deneye ne hallere dustum...
bi daha denemeyi hic bi sekilde dusunmuyorum... cunku bu iliski boyle devam ederse canimdan olucam...
olan bana oluyo beyfendi de benim ustumdden pasalar gibi yasiyo....
son son yasasin simarskn bakalim iki gun sonra nasil suruneceginden habersiz simdilik mutlu olsun....
Bu adam sizi aldatmış sanırım..
Yani bunu yapan adamdan hayır beklemenin bir manası yok bana göre..
Boşanmamak için elinden gelen yapıyor.Güzel sözler, alttan almalar, geçmişi yok saymalar falan..
Bu kadar kolay değil.
Hele bir kadın için hiç kolay değil.Aldatıldığını öğrenmek,kabullenmek ve hiç bir şey olmamış gibi devam etmek..
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Allah korusun arkadasim yaa ne.denemesi... bunca yildir deneye deneye ne hallere dustum...
bi daha denemeyi hic bi sekilde dusunmuyorum... cunku bu iliski boyle devam ederse canimdan olucam...
olan bana oluyo beyfendi de benim ustumdden pasalar gibi yasiyo....
son son yasasin simarskn bakalim iki gun sonra nasil suruneceginden habersiz simdilik mutlu olsun....
Ben fikrimi soyledim ama dogru ama yanlis
Hadi INSALLAH hakkinda hayirlisi...
gidecekseniz niye bekliyosunuz ben onu anlamadım ??:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?